F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    A System Override Softwer arra is jó, hogy hajó elfoglalásához nem kell kiszálnod, hanem csak 20-40m távolságra megközelíted és elfoglalod. Illegális szoftver, viszont elrejthető a Software Signature Scrambler nevü cuccal, melyet Family Njy-ben tudsz összeszedni.

Mamba a LooManckStrat's Legacy kalózszektorban van. És asszem a Boronoknál is kapható. Ha fenn van az XTM, akkor az N kapunál repülj be. Ha nincs, akkor mindenképp az y sík mentén repülj alá. Ugyanis körbe van aknázva. Ajánlatos a Starburst-tel menni, mert tuninggal 1140-et megy. Freedom's Reach-ban találod.

A bombával kapcsolatban: betölteném az előző mentett állást. Bár én ilyennel még nem találkoztam. Illetve ajánlom a Hull Repair Technology scriptet. De a cucc is 110eCr és a Hull Repair Kit se túl olcsó, csak állomásokon a hírekben jutsz hozzá és azt sem mindig. De szerintem nagyon megéri. Hajóról hajóra lehet rakni.

Az elhagyott dolgokról készítettem egy listát, melyet lejjebb megtalálsz. Valaki ezt át is alakított excelbe, én pdf-ben csináltam. Megjegyezném egy-két hajó nincs az univerzumban, ami a listában. De lehet hogy ez nálam csak bug.