Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • Yunx
    mEKLaU:
    Nekem ugyanez a verzió van most fennt, mondjuk újra kellett telepítenem a gépet hogy menjen. De utána megy simán, nem kell baszakodni a regeditben mint a régebbi patchelgetős német verzióban. Az a 2x Mbyt-os mini image lesz a frankó hozzá, a .nfo -ban meg benne van az url ahonnan a sf nightmare-t le tudod szedni.

bödön ödön:
    Igazából semmit nem állítottam rajta se most, sem előzőleg, mindig úgy hagyom ahogy telepszik de ha jól emlékszem (nem otthonról írok) minden 100%-ra van állítva ahogy feltelepszik. a játékban momo force-ra szoktam állítani, érzékenység magas, erő 98%. Tegnap egyébként fogtam lekaptam az alcoholclone verziót, és felraktam a régit, 1.3-ra patchelve. Ott is ugyanolyan szar volt a kormány úgyhogy szerintem a kormány vagy a szar windows telepítésnél baszódhatott el valami....

És ha már így jártam hogy cserélgettem a két verziót.
    Én azt mondom hogy az alcoholclone verzió jobb mint a régebbi 1.3-ra patchelve. Egyrészt az utólag feltelepített magyarosítás nálam "több helyen" magyar. Másfelől úgy vettem észre mintha jobb lenne a grafika, jobb a kidolgozása a kocsiknak és a pályának is (ugyanazon az értékeken) és jobb az fps is. Ami nekem kicsit furcsa volt, hogy írták többen hogy jobban lehet korrigálni a csúszásokat kopott gumikkal, nálam ez úgy jelentkezett hogy nyomtam egy 1órás versenyt Anderstorpban 1 kiállással (elöl lágy, hátul közepes slick)és 20-25 percben az eleje még kurvára fogott , a hátulja meg csúszkált ide-oda, kitört a picsába. Szal jobban lehet fogni tényleg a kocsit, csak módosítanom kell az összes setupomat.....