F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ace McCloud
    Hi !
    Szerintem a bolygók idáig ebben a játékban a legjobbak. Én úgy figyeltem meg, mintha forogna a szárazföld, a vastagabb felhőréteg, és egy ionoszférában lévő még vékonyabb felhőréteg. Sajnos valóban nem modellezték le a ciklonok mozgását, és nem dolgozták jól ki a tengereket, óceánokat, de így is nagyon megnyerő volt amikor először láttam.
    Amikor elég közel megy hozzá az ember, elkezdi a bájos női hang közölni hogy veszéj! belépés az atmoszférába, és kis idő után bumm. Amikor messze van a bolygó, akkor nem enged túl közel, hanem kidob egy távoli ponton, és megint mehetek felé. A legdurvább idáig a gyűrűrendszeres bolygók - gázóriások voltak. Volt ahol összeakadni látszottak a gyűrűk, és ilyen bólygóközelségnél szétszakítanák egymást a planéták.
    Azonkívül egy alkalommal közelről szerettem volna látni egy gyűrűt, és egyszerűen lehúztam a bolygóról ahogy mentem felé. Annak ellenére hogy tele van lehetetlen, és durva hibákkal ez a része, szerintem nagyon látványos lett a légkörökkel, és a többi dologgal, de ha profibban akarnák megcsinálni, akkor szerintem néhány összekapcsolt quados géppel még talán el is futna. Mindenesetre úgy vélem hogy legalább a földi rendszereknél odafigyelhettek volna a valóságosságra jobban. Ez a része iszonyúnagy csalódás volt. Úgyvélem ígyis gratula érte a készítőknek.
    Szerintem fajább lenne ha a bolygókat is bevonnák a termelésbe, és a lakosság száma is számítana a bevételeknél. Esetleg néhány telepítődvd árán még a felszínen is lehetne repkedni...
    De ez a jövő zenéje, bár biztossan harapnék a játékra, és nem sajnálnám érte a komolyabb összegeket sem.