pmyki#42
Szerintem nem lett olyan rossz, mint amilyennek be van állítva. E
gyetlen nagy hibája az, hogy nem a Driver 1-et követi, hanem a GTA után megy. Hülyeség volt azt a jó hangulatot megbontani mászkálással.
A grafika jóra sikeredett, nem tudom hogy ati kártyával milyen lehet nekem nvidia van, és nem változik az ember színe, sőt még a kanapé is látható. Villogó textúra ritkán előfordul, de egyáltalán nem annyira idegesítő hogy amiatt ne lehessen játszani.
A cikkírónak ezzel a kijelentésével: "látszólag a játék motorjával készült animációk" pedig ellenkeznék.
1. lehet, hogy meg kellett volna nézni az extrák között az Így készülc címűt.
2. Ha azok az animációk nem a játék motorjával készültek akkor honnan találja ki a program hogy milyen szögben/helyzetben ugratok ki az épületből annál a küldetésnél amelyiknél egy csomó konténer közé szorítanak Miami-ban? vagy a legtöbb egyéb küldetések végén levő animációknál, amikor egy sz*rrátört kocsival megérkezek a garázsba honnan tudja hogy minek kell lennie az utcán?
A kocsik irányíthatósága teljesen jó, legalábbis annak aki a driver 1-et szerette. A billentyűzetet meg be lehet állítani mindenkinek úgy ahogy szereti, nem értem miért baj az, ha hozzá kell nyúlni az alapbeállításokhoz! Ennyire lusták lennénk?? :)
A gyalogos jelenetek tényleg pocsékok és az ellenfelek intelligenciája is.
Én személy szerint hiányoltam belőle azt a pörgést mint ami az 1-be is volt hogy feszt a nyomomba a zsaruk, meg menekülés stb. Ebben már sikerült eljutom Isztambulig, de rendőrrel még alig találkoztam és igazán húzós helyzet is csak néhányszor fordult elő.