140
-
#60 MI szar, televan hibával, eső=fekete vonalak,
mégis szeretek vele játszani... -
#59 A játékkal azért el lehet szórakozni, nem olyan vészes. De az azért nagy hogy ül a padon egy ember, kilövöm alóla a padot és a levegőbe ül tovább nyugodtan. Meg az emberek IQ-ja az szörnyű. -
#58 Én is pont itt adtam fel , és uninstalláltam! :) -
Cat #57 a pehelykönnyü kamionokról ennyit -> http://www.sg.hu/kep/2005_03/0318driverbemutato10.jpg -
Sityi #56 Most játszottam vele vagy 2 órát, és kezd m,egtetszeni. Idegesítenek a mászkálós részek, béna Tanner animációja, zavarnak a 0-IQ ellenfelek, bántanak a grafikai bugok, hiányoznak az első részből megismert rendőrös menekülések, de azért nem rossz játék. Inkább Driver 0,75-nek hívnám, mint 3-nak... -
#55 azthiszem most leallitom a letoltest... ennyi nekem eleg +5 giga hely -
#54 GTA grafok gyk:vagyis az összes GTA grafja közül ennyit jelent, sry! -
Keldor #53 elég fos game -
#52 "már az is nagyon klassz játék volt..Sőt..összeségében szinvonalasabb mint ez a driv3r..(hű de L33t:) ) nem azért konzolon biztos jo de ezt nem kell volna kiadni ilyen formában pcre"
itt a gta I -re gondolok.. -
#51 kezdjük ott hogy egy tizéves gyerek a gta hallatán rögtön a 3-ra asszociál..:D már az is nagyon klassz játék volt..Sőt..összeségében szinvonalasabb mint ez a driv3r..(hű de L33t:) ) nem azért konzolon biztos jo de ezt nem kell volna kiadni ilyen formában pcre
-
#50 GTA 1 szerintem, lehet rosszul tudom, pöttyet régebbi cucc mint a driver 1 és a grafikája sincs annyira ott, szoval nem nagyon értem miről is beszélsz. -
#49 Azéazé a fizika se rossz....legalábbis ps2-n frankó az autók viselkedése....GTA-knál mindenképen jobb...de annyi:) -
#48 sztem nem a grafika lenne a legnagyobb minusz..
amugy nvidian szép de lassu mint állat..nálam legalábbis..az autok meg 2 méterre villannak a pofába..
nah mind1 a legnagyobb minusz az animációillesztés:D
az fergeteges:D aki röhögni akar egy jót...:D
fizika is nevetséges:D szétlövöm az üveget azt ugy esik szét mint anno ahogy a cuccokat lehetett dobálni a thiefekben..bocs..bocs..a thiefekben a cuccok nem szálltak bele a falba!hoppá '98:)
a pehelykönnyü kamionokrol nem beszélve:D
-
#47 Általában legtöbb közvélemény által szarnak titulált játék mellet kiszoktam állni, de ebben egyszerűen semmi pozitívat nem látok, kivéve talán azt, hogy belehet járni egy várost, de ez édeskevés. -
#46 Én anno a driver 1 el nagyon keveset játszottam mert a megszerzésére nem volt lehetőségem de az akkor tetszett. Most egyáltalán nem vártam semmit, de amit láttam nem nyerte meg a tetszésemet. A játék grafjával nem is nagyon volt problémámy de az autó irányítása szerintem nagyon rossz lett. Nem nagyon éreztem külömbésget egy lamorghininek látszó tárgy és egy gagyi kisautó között.
Eleve negativ hatással volt az rám hogy sokat kellet bíbelődni a irányítással, biztosan én vagyok a hülye idióta. Ez a játék vhogy egy semmi. annyira rosszra sikeredett gta klón hogy amíg ide be nem néztem eszembe sem jutott a kettő közti párhuzamnak. -
#45 Ati kártyán a harmadik restart után hofehér minden kivéve az emberek és a szétesett texturákat ,de célozni igyis nehéz Huuuu de béna (játék) -
#44 Száz játékból 99re így kéne reagálni a szaksajtónak. Kezd objektív lenni az essgé? -
bitubo #43 ez egy kurva jo cikk,rávilágit a lényegre hogy a driv3r egy vödör fos.ez sztem csak annak tetszik aki még nem látott soha jobb játékot,ennél a mocsadék szarnál! -
pmyki #42 Szerintem nem lett olyan rossz, mint amilyennek be van állítva. E
gyetlen nagy hibája az, hogy nem a Driver 1-et követi, hanem a GTA után megy. Hülyeség volt azt a jó hangulatot megbontani mászkálással.
A grafika jóra sikeredett, nem tudom hogy ati kártyával milyen lehet nekem nvidia van, és nem változik az ember színe, sőt még a kanapé is látható. Villogó textúra ritkán előfordul, de egyáltalán nem annyira idegesítő hogy amiatt ne lehessen játszani.
A cikkírónak ezzel a kijelentésével: "látszólag a játék motorjával készült animációk" pedig ellenkeznék.
1. lehet, hogy meg kellett volna nézni az extrák között az Így készülc címűt.
2. Ha azok az animációk nem a játék motorjával készültek akkor honnan találja ki a program hogy milyen szögben/helyzetben ugratok ki az épületből annál a küldetésnél amelyiknél egy csomó konténer közé szorítanak Miami-ban? vagy a legtöbb egyéb küldetések végén levő animációknál, amikor egy sz*rrátört kocsival megérkezek a garázsba honnan tudja hogy minek kell lennie az utcán?
A kocsik irányíthatósága teljesen jó, legalábbis annak aki a driver 1-et szerette. A billentyűzetet meg be lehet állítani mindenkinek úgy ahogy szereti, nem értem miért baj az, ha hozzá kell nyúlni az alapbeállításokhoz! Ennyire lusták lennénk?? :)
A gyalogos jelenetek tényleg pocsékok és az ellenfelek intelligenciája is.
Én személy szerint hiányoltam belőle azt a pörgést mint ami az 1-be is volt hogy feszt a nyomomba a zsaruk, meg menekülés stb. Ebben már sikerült eljutom Isztambulig, de rendőrrel még alig találkoztam és igazán húzós helyzet is csak néhányszor fordult elő. -
flashX #41 Szar.
Az átvezető animációk grafikájával nem lehet játékot csinálni?:O -
#40 jahh bocs kis 10 éves GTA-s kölkök járkálnak be a DRIV3R topicab, és sírnak mint a fürdős k*rva, hogy jajj de szar az irányítás meh jájj de szar a graf.
Érdekes aki Driver1el tudott játszani és szerette, azoknak bejön és hát graf... Nahh most mondja valaki, hogy ennéljobbak a GTA grafok. Ennyit erről.
Mind1 a ti bajotok mer GTA-t vártok/tatok és mást kaptatok.
1-ként a cikkban olyan hülyeségek vannak amik már viccesek, ezéer mondom, hogy lehetne kicsit elfogulatlanabbul is írni, ne a Gamespot PS2es cikkét átfordítani. -
#39 Ha vki mást írna róla az nem lenne objektív és normális. szvsz -
#38 Szerintem ha 100 emberből 90 azt mondja hogy ronda szar a játék akkor a másik oldalon van a gond. Szerintem -
RpPRO #37 Biztos jon majd hamar 1-2 peccs, h ne legyen szinvaltos, villodzos ember, kevesebb hiba legyen, stb. -
#36 Írhatna valaki 1 normálsi objektív cikket!!! -
#35 hát ez van nekem is néha akad de elviselem, mondjuk nincs lebutítva hanem azért nyomatom neki az effekteket mer így szép. GTA??? Az máskategória itt az autózásra mentek rá és az pazar lett. A GTA persze jobb TPSben 1000rel, de itt ez csak 1 szükséges kiegészítő ami nem a játék lényege. Ha úgy hasonlítjuk össze mint autós játék vs. autósjáték akkor ........
Óhh a Flat-Outot vetted alapul ehh az már rég rossz:DDD Semmi köze az autók valós fizikájához, az csak 1 Fungame.
Ennyierővel vedd alapul a TPS részhez a Britney's Dancing Gamet:DDDD -
#34 En is mindenben egyetertek a cikkiroval. Nem fogom megvenni :( Kar, pedig nagyon vartam. -
nyikolaj #33 Sztem a Dirv3r már nem Driver hanem egy elrontott GTA utánzat! A Driver 1 király volt!
Driver-ben épp az volt a lényeg hogy a küldetéseket egy autóval kell megcsinálnod, ha az összetörik -> restart, itt meg van olyan küldetés ahol kedvemre váltogathatom az autokat közben 50 rendört agyonlövök...ez már nem driver!
Nem azt mondom van egy-két dolog ami sztem jól meg van csinálva a Driv3r-ben, de összeségben nagyon elcs*szték!
-
dez #32 GTA-ban nem sok fizika van. -
Sityi #31 Ha van PS1-emulátorod... Sajna (hál'Istennek?) PS-excluive volt, illetve még most is az. De ahogy a neten olvastam, az sem hozta az első rész színvonalát. -
Sityi #30 Próbáld meg a következőt:
Jobbklikk az ikonján -> Kompatibilitás -> Állítsd Win98-ra (én kikapcsoltam még a témákat meg a speckó inputot, és így SP1-es WinXP-vel ment anno. SP2-vel még nem próbáltam). -
#29 "divat"szapulós cikk??
sztem nm egy játékról beszélünk.....
én összehasonlításképpen a flatoutot vettem és az autós részt nézve mindenben odarak a driv3r-nek ha pedig a mission-öket nézem meg a várost... a GTA minden szinten überelei
ja és még vmi az h egy game egy 2400 as gépen Nvidia kártyával 800*600ban lebutítva akad.... ennyire elbaltázott dolgot régen láttam annyit se ér meg h leszedje az ember és főleg a közel 5gb helyet a vinyón..LOL -
dez #28 Na, ezeket most olvastam. Akkor van remény. Végülis az 1-nek is elég kezdetleges volt a grafikája, de a fizika kárpótol érte, nagyon is. -
dez #27 Hát, kár. :/ 1-es a kedvencem volt. (Azért majd belenézek, ha már letöltöttem.) btw, 2-essel érdemes próbálkozni? -
#26 nahh ennyit erről aki meg a grafot szidja annak valami baj van a gépével mer nálam gyönyörű lett, és ebből látszik, hogy ez 1 "divat" szapulós cikk, hogy a kontra halmaz mellé nincs pro, mint pl. szépek lettek az autók nagyon részletes a kidolgozás, a törés az hihetetlen reális a városok ábrázolása nagyon részlete lett... stb.
Na hagyjuk nagyon felejtős, aki imádta Driver1et úgy igazán annak úgyis tetszik. -
#25 ja meg ilyen van a cikkben, hogy 80-as években játszódik, amikor az átvezetőkben mobillal kommunikálnak... LOL -
#24 haggyad már:DDD Az aki asse tudja, hogy hol játszódik a játék annak aztán mondhatod, ezek csak olyan direkt belekötések mint pl. hogy játszhatatlan billentyűzettel meg, hogy a zene átlagos amerkiaki aláfestő... -
#23 ennyire nem szar ez a játék, az autók fizikája, a törés, az üldözések nagyon jók, csak sajnos a gyalogos részek gyengére sikerültek, de egy ilyen játékban nem ezen van amúgysem a hangsúly. A grafikai bugok egyáltalán nem olyan irritálóak, szal sztem kár a földig gyalázni ezt a játékot. A GTA-nál meg max grafikával sokkal szebben néz ki, jók a fény árnyékok benne, szépek a városok, jobban kidolgozottabbak a járókelők is. -
kicsizoz #22 Tanács kellene:
Nem tudjátok a driver 1 -et hogyan lehet elindítani, mert xp alat nem indul nálam, 98-at meg már nem szívesen raknám fel.... -
#21 Rengeteg hivatalos játékképnél ha jobban megfigyelitek, észre lehet venni, hogy a játék alkotói "kiszépítették a képet" A Vice City-s screenshots-ok között is van olyan, amin alakítottak rendesen, pl. a közlekedési (kék)táblák képeken szebbnek néznek, mint magában, a játékban. GTA: SA-nál már rendesen látszik, hogy nincsenek ilyen "szépítgetések", de a véleményem szerint az első 3-4 képet teljesen besötítették, mert Driv3r-es volt az egész. Driv3r-es nálam azt jelenti, hogy félkész, vagy pocsék.