X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ressourcen benötigt, ich grü*e sie julian. Ich wei*, sie warten nun schon einige zeit auf ihr HQ, aber haben sie bitte noch etwas Geduld! Um ihr HQ Fertigzustellen, sind eine reihe spezieller waren von nöten. Zu erst einmal benötigen wir eine Argonische Handelsstation; wenn sie uns eine solche liefer würden - vann immer sie können.Wir würden ihnen dieses entgegenkommen auch mit einem der neuen, von uns entworfenen, M3 vergelten; kostenlos versteht sich. Wahlen sie ihr bevorzugtes Schiff!"
Sajnos az angol nagyságrendekkel jobban megy mint a német..... Ebbõl az egész hablatyból valami olyasmit értettem, hogy egy argon kereskedelmi központba dokkoljak be, de hogy mit vegyek és hova vigyem azt már nem értem, vagy azt, hogy elõtte valahova máshova be kell e menni azt sem. Azt értem, hogy ezzel három hajó közül választhatok, ha megteszem, de ezek után már angolra váltott a messages panelem ott pedig egy Bala-gi research letd-s üzenet sincs már....így felteszem, a küldetés még nincs elvégezve.
Valaki segítsen plz!....
A Hajóeltûnéses dolog nekem is jelentkezett, de megoldódott.
Amiért elõfordulhat szerintem, hogy nem kompatibilissek a hajók az adott verzióval vagy nincs fenn a (azthiszem) megfelelõ xtended mod pack, esetleg a creatorral megváltoztattad a hajót(próbáltam énis, mert kissé nagyon engedményessé tettek ezt azt és a kyonfegyvereket is használhatóvá akartam tenni egy pár hajóra), és amikor elmentetted elcseszõdött, esetleg rosszul töltötted le (néhány szerverrõl elég rosz fájlokat szed le).
Amikor nekem ezt csinálta, leszedtem az egészet (törlés nem csak disable), és újraindítás, majd az eredeti fájlokat betöltöttem.
2.01 verzió és minden hajót berakott faján, bár az egyik anyahajó tiszta fekete texturák nélkül, de emiatt már nem szenvedek vele megint. Megvehetõek, és jól mûködnek azóta (van egy millenium falcon supertraiderem 3,7 milláért).
Ez a hajó eltûnés dolog nekem új, ilyet még nem tapasztaltam, pedig rengeteget tettem fel próbából. Utánakérdezek.
UT-t nem fejlesztek, mióta van local trader script. Ugyanazt tudják, de könnyebben szabályozható a területük, és soha nem mennek xenon szektorba, ha nem esik a kijelölt részre.
Kiegészítés? Az Xtended Revelations (aka XTM 0.7) az egy jóféle kiegészítés lesz, valamikor március végéig bezárólag fog kijönni. (ha addig el nem tolják a megjelenést megint) Aki még nem látta
INNEN letöltheti a bemutató trailert.
tegnapi napom egy merõ szívás volt. két mercury-t vesztettem el és egy demeter-t, ráadásul utóbbi már 25-ös szintû volt. elsõ kettõ "csak" gyárhoz volt rendelve. mindhárom rossz szektorba teleportált és pár perc alatt szétszedték õket a Xenon-ok.
az érdekes az egészben, hogy errõl semmiféle riasztást nem kaptam, csak azt vettem észre, hogy az ércbányámban egyre több cucc van, valamint eggyel kevesebb UT repked. mikor pótoltam a mercury, akkor ugyanazt megcsinálta, mint az elõzõvel és ráadásul ugyanabban a szektorban. át kellett variálnom pár beállítást, de talán most már jó lesz. a sector tiltás script meg elég nagy kihívásokkal küszködik, mert beugrálnak oda is a hajók, ahova nem szabad.
The Matrix has you...
X universe Home, sweet home
Nagyon le vagyok maradva...
De végülis az X3 is csak egy küldetéslemeze az X2-nek. GUyanazt a sztorit folytatja amit az X2-ben csináltunk. :)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Szóval lépésenként, szájbarágósan:
1. Megszerzed és kitelepíted a Headquaters nevezetû állomást.
2. Bedokkolsz vagy bedokkoltatsz oda egy hajót, amit festegetni akarsz.
3. Bemész az állomás menüjébe, azon belül is az Adjust Station Parameters részlegbe.
4. Pörgetsz lefelé. Az elsõ dolog a sorban, hogya benn lévõ cuccokat mennyiért adod el. Ezt lehet beállítani.
Alatta jön a production részleg, ahol a meglévõ hajóterveket felhasználva gyárthatsz hajót.
Alatta a remove from reverse engineering részleg van a sorban, ahol a tervkészítésre kijelölt hajókról lehet visszavonni a parancsot. Így nem szedik szét és nem lesz belõle gyártási terv.
Ez alatt van amit keresel, Spray Shop a neve.
5. Spray Shop.
Itt vannak azok a hajók amik az állomáson megtalálhatóak. Kijelölsz egyet és a neve alatt felugrik 3 lehetõség.
Az elsõ a Hue. Ez 0 és 360 között változik.
Ez alatt van a saturation, ami -256 és 256 között állítható be a csúszkán (entert nyomva fogadod el az értéket, mint a vásárlásnál).
Ezekkel pingálsz.
A harmadik lehetõség az eredeti színséma visszaállytása.
6. Ha megvan a kellõ paraméter beállítás, akkor kijössz és vársz. Átfestik egy kis idõ múlva a gépet a megadott paramétereknek megfelelõen.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
és nyakadba az egész argon flota még a kaput se tudom elérni mert szétlõnek se bázisra bemeni.nagyon pihent agyu volt aki ezt kitalálta hogylehet elkezdeni egy ijen páját pedig jo lehet ott izzik a talaj rendesen. kilehet probálni mindenkinek ajánlom itt mindent fellehet kötni rendesen.
http://a-zcomp.eu/
nem fog gyorsabban termelni de ugyananyni idö alatt viszont több lesz ha több gyár
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
lényegében ugyanaz, mert egységnyi idõ alatt kétszer (vagy akár X-szer :) ) annyi termelõdik, attól függõen, hogy mennyit rakunk egybe. itt igazából az számít, hogy nagyságrendekkel kevesebb szállítóhajó kell, mert egy helyen tárolódik a készlet.
The Matrix has you...
De a gyártási idõ nem fog lerövidülni.
Pl a nagy pajzsgyáraknál, meg a fegyvergyáraknál borzalmasan hosszú óráknak kell eltelni, mire egyet legyártanak.Ez akkor sem gyorsul, ha kettõt raksz be, max - ahogy mondottam - ugyanazon idõ alatt két darab jön le...
tegnap hozzácsaptam mégegy cahoona-t a komplex-hez, mert 400 egység meastek kell a 24 quantum-hoz, egy gyár pedig csak 20-at gyárt adott idõ alatt. sõt, talán mégegy kell majd hozzá, vagy kettõ és akkor majd eladásra is lesz lehetõség. megnéztem közelrõl is és végül is jól lett összerakva, mert hozzáférhetõ részen van a komplex hub-ja. jól megnõtt a forgalom a szektorban, volt, hogy egyszerre 8 hajó volt bedokkolva:)
majd nyomok be képet, hogy hogy is néz ki.
mikor raktam be a cahoona-t, akkor jöttem rá, hogy "virtuálisan" kirakja a képét, hogy hova fog kerülni. eddig errõl nem tudtam. ez azért elég nagy segítség.
Devil: ha hozzárakok mégegy quantum-ot, akkor fog gyorsabban termelni? vagy akkor "csak" kétszer annyi termel? végülis mindegy, mert több lesz adott idõ alatt:)))
szóval a kép:

The Matrix has you...
szóval kérdésem lényege, hogy most ugye kettõ már össze van kötve, a cahoona és a quantum. mikor hozzáteszem a shield factory-t, akkor már egyként kezeli (komplex) vagy pedig a quantom-ot kell neki kijelölnöm, hogy ahhoz csatolja? vagy a cahoona-t? vagy mindegy?
egyébként 40 perc alatt csinál 5 quantum tubes-ot. ez marha lassú. mivel lehet gyorsítani?
az M-es és L-es mutató csak a raktárkészletbeni különbséget jelzi vagy a termelés gyorsaságát is?
ui: SPP-t azért nem raktam hozzá, mert 2 gyár is van a sector-ban. vagy ebben nem ez a lényeg? azért kell saját gyár, hogy ezt se vegyem máshonnan? ez most jutott eszembe:))
The Matrix has you...
Ha Quantum Tube-t, akkor állítsd le az alap termékek eladását.Ha meg sok van kajából is, akkor meg érdemes azt is eladni.
Ha komplexumot építesz, kezdd a legalapvetõbbel.Pl:
1. SPP
2. Valamilyen élelmiszerfarm
3. ehhez a kaja
4. végsõ termék gyára
Egyébként asszem tökmindegy.A lényeg, hogy tiltsd az alapanyagok és/vagy a kaják eladását, tehát, hogy mindig maradjon a legmagasabb szintû gyáradnak elég.
Elhelyezésnél fontos, hogy ne nagyon legyen semmi a közelben.Amikor összekötöd, nagyon figyelj a dokkolóállomás elhelyezésére, mert késõbb azt már nem tudod átrakni.
Tudom ,hogy baromi nehéz a 3D-s forgatása, meg a pozicionálás,de kitartással megy.
A lényeg, hogy MIELÕTT letelpíted a gyáregységeket, próbáld a hajód ELÉ vinni a "képét" vagyis a jövõbeni helyét.Ha kell kapcfsolj külsõ nézetre.De mondom, nagy segítség ez, mert látod, hogy elvileg hogyan fog kinézni.
tegnap eljutottam odáig, hogy egy Cahoona Bakery-t és egy Quantum Tubes-ot összekötöttem. Picit csálénak tûnik ahogy kinéz, de biztos jó lesz:)
a quantum tubes-ot hagytam meg fõ eladási terméknek, a meastek cahoona közbensõ termék. egyébként ezt hogy érdemes hagyni? adjon, vegyen, mindkettõ vagy egyiksem?
majd egy pajzsgyárat akarok még hozzárakni . mit kell csinálnom, hogy ne törjön szét és a pajzs legyen a végsõ termék?
azt sejtem, hogy elõször le kell majd raknom a gyárat 4-5 km-en belülre:) , de aztán mit kell mihez csatolni?
The Matrix has you...
Ha meg nagy gáz volt, akkor távirányítással elugrasztottam egy másik szektorba.
Anyáztam is rendesen, mert nem mõtt a vagyonom úgy ahogy szokott, 3 UTbõl 2 szállt el így. valsz aszteroidára kenõdtek föl vagy kapura a barmok.
Pipa voltam rendesen. fullra felhúzott Kajmán szuperfréterek voltak, mind 25ös szinten.
dühömben beruháztam 10 db. Volcsör szuperre, ezek most szépen rohangálnak, csak az UTképzés elég rázós, mindíg figyelni rájuk, meg ha már nem találnak cuccot, új szektorba küldeni õket.
Ez van.
...
a hqm meg nagyjban gyártja az lxeket :D
De kicsi számítgatással egy-két jól elhelyezett állomás jobban jövedelmez, és olcsóbban...vagy ócsítva (á lá Medgyessy P.) <#vigyor>#vigyor>
Hozzákötni ,hogy komplexum legyen?
Mert ha igen, akkor Amaro oldalán van az írásom, hogyan kell komplexumokat építeni.
Persze itt elég, ha a rakomány elhullik.Jól jön az a néhány GPPC...
A nagyobb hajókból meg maximum M6 amit talán foghatsz. megjegyzem drasztikusan kisebb az esélyed a dologra, mint a kisebb hajóknál. M1 és M2 abszolút nem lõhetõ ki megszerzési céllal.