F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • sWbFII
    hát én is hasonló helyzetben vagyok! szal én is kössz a válaszokat....jah és még valami a FAQ-ban le van írva hogy spacefuel-el milyen jól lehet bizniszelni! nos télleg sokat fizet de 1-2 dolog kimaradt a leírásból:
    -nagyon kevés helyen veszik
    -a free argon trading station-nál csak 166-nak(kb) jut hely...a többit meg kend a hajadra:)
    -illegális! ez a fő probléma hogy ha marad nincs mit tenni rendőrök mindig lekapcsolnak és 100.000-et veszítek(persze már rájöttem hogy lehet kitrükközni őket ha 2 hajóm van:)

még 1 dolog: minden népnek(birodalomnak) van 1 olyan dolga amit lehet venni hogy " (pl argon) law enforcement license" na ez mire jó?

utolsó dolog: végre összegyül az első 1.000.000 -m még csak 1 busterem meg egy mercurim van,de be akarom indítani az autómata kereskedelmet hogy duplán jöjjön a pénz és hogy akkor is keressek ha épcsal lődörgök...mit érdemes venni belőle gondolom űrbázist ...na de milyet?Ha jól láttam akkor csak akkor működik az autómata kereskedés egy hajón ha be van állítva a "HOME BASE"-de ehhez kell egy saját ürbázis! sokat kérnek a fuvarért a mamutok?

- XD -na röviden ennyi- XD - asszem összegyüjtöttem egy időre elég kérdést,de csak hogy ne unatkozzatok :D