Driv3r: Bukás a köbön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes aki Driver1el tudott játszani és szerette, azoknak bejön és hát graf... Nahh most mondja valaki, hogy ennéljobbak a GTA grafok. Ennyit errõl.
Mind1 a ti bajotok mer GTA-t vártok/tatok és mást kaptatok.
1-ként a cikkban olyan hülyeségek vannak amik már viccesek, ezéer mondom, hogy lehetne kicsit elfogulatlanabbul is írni, ne a Gamespot PS2es cikkét átfordítani.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Óhh a Flat-Outot vetted alapul ehh az már rég rossz😄DD Semmi köze az autók valós fizikájához, az csak 1 Fungame.
Ennyierõvel vedd alapul a TPS részhez a Britney's Dancing Gamet😄DDD
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Driver-ben épp az volt a lényeg hogy a küldetéseket egy autóval kell megcsinálnod, ha az összetörik -> restart, itt meg van olyan küldetés ahol kedvemre váltogathatom az autokat közben 50 rendört agyonlövök...ez már nem driver!
Nem azt mondom van egy-két dolog ami sztem jól meg van csinálva a Driv3r-ben, de összeségben nagyon elcs*szték!
Jobbklikk az ikonján -> Kompatibilitás -> Állítsd Win98-ra (én kikapcsoltam még a témákat meg a speckó inputot, és így SP1-es WinXP-vel ment anno. SP2-vel még nem próbáltam).
sztem nm egy játékról beszélünk.....
én összehasonlításképpen a flatoutot vettem és az autós részt nézve mindenben odarak a driv3r-nek ha pedig a mission-öket nézem meg a várost... a GTA minden szinten überelei
ja és még vmi az h egy game egy 2400 as gépen Nvidia kártyával 800*600ban lebutítva akad.... ennyire elbaltázott dolgot régen láttam annyit se ér meg h leszedje az ember és fõleg a közel 5gb helyet a vinyón..LOL
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Na hagyjuk nagyon felejtõs, aki imádta Driver1et úgy igazán annak úgyis tetszik.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nem tudjátok a driver 1 -et hogyan lehet elindítani, mert xp alat nem indul nálam, 98-at meg már nem szívesen raknám fel....
Dettó.
Egyébként a cikkíró figyelmét nyílván elkerülhette a minimum és az ajánlott konfig. Ez alapján DX9-es grafikát várni extrém optimizmus. Még az ajánlott kártya is csak DX8-as, nem is beszélve a teljesítményrõl. GeForce3 ???
Nálam GTA: San Andreas a nyerõ, vele álmodok már 2003 õszétõl! Ez nem vicc!
Nekem egyébként (Nvidia kártyával!) a legelsõ in-game kép, ami a játékban fogadott az a következõ volt: ugye Tanner lakásából indul a játék, itt kapjuk meg az irányítást az intró után. Namost a lakásban a kanapé, amire alapban bámul Tanner nálam egy nagy fehér poligonkupac volt, mivel semmiféle textúrát nem jelenített meg rajta a program. Beletelt némi idõbe, mire beazonosítottam hogy mit is látok (vagyis inkább mit is kéne látnom) éppen...
Ezek után a folytatás is érdekes volt:
Jó, akkor mondom irány kifelé.... ott viszont megláttam az úszómdencét, amivel csak az az egy probléma volt, mint amit a cikkíró is említ: a víz nem látszott benne (pedig ott volt: emberünk vígan úszik egyet a nagy semmiben miután belegázoltam).
Ezután a garázsba vettem az irányt, ahol -a teljesen elqúrt bill.kiosztásnak köszönhetõen- sehogy sem sikerült beindítanom a kocsit. Forgott a kamera jobbra-balra, dudált a kocsi a vad billentyûzetcsapkodás közepette (mer ugye játék közben átállítani, vagy akárcsak megnézni sem lehet semmit a bill.kiosztásból), csaképp elindulni nem akart sehogy se :]
Na ez volt az a pont nálam, ahol úgy éreztem megérett a dolog egy EXIT+Uninstall-ra 😄
Oké, a dolgohoz hozzátartozik hogy korábban már volt alkalmam kipróbálni az Xboxos verziót, így voltaképpen csak azért néztem bele a PC-s változatba, mert kíváncsi voltam, hogy közel 1 (!) év alatt javítottak e valamit a játékukon a fejlesztõk...
nVidia logo a játékok elején: az csak reklám, semmi több. Az nVidia nyomott egy marék suskát a készítõk kezébe, cserébe ott a dobozon meg a játék elején az embléma. Ennyi erõvel Tseng ET 6000 is lehetne...
A screenshotoknak sajnos semmi közük a játékhoz, aki igazán nagyot akar csalódni az telepítse csak fel...
Adtam fél órát a játéknak, mert hiszen "nagy név", de még sok is volt. Ekkora csalódást régen nem okozott játék.
Itt még azzal sem lehet védekezni, hogy hiszen konzol átirat mit vártunk volna, ugyanis ennél még a GTA sorozat átirata is 1000x jobb lett.
A grafika valami nevetséges 5 évvel ezelõtti szinvonalon van, ráadásul olyan bugokkal megtûzdelve, amivel egy neves kiadó még bétatesztelésre sem merné közzétenni a játékát. Ugyanígy a hangok is ebbe a kategóriába tartoznak. Az autók hangja is nevetséges, még a TD3 is jobb volt anno 10 éve...
Én a Gamespotnak hiszek és õk lehúzták a gecibe. Szóval biztos szar is.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
1., mike at home
miután megírtam a cikket én is kicsit aggódtam, megnéztem a gamespot mit hozott: PCre még nicns review, PS2-re medicore (5.4)-et kapott. És kiemelték, hogy az Xbox még szarabb.
2., dez
Kb. A grafikából egy-másfél csillag minusz. Mert ez kb. olyan, mintha kézzel írom a cikket, de csúnyán és az emberek fele el tudja olvasni, a másik fele meg nem, akkor szart írtam. Az Nvidia logo az elég sok helyen ott van, ha jól tudom, akkor például a World of Warcraft elõtt is, de az mégis normálisan néz ki Ati kártyával is. Nem kell flamelni, mindenkinek szíve joga, hogy melyiket veszi, de mindkét tábor jogosan várhatja el, hogy ha kijön egy program, akkor jól nézzen ki bármivel is futtatják.
3., Elvis
Bár nem kellett a szomszédba menjek véleményért, de én is ezt olvastam fórumokon is meg cikkekben is.
4., sz4bolcs <#worship>#worship>
5., Sityi: köszi, hogy megnyugtattál és dez sem aggódhat ezek után 😊
Én kegyetlen nagyot csalódtam benne... A Driver 1-et megvettem eredetiben, és rengetegszer végigtoltam. Ez a legenda meggyalázása. Végig fogom vinni, de csak az elsõ rész miatti tiszteletbõl...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]