MrTwister#10615
Sziasztok! Segítsetek mert végleg beleőszülök! A következő a problémám: frissítettem nemrég az 5.0.94-es ESET Smart Securityra és azóta a Starcraft 2 nem hajlandó beloginolni, míg le nem tiltom a tűzfalat az ESS-ben, ugyanakkor ha újra engedélyezem akkor megy a játék, viszont kilépéskor szénné fagy és csak a feladatkezelővel lőhető ki, viszont ilyenkor egy sc2.exe végleg bentragad a memóriában és előbb utóbb kékhalál a vége! Diablo2 szintén nem tud bejelentkezni a battlenetre míg a tűzfal aktív! Agyam eldobom! Elvileg szépen ki vannak engedve pedig a netre a játékok exe-i; itt néztem: Beállítások/További beállítások/Hálózat/Személyi tűzfal/Szabályok és Zónák/Zóna- és szabályszerk./Beállítások és itt az sc2.exe pl. Szerkesztés: Irány: minkettő; Művelet: engedélyezés! Ennél jobban, hogyan tudom őket kiengedni a netre? Mi a fenét kavar be a tűzfal a starcraft 2-nek és a Diablonak amitől nem tudnak netre menni? Kérlek segítsetek! Ja és Windows 7 64bitem van SP1 és magyar. Mindkét játék eredeti és legújjabb patch stb, ESS is hivatalosan regelve újságkódból! Windows tűzfal természetesen kikapcsolva...