X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mano1b
ugy tudom az ebe van bene X³ All In One Bonus Package (v3.1.05) 0.98 MB
a nagyobak bol is kiugrik ugyanugy

Köszi a tippet.Ezt a bizonyos concussion impulse generátort hol lehet beszerezni?A nagyobb hajókbol is ki lehet ugrasztani a mókust pl:Hydra-mert ezekböl párat lelöttem de nem ugrott ki a pilota.
mano1b
csak finoman de kell melé egy kisseb fegyver is amivel tudod idegesiteni a pilotát hogy kiugorjon

mano1b
ezt használd concussion impulse generátor

mano1b
a lenyeg 1 vadászon tõbb tipusú fegyvernek kell leni pajzs bonto
meg egyéb kõnyü pajzsot leszedni 0 ra a hajot 75% re kifog ugrani a manus 99% ba de van aki sajnos nem az meg hal ez igy megy ezt most is használom prima dolog csak nehéz sok türelem kell hozzá

Hali mindenkinek.Végre végig vittem a küldiket,és nemhasználtam semmijen modot vagy exrát.De most megtámadtam a Boron kereskedö hajokat szeretnék belölük elfogni egy párat,de 10-böl talán ha 1 kiugrik mire a hajóbol nemarad semmi.Azlenne a kérdésem tudtok e valami jó taktikát,vagy fegyvert hogy kiszedjem a pilotát a hajóbol.A következö az lenne a küldi végefelé amikor az álcázott Paranid bázist kellet löni mindig kijött egy hajó azt kilöttem a pilota kiugrott igy ott maradt 10 csonak a küldi végén vissza mentem értük elfogtam öket de csak azt a parancsot tudom nekik adni hogy kövessenek mást nem,a novát ami ugyszint otvan üressen nemlehet befogni,de találtam üres kereskedö hajót is amit nemlehetett befogni.A kalozoktol megvettem 600000 ezer körüli áron a kütyüt is amit más hajókon müködig szóval mit lehet csinálnom hogy megszerezzem a hajókat??????????Valaki segitsen,elöre is köszi.
Igy mar vilagos a dolog
KOSZIKE
Akkor vegig viszem a sztorit es majd meglatjuk hogyan tovabb.
Sztori módban mész? Mert akkor aztán lesheted hogy beengedjenek mielõtt befejeznéd a sztorit.
Illetve amíg nem jutsz el addig, hogy összerúgja a port az Argon vezetõség és a Paranidok (ez úgy emlékszem a kezdés utáni elsõ vidobetéttel egyidõben történik meg), addig még leszállhatsz. De a sztori egy pontjától kezdve ez már nem lesz igaz. Onnantól már végig kell vinned a sztorit és csak utána folytathatod a HQ beszerzésére irányuló erõfeszítéseidet.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sziasztok. En meg mindig a HQ-s kuldinel szivok.Miert nem engednek
a paranidek bedokkolni a shipyardba a foszektorukba?
Pedig irtom a kalozokat,yakikat es megsem engednek.
De meg a kereskedohajoimat sem.
Vajon mit rontok vagy rontottam el?
Segitsetek nekem ebben egy kicsit legyszi.
Tisztelettel megkoszonom...
Lockheed
Értem, köszii!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

LV cheat sricptjében van benne mind és az összes cuccot meglehet kérni ami csak létezi ka játék fáljaiban szoval ne csokálkozz hogfyha soknak nincs neve

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Lockheed
ÖööÖÖöö... Ezek mindenféle hajók, m5-m6 -ig láttam ezeket csak aztnem tudom kihez tartoznak és mit csinálnak. 😊

Úgy tudom ez az addware parancs csak a cheat scriptben van benne...

Amúgy meg tudja fene. Elképzelhetõnek tartom, hogy azok a valamik a terran hajók felszrelései, netán egyéb, speciális dolgok vagy csak kitöltõszöveg. Netán a régi X2-es felszerelések.

De ha olyan nagyon érdekel gondolom azt is ki lehet valahogy jelölni ha már egyszer megjeleníthetõ és látod. Próbáld ki és akkor megtudod.

Lockheed
Üdv!

Nekem van 1 rakás dolog aminek nincs neve, csak az va na helyén, hogy readtext7122-5... Ez csak egy példa. Léteznek ilyen és ehhez hasonló néven állomások, hajók, és az >AddWare< scriptnél "hozzáadható" dolgoknál az "L" betûnél vagy 5-6 oldalnyi. Ezt meg lehet valahogyan jeleníteni? Érdekelne, hogy mik is ezek.

THX.

A verziószámok stimmelnek, de én speciel a BBS extras helyett a BBS Advertisement scriptet ajánlom. Magában foglalja a BBS extras részleget (ami csak új bejegyzéseket, pár új feladatot és gyakoribb lottózási nyerést hoz, meg pár apróságot) is és ez hozza be a tuningolást és a guild híreket is. Plusz ez ajálngatja Cycrow többi scriptjének újdonságait megvételre hírként, de amíg nincs fenn a kérdéses script is, addig ez csak hír marad. 😊

De amúgy olvasd el mit írkál a mercenaries guild/race military kapcsán a read me. Ott megvan miként mûködik, mit csinál a script.

De ahogy írtam, garantáltan megy a scriptek mindegyike, hiszen mint írtad, a merc guild képe bejött, az meg csak akkor töltõdik be, ha aktív a script. Ha meg az aktív, a többi is aktív lesz. Aggodalomra semmi ok, keresgélj bõszen az újdonságok után. Megjegyzem nem lesz egyszerû, így sok türelem kell majd.

A második képeden valóban hiányzik az artificial life settings pont. Nem tudom miért. Nézz még körül a többi menüpontban is, hátha máshol ráakadsz.

thx a segítséget saga azé linkelek néhány képet 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Lovetta nélkül csak úgy fog menni a dolog, ha egy gyárhoz kapcsolod és ne mengeded eladni a gyárból a cumót. Így megy a HQ-ba raktározásra. Pénzmozgás nélkül nem megoldható a dolog.

erdos
No akkor csak még annyit hogy azt hogy tudom megoldani hogy pénzmozgás nélkül egy hajó az egyik gyár késztermékét átvigye a másikba. pl hogy a HQ-t tömjék tele a gyáraim cuccossal, de ne kelljen fizetnie érte. Mert így ami profitot terlmelnek a gyárak annyit mindig pakolhatok a HQ-nak.
Az mondjuk oké hogy 1 szektort adok meg mozgástérnek és nem lesz hova leadni a cuccot csak a HQ-ba, de a lóvékérdés még mindig nem megoldott :-(

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Beviszed a HQ-ba és ott berakod a reverse engineering részlegbe. Ekkor majd látni fogsz kicsit lentebb egy idõkijelzõt, hogy mennyi idõ míg elkészülnek a tervek. Ez egy titan esetében majd egy nap (20-24 óra játékidõ). Aztán ha megvannak a tervek, gyárthatod. De csupaszon fog kijönni és valami iszonyat anyagigénye van egy ilyen hajónak.

Namost ha bejött a kép, akkor biza aktív a merc guild script az tuti. Csak találd meg a guild állomásait. Általában olyan 40-80 KM között vannak az adott rendszerek központjától random irányban. Szóval akár merõlegesen lefelé is lehetnek... Ha abszolút nem találod õket, akkor lessed a BBS-t. Valahol majd idõvel feltûnik egy hír arról, hogy merre található egy. De ez véletlenszerû és nem hosszú ideig meglévõ hír.

A military küldetések csak azután lesznek elérhetõek, hogy jelentkeztél a seregbe. Addig nem is látod hogy lennének ilyenek. A jelenkezéshez meg elõbb jó magas reputáió kell és police licence, majd mázli hogy elcsípd a BBS-en. Ezután sem lesz akárhol elérhetõ az adott fajnál a küldetés. Megadott helyeken és néha néha elérhetõ lesz, de ennyi. Nagyjából mint a xenon invasion küldetések, csak ez fajhoz kötött dolog.

A BBS extrák meg plusz hírekben jelentkeznek meg néhány plusz érdekességben.

Amúgy frissítetted a scripteket és a programot? Van rá lehetõséged és érdemes is. Elindítod a script managert és ott frissítést kérsz elõbb a programra, majd pedig a scriptekre amiket feltettél.

Ha netán például fenn van a Xenon Migration script, akkor meg 100% hogy lennie kell nálad is a játékon belül egy artificial life settings-nek, mert itt lehet utánállítani a migrációt, ha rosszul lõtted be. Tehát keresgélj csak nyugodtan, meglesz az.

erdos
akkor ha szétkapok egy titánt a HQ-ban akkor onnantól gyárthatom is?

annyira türelmetlen nem lehetek mivel semmi se passzol azzal amit mondtok, ha aktiválom a xenon migrationt nem kapok üzit, nincs olyan menüm mint ami saga említ, a faszom kivan, felnyomtam a cycrow script editor, utána felinstalláltam 3 scriptet amiket mondtam, enableden vannak, indítom a játékot és semmi... 2.02 ahogy mondam, valaki nem találkozott ilyennel, amaro, vagy valamelyik pro? 😄

dimre
A "xenon migration"-ról kapnod kell egy üzenetet amikor aktiváltad a scriptet, az üziben lehet állitani a szintet.

X universe Home, sweet home

bigapó
szerintem csak szimplán türelmetlen vagy. elõbb utóbb megjelenik minden... meg persze sokat utazgass, mint ahogy Saga mondta. minden fajnál várhat meglepi.

The Matrix has you...

jah közben már rájöttem hogy lehet, de a fakkom kivan ezekkel a scriptekkel, már másodszor installálom fel a script manager progit, scriptek insallálva és enabled nemtom mi lehet, de töltõképernyõnek bejött a merceneries gulild kép, de azon kívül semmit se tapasztaltam, se militarys küldetések se semmi 😞

és ha a xenon migration scriptet teszem fel hol lehet állítani a nehézségét?

Pedig ha rendesen van feltéve az xscript manager és a Mercenaries guild script is, valamint aktiválva is van a script, akkor bizony ott lesz legalul a sorban az artificial life settings az options menün belül a gameplay szekciót kiválasztva a lista legalján. Arra ráböksz és majd feljön egy új abalak, amiben állítgathatsz.

A HQ-ban meg lehet majd mást is gyártani. Ha szerzel terveket, illetve szétbontatsz hajókat a reverse engineering részlegbe pakolva a hajót. Idõvel megcsinálják a terveket, megsemmisül a kérdéses hajó amibõl a terveket szedték, de majd tudsz gyártani onnantól olyan típusú hajókat is.

egyébként a hqt milyen értelmes dolgora lehet használni reparáláson kívül? lehet vele busteren kívül más gépet is gyártani?

thx, de nekem az options/gameplaynél nincs ilyen hogy artifical li😞

Ilyesmikhez nem a kereskedõi státusz kell. Az adott fajnál kell megfelelõ rang. Legalábbis általában így mûködik.

Plusz scriptenként változik hol lehet beszerezni az adott újdonságot. Lehet hogy egy cucc csak egyetlen konkrét állomáson beszerezhetõ, lehet hogy csak BBS-en keresztül nagy ritkán, lehet hogy csak kalózoktól. Ez benne van az adott script ismertetõjében.

bigapó
ha van olyan dolog amit még nem tudok megvenni, de még a listában sem szerepel (valamelyik advanced cucc), az azért van, mert nincs meg a megfelelõ kereskedõi szintem?

pölö nálam megjelentek új cuccok és éppen szintet is léptem. vagy ez nem múlik ezen?

The Matrix has you...

A merc guild állomásokat elõbb meg kell ám találnod. A hollétükrõl vagy véletlenül értesülsz (észleled õket) vagy pont jó idõben nézed a BBS-t és akkor meglátod hírkként hogy valahol, egy rendszerben új állomást nyitottak.

A race military mod is csak akkor lesz érdekes számodra, ha már megvan egy faj police licence-e. Ezután el kell menni az adott faj egy Trade station vagy shipyard vagy ED állomására és ott bõszen nézegetni a BBS üzeneteket. Ha szerencséd van akkor találsz olyat aminél beléphetsz a seregbe és vállalhatsz járõrözési feladatokat.

A BBS extrák is csak a BBS-en jelennek meg. Nem mindig találsz extrákat vagy sokszor észre sem veszed majd õket. De bejönnek nagyobb számban lottózási lehetõségek, új hírek, fuvarozási melók és ha a megfelelõt tetted fel, akkor még jönnek tuningolni akaró emberkék is akik jó pénzért gyorsítanak a hajóódon netán jobban manõverezõvé teszik.

Ja és a scriptek aktiválása után azért ellenõrizd a játékon belül az artificial life settings-nél (options - gameplay - artificial li settings), hogy be van kapcsolva egyáltalán a dolog. Ha például a merc modnál nem aktív a spawn guild outpost rész, akkor sosem fogsz találni állomást (mondjuk általában így is jóval kiesnek a többi állomás környékérõl).

Lockheed
Uuuhhh... Ez jó hír, hogy memkell nekik harcolászni. Bár ez eléggé aggasztó, hogy ha nem vigyáz rájuk kellõképpen.

erdos
Nem kell nekik harcolni hogy rangot lépjenek, csak küldözgesd õket patrolba. Nekem volt már egy komoly taskforce-om, vért izzadtam érte és a rábízott 20 novából simán ûrszemetet csinált elég gyorsan :-(

bigapó
nekem mindhárom szintén fent van és mennek rendesen. nézd meg hátha mégsem a legfrissebb van fent (mintha BBS lenne újabb). csinálok military küldetéseket, az extrák is megvannak, igaz még repair kit-et még mindig nem találtam, csak utalást, hogy cloudbase vmelyik szektorban van valahol, de ott nem találtam semmit. azóta meg nem is nagyon foglalkoztam ezzel a dologgal.
az van a lottóval amit írnak, lehet felvenni embereket nagy hajóra (ha már lenne felvennék😊 ) stb., szóval minden extrával találkoztam már.

esetleg próbáld a Xscript manager-t. ja, nekem is a 2.0.0.2 van fent.

The Matrix has you...

qt plugin manager1.84et használok és installáltam 3 scriptet a gémhez (race militari 1.10, Mercanaries Guild 2.81, BBs extras 1.61) de eddig semmi jelét nem tapasztaltam hogy mûködnének a scriptek, én 2.02es verzióval tolom a gémet 😞

valami tipp?

Lockheed
Gondoltam rá én is, hogy berakom õket egy NMY szektorba, de még így is a szigorúan ellenõrzött spawnok is olyan hamar kikapálják õket az M5 hajókból, hogy az már röhejes... Van most egy 25 -ös leadershippel rendelkezõ Ensign rangú emberkém, és próbálok vigyázni a lelkemre, csak lépne már szintet... Igazából, ha már legalább M4 -es hajókban ülnének simán beküldeném õket egy nemtúl "piros" szektorba, de még nemmerem bedobni õket a mélyvízbe. Igazából a TaskForce -ra gyúrok, és amint lesz egy rendes Leaderem, akire rábízhatok egy csoportot, hogy majd Õ trainingezi könnyebb lenne... Szóval ez a tervem. Mert ahogy a TF readme -jében olvastam róla, igencsak földobná a játékot. Meg kíváncsi is vagyok, hogy rendezi egy ilyen "fõnök" a TF sorsát. 😊 De mire oda eljutok... Pedig minden NMY -nek próbálom lelõni a shieldjét, hogy ezeknek a NOVICE pilótáknak még egyszerûbb dolguk legyen... 😊

dimre
Ûdv mindekinek !
A fórumon új vagyok, de a gamét már nyúzom egy ideje.
A script editorban van egy aa.taskforce.cheat ezt használva fel tudsz gyurni egy kiválosztatt (csak kétszer tudod használni egy játék alatt), saját tapasztalatom alapján csak a rangját növeli,olyan pilotát tuningolj akinek már van kellö harci tp.-je. Ha egy zöldfülüt választasz annak csak a rangja nõ, és nem tudod beleültetni nagyobb hajóba.
Szerintem a Create ship helyett próbálj meg egy kalóz szektort, gyorsabban fejlödnek.Ha szerncséd van,kegyes hozzád a game kapsz egy áldott tehetséget és pár bevetés után már commander.Nekem egyszer bejött,egy kis segitséggel már kapitányi rangban feszit.
Viszont az egy kicsit bosszant a játékban, hogy ha egy hajód elpusztul(pl nekiment egy aszteroidának) akkor a mûtyúk nem szól, hogy jött egy üzid.

X universe Home, sweet home

Lockheed
Hmmm... Én ezzel a combat pilot scripttel öregítem magam napok óta... Van 5 darab 3fõs rajom, és õket gyakorlatoztatom "szülõi" felügyelettel... Van az a create ship nevû script... Na 3asával spawnoltatom a nyakukba a gyengébb kalózhajókat, hadd edzõdjenek. Hát elõ még nem léptek, és a leadershipjük is a vezéreknek azthiszem 0-ról 1-re nõtt... Azthiszem 25-nél lehet õket M6 -ba és 50-nél TL -be ültetni õket... Hát azthiszem eddig 2 patrolon vannak túl, és ha ez így megy tovább nemigen lesz nyár elõtt TaskForce -om... 😊

bigapó
a zenés dolgot lehet kipróbálom. köszi.

a késõbb említett fegyverismertetõ nem rémlik, hogy megvan, csak valami hasonló, úgyhogy azt is leszedem😊

beraktam a BSG-s hajókat és úgy tûnt,hogy már repked pár az ûrben. mindenesetre nagyját már megvehetném. ezekben van valami plusz (pajzs, sebesség stb.) az adott osztályban elõforduló hajókhoz képest?

közben haladtam annyit, hogy már van egy M-es SPP-m 😊) red light-ba tettem le, mert a környék rendesen "szomjazik" az EC-re. mit mondjak, párszor ránéztem, hogy mennyi cucc van benne és 1 max 2000 egység után már el is vitték mindet. ár alatt adom 2-vel. a crystal-t meg kicsit drágábban veszem, így mindig van benne elég, szóval amit vettem hozzá hajót már be is állítottam sector tradernek. jó kis gamma ez kérem😊))

The Matrix has you...

Van egy fegyverismertetõ Amaro oldalán.Elég terjedelmes (én írtam) és részletes.Ott mindent megtalálsz a fegyverekrõl,rakétákról,stb.

egyébként azt nem mondtátok hogy a gamma shockwave generator olyan brutal fegyó, tettem kettõt a hyerionra, úgy írt mint állat, arra kell vigyázni hogy span ne legyen a környéken 😛:B:B, csatahajókat is jól írtja, vadászokat meg tömegben pusztítja! 😊

Hm,nekem nem unalmas a zene.Szerintem pont jó a csatazene.Bár a Freespace 2 zenéit szívesen hallanám csata közben.A zenének mindig olyan hangulatúnak kell lennie, amilyen a játék témája.Én személy szerint nem rajongok az általad említett Scooter-ért, sem a technoért.
Viszont a játék zenéit megtalálod valamely alkönyvtárában.Ha emlékeim nem csalnak mp3-ban vannak.Ami nekem legjobban bejött az a Getsu Fune szektor zenéje.

A banner nekem sem jön be,sejtem mi a baj.Valszeg aki csinálta, már törölte a kép fájlt a szerverrõl, így nem látszik.Mint az én egykoron feltett ingame képeim is.Azokat én töröltem,de persze otthon megvan mind.

Visszatérve a zenére.Nézd meg, hogy mi az elnevezése a zenefájloknak, és nevezd át az újat,amit be akarsz rakni helyette ugyanarra a névre.Másold be és próbáld ki.Én ezt csak gondolom.Nem próbáltam még, de gondolom a játék valahogy a zenefájl nevére hivatkozik belül és így talán le lehet cserélni õket.

Ennyi elég. Ha az adott script kompatibilis a játék általad használt verziójával, akkor azzal, hogy engedélyezted, mûködésbe is léptek.

A következõ betöltésnél már mûködni fognak. Persze elõfordulhatnak olyan scriptek, amiknél idõbe telik míg találkozol a hatásaikkal (a legtöbb guild script ilyen, mert elõbb meg kell találni egy állomásukat, majd jelentkezni náluk és csak utána lesz ténylegesen haszna számodra), a legtöbb azonban azonnal mûködik.

meg lenne még 1 kérdésem: feltettem az x script installert, és 2 scriptet insalláltam a gémhez, enableden van mind2õ, ilyenkor már megy a script a gém alatt a köv indításkor vagy még kell esetleg valamit tennem?

azt tudtam hogy mobile drilling systemmel kell szétszedni csak azthittem hogy kell hozzá ore collector vagy mittoménmi, de közben rájöttem de thx a segítséget, a hq is megvan már, ha én beleteszek pénzt meg pár cuccot mint energy cell, stb akkor azokkal a cuccokkal telihordják az npck, csak azt nem értem ha bevan állítva az ár 16ra és annyiért hozzák az npck akkor vinni is annyiért fogják vagyis semmi haszon rajta...

Ha jól emlékszem a Mobile Drill bányászeszköz segedelmével. Bányászni is így a legegyszerûbb, igaz ez kinyírja teljesen az aszteroidát, de általában marad utána nem is kevés tartalom, amit be lehet gyûjteni. Plusz az aszteroida eltünésével kisebb a megjelenítendõ objektumok száma.

Fogalmam nincs. Garantáltan nem kellenek hozzá ellátóhajók, mert minek? Nem termel semmit, csak raktároz és kereskedik a cuccokkal. Arra jó talán, hogy minden vackot megveszel és eltárolsz benne, amit majd elvisznek az NPC hajók.
De szerintem egy totál felesleges állomás, fõleg ha lesz HQ-d. Annak meg ez lesz az alapja, amint leszállítottad a megadott helyre. Nem kitelepítettedd, hanem ahogy mondják, szállítsd le a megadott helyre.

thx a helpet, de az nvidiumot hogy tom az aszteroidából elõvarázsolni 😛

jah én meg kitettem a stationt :S

erdos
A megvett trading stationt el kell szambáztatni a kingdom end-i shipyardhoz, utána mondják el mi kell még és ha kész belepakolják abba a hajóba amivel odavitted.