Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • Yunx
    #525
    Ha jól tudom a TRD2-ben ugyanaz a starforce verzió van mint a német GTR-ben, legalábbis amikor fennt volt nekem mind2, hibátlanul indultak ugyanazzal a módszerrel. Az más kérdés hogy 1 perc játék után uninstalláltam a TRD2-t de ez lényegtelen... :) A fontos az, hogy ugyanazokat kell megcsinálni a TRD2 elindításához mint ami az #519-ben le van írva. A te alcoholclone (angol) verziós GTR-ed viszont már az újabb starforce védelemmel van ellátva. Tehát nagyjából most ugyanolyan szitu mintha a német verziós GTR-ről állnál át a multilang-ra. Ahhoz hogy elinduljon, először is mindent vissza kell állítani az eredetire, ami az #519-ben le van írva, majd utána a .nfo-ban leírtak szerint kell indítani.
    Elméletileg.
    Gyakorlatilag a régi straforce létrehoz még valamilyen registry bejegyzést amit a regeditből törölni kell. A német verziós GTR-nél valami SBDT bejegyzés volt (nem emlékszem már rá, de majd ForRedGlory megmondja), viszont a TRD2-nél meg a fasz tudja mi az és hogy hol van. Mindenesetre nekem nem sikerült elindítanom csak miután újraraktam a win-t, hogy jó hírem is legyen. :)
    Nem azt mondom hogy nem lehet, de nem túl jók az esélyeid...
    Nézz körül a topic elején, volt már szó a németről angolra átállással kapcsolatos problémákról, és a te eseted a starforce miatt majdnem ugyanez.
    Talán ForRedGlory tud még neked mondani valamit, ha ő sem akkor....
    Másfelől aki windows-t használ annak a C:\-ne ne nagyon legyen más mint a windows, hogy ne okozzon problémát az újratelepítés.