Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet félre értettél valamit, Én egy szóval se említettem, hogy feltettem ötöst. Mért is tenném, hogy mérgelõdjek, ha nálam is fagy! Mivel többen írtak a problémáról ki se próbálom, majd ha látom jó tapasztalatokat ...
Te mért is nevezed elavultnak a rendszeremet kiemelve alaplapomat !?
Elárulom, hogy Win7 Ultimate gond nélkül megy!
(Csak nem azt akarom használni és kész.)
Ja és ugyebár Ultimate nem a leggyengébb win7, tehát akkor!
A lényeg: xp operációs rendszer, ESET Smart Security meg egy „kiegészítõ” program.
Nem az xp a hibás, ha egy újabb program nem megy rajta gond nélkül.
Ez is egy jó dolog, hogy ráírják dolgokra, hogy xp ok. Pl. múltkor belefutottam egy kamerába amire xp is rá volt írva, persze, hogy xp-n nem ment. Több xp-s gépen se. Boltos azt mondta, hogy jó, igen win7-en.
Talán maga a Michrosoft,aki ugyan még biztosít terméktámogatást a rendszerhez,de ugyanez nem mondható el az illesztõprogramokról.Mikor külsõ adathordózót csatlakoztatunk,a rendszer telepíti a szükséges szabványos eszközvezérlõket,talán valamilyen 2001-s évjáratút.
Talán az Eset?Mert a termékét nem kellõen tesztelte le régebbi operációs rendszereken,eszközillesztõkkel és a piacon fellelhetõ összes külsõ cserélhetõ adathordozóval.
Az alaplap gyártója?A mi esetünkben egy már meg szûnt gyártó(Abit)N-Force 2 Ultra 400-s alaplapra integrált vezérlõje.
Vagy a felhasználó?Hiszen az általa használt elavult rendszer és szoftver környezet lehetõséget biztosított számunkra a téma mélyebb körüljárására.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De nyugodtan kérd meg az Eset terméktámogatását,hogy számítógép bontóból állíttsák össze a konfigurációdat és teszteljék vele a terméküket.
Ha Xp-re is szánt program nem rendesen mûködik (problémát okoz), akkor az Xp hibája szerinted !?
Ha te így látod, nincs mit hozzáfûznöm.
De hát nem kapkodják el! Múltkor valaki itt írta, hogy írt Esetnek és kapott valami leírást probléma megoldásához. De ez nem mindenkinek segít. Másrészt meg most mindenki ezt a leírást kövesse akinek problémája van !?
Nem ez a megoldása a dolognak véglegesen! Program javítása kéne!
/Intel Caleron CPU E3400 @ 2.60Ghz, 4.0GB, Nvidia GeForce GT 440 (OC version)/ Windows 7 Professional 64-bit.
Ameddig USB-s külsõ HDD-knél fagyás tapasztalatok vannak, addig így ezt én nem állítanám!
Majd ha megszûnik ez a probléma.
(Jó, lehet sokan nem használnak USB-s külsõ HDD-t és így nincs problémájuk, de pl. nekem több is van.)
Az uj Nod 5-be hogy tudok beállitani update servert? Megtalaltam, de nem aktiv a felulet. Ez a 4.2-be siman mukodott.
-Mindenkinek szeretnék kellemes ünnepeket kívánni! Kívánom,hogy teljesüljenek az álmok,a szerelmek...javuljanak meg az elromlott kapcsolatok,és legyetek sikeresek mindenben!Sok bulit és minden jót!expo 2000
Meg nem nagyon szoktam beszedni vírusokat sem, csak nem árt azért ha van valami a gépen...
thx!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Nyilván az ESS többet használ, mivel tartalmazza a N0D32-t, valamint tûzfalat és levélszemétszûrõt.
Amikor frissít, akkor használja az internetet, de ez naponta egy-két alkalom és nem számottevõ mennyiségû adatot tölt.
A sima Nod32 vagy az ESS "eszik" több memoriát?Valamint ha fogja is melyik jobban a netet?
Köszi
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ESET Smart Security 4 Tûzfal beállítás, meg lehet adni, hogy egy adott könyvtár összes eleme tiltva legyen kimenõ, bejövõ forgalom?
Offline frissitést nod5-höz tudnátok linkelni?
Üdv: Kary
Én abból indulok ki mindig, hogy ha 3 elismert takarító programot (CCleaner, ASC5, jv Power Tools 2011) ráeresztek a gépemre, akkor mindig van elég sok olyan registry elem amit az egyik vagy másik program hibásnak jelez, a többi meg nem. A nagy kérdés ilyenkor hogy téved valamelyik program vagy más elv szerint jelez hibásnak egy bejegyzést? Tehát vannak fenntartásaim ebben a témában!
A rendszer optimalizáló részben meg valljuk be: elég sok beállításba belenyúl és ezzel rossz esetben jól bele is rúghat a rendszerbe.
Persze nem állítom, hogy tuti galibát okoz ha automatikus javítást kér valaki, de túl sok összeomlott rendszert kellett már életre keltenem ilyen-olyan ismeretlenebb javító/karbantartó programok után.
De hangsúlyozom: ez csak a saját véleményem!
Jó pár gépre feltettem már és problémát nem tapasztaltam eddig mély vizsgálat után.
Az az csak annyit, hogy lefuttatás után sima kikapcsolás nem megy, csak kijelentkezés és kikapcsolás. Elsõ újraindulásnál meg lefut Win. ellenorzó - javítója, ilyesmi. De utána tökéletesen megy Win.
Javaslatokat, véleményeket, kritikákat a fordításról örömmel fogadnék!
Tûzfal programból a Comodo Firewall ingyeneset használom, így elképzelhetõ, hogy a Smart Security alatt nem teljesen jól mûködik ez a javítás. Mondjuk mióta az itthoni gépemen az ESS4 hibákat csinált a letöltésekben, azóta nem merem használni, persze elképzelhetõ, hogy az 5-ös verzió tökéletes lenne, de egyelõre nem tervezem visszarakni.
Megpróbálom ráfrissíteni az újat, illetve nem tudom mennyire jó ötlet eltérõ nyelvû verziót, mert úgy látom az 5.0.95-ös még nincs magyar nyelvûben. Vagy nem lehet, hogy aki írta, hogy az új verzió ellenére is fagy a rendszer, az attól lehet, hogy frissítéssel ment rá az új verzió, és nem tiszta telepítéssel?
ICMP alapú elárasztásos támadás.
Utánanéztem az ip-nek és a kedves ferdeszemü barátainktól jött... Ebben az a vicces, hogy csak sg volt benyomva, meg youtube.