X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a nagyobak bol is kiugrik ugyanugy
meg egyéb kõnyü pajzsot leszedni 0 ra a hajot 75% re kifog ugrani a manus 99% ba de van aki sajnos nem az meg hal ez igy megy ezt most is használom prima dolog csak nehéz sok türelem kell hozzá
KOSZIKE
Akkor vegig viszem a sztorit es majd meglatjuk hogyan tovabb.
Illetve amíg nem jutsz el addig, hogy összerúgja a port az Argon vezetõség és a Paranidok (ez úgy emlékszem a kezdés utáni elsõ vidobetéttel egyidõben történik meg), addig még leszállhatsz. De a sztori egy pontjától kezdve ez már nem lesz igaz. Onnantól már végig kell vinned a sztorit és csak utána folytathatod a HQ beszerzésére irányuló erõfeszítéseidet.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
a paranidek bedokkolni a shipyardba a foszektorukba?
Pedig irtom a kalozokat,yakikat es megsem engednek.
De meg a kereskedohajoimat sem.
Vajon mit rontok vagy rontottam el?
Segitsetek nekem ebben egy kicsit legyszi.
Tisztelettel megkoszonom...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Amúgy meg tudja fene. Elképzelhetõnek tartom, hogy azok a valamik a terran hajók felszrelései, netán egyéb, speciális dolgok vagy csak kitöltõszöveg. Netán a régi X2-es felszerelések.
De ha olyan nagyon érdekel gondolom azt is ki lehet valahogy jelölni ha már egyszer megjeleníthetõ és látod. Próbáld ki és akkor megtudod.
Nekem van 1 rakás dolog aminek nincs neve, csak az va na helyén, hogy readtext7122-5... Ez csak egy példa. Léteznek ilyen és ehhez hasonló néven állomások, hajók, és az >AddWare< scriptnél "hozzáadható" dolgoknál az "L" betûnél vagy 5-6 oldalnyi. Ezt meg lehet valahogyan jeleníteni? Érdekelne, hogy mik is ezek.
THX.
De amúgy olvasd el mit írkál a mercenaries guild/race military kapcsán a read me. Ott megvan miként mûködik, mit csinál a script.
De ahogy írtam, garantáltan megy a scriptek mindegyike, hiszen mint írtad, a merc guild képe bejött, az meg csak akkor töltõdik be, ha aktív a script. Ha meg az aktív, a többi is aktív lesz. Aggodalomra semmi ok, keresgélj bõszen az újdonságok után. Megjegyzem nem lesz egyszerû, így sok türelem kell majd.
A második képeden valóban hiányzik az artificial life settings pont. Nem tudom miért. Nézz még körül a többi menüpontban is, hátha máshol ráakadsz.

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az mondjuk oké hogy 1 szektort adok meg mozgástérnek és nem lesz hova leadni a cuccot csak a HQ-ba, de a lóvékérdés még mindig nem megoldott :-(
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A military küldetések csak azután lesznek elérhetõek, hogy jelentkeztél a seregbe. Addig nem is látod hogy lennének ilyenek. A jelenkezéshez meg elõbb jó magas reputáió kell és police licence, majd mázli hogy elcsípd a BBS-en. Ezután sem lesz akárhol elérhetõ az adott fajnál a küldetés. Megadott helyeken és néha néha elérhetõ lesz, de ennyi. Nagyjából mint a xenon invasion küldetések, csak ez fajhoz kötött dolog.
A BBS extrák meg plusz hírekben jelentkeznek meg néhány plusz érdekességben.
Amúgy frissítetted a scripteket és a programot? Van rá lehetõséged és érdemes is. Elindítod a script managert és ott frissítést kérsz elõbb a programra, majd pedig a scriptekre amiket feltettél.
Ha netán például fenn van a Xenon Migration script, akkor meg 100% hogy lennie kell nálad is a játékon belül egy artificial life settings-nek, mert itt lehet utánállítani a migrációt, ha rosszul lõtted be. Tehát keresgélj csak nyugodtan, meglesz az.
X universe Home, sweet home
The Matrix has you...
és ha a xenon migration scriptet teszem fel hol lehet állítani a nehézségét?
A HQ-ban meg lehet majd mást is gyártani. Ha szerzel terveket, illetve szétbontatsz hajókat a reverse engineering részlegbe pakolva a hajót. Idõvel megcsinálják a terveket, megsemmisül a kérdéses hajó amibõl a terveket szedték, de majd tudsz gyártani onnantól olyan típusú hajókat is.
Plusz scriptenként változik hol lehet beszerezni az adott újdonságot. Lehet hogy egy cucc csak egyetlen konkrét állomáson beszerezhetõ, lehet hogy csak BBS-en keresztül nagy ritkán, lehet hogy csak kalózoktól. Ez benne van az adott script ismertetõjében.
pölö nálam megjelentek új cuccok és éppen szintet is léptem. vagy ez nem múlik ezen?
The Matrix has you...
A race military mod is csak akkor lesz érdekes számodra, ha már megvan egy faj police licence-e. Ezután el kell menni az adott faj egy Trade station vagy shipyard vagy ED állomására és ott bõszen nézegetni a BBS üzeneteket. Ha szerencséd van akkor találsz olyat aminél beléphetsz a seregbe és vállalhatsz járõrözési feladatokat.
A BBS extrák is csak a BBS-en jelennek meg. Nem mindig találsz extrákat vagy sokszor észre sem veszed majd õket. De bejönnek nagyobb számban lottózási lehetõségek, új hírek, fuvarozási melók és ha a megfelelõt tetted fel, akkor még jönnek tuningolni akaró emberkék is akik jó pénzért gyorsítanak a hajóódon netán jobban manõverezõvé teszik.
Ja és a scriptek aktiválása után azért ellenõrizd a játékon belül az artificial life settings-nél (options - gameplay - artificial li settings), hogy be van kapcsolva egyáltalán a dolog. Ha például a merc modnál nem aktív a spawn guild outpost rész, akkor sosem fogsz találni állomást (mondjuk általában így is jóval kiesnek a többi állomás környékérõl).
az van a lottóval amit írnak, lehet felvenni embereket nagy hajóra (ha már lenne felvennék😊 ) stb., szóval minden extrával találkoztam már.
esetleg próbáld a Xscript manager-t. ja, nekem is a 2.0.0.2 van fent.
The Matrix has you...
valami tipp?
A fórumon új vagyok, de a gamét már nyúzom egy ideje.
A script editorban van egy aa.taskforce.cheat ezt használva fel tudsz gyurni egy kiválosztatt (csak kétszer tudod használni egy játék alatt), saját tapasztalatom alapján csak a rangját növeli,olyan pilotát tuningolj akinek már van kellö harci tp.-je. Ha egy zöldfülüt választasz annak csak a rangja nõ, és nem tudod beleültetni nagyobb hajóba.
Szerintem a Create ship helyett próbálj meg egy kalóz szektort, gyorsabban fejlödnek.Ha szerncséd van,kegyes hozzád a game kapsz egy áldott tehetséget és pár bevetés után már commander.Nekem egyszer bejött,egy kis segitséggel már kapitányi rangban feszit.
Viszont az egy kicsit bosszant a játékban, hogy ha egy hajód elpusztul(pl nekiment egy aszteroidának) akkor a mûtyúk nem szól, hogy jött egy üzid.
X universe Home, sweet home
a késõbb említett fegyverismertetõ nem rémlik, hogy megvan, csak valami hasonló, úgyhogy azt is leszedem😊
beraktam a BSG-s hajókat és úgy tûnt,hogy már repked pár az ûrben. mindenesetre nagyját már megvehetném. ezekben van valami plusz (pajzs, sebesség stb.) az adott osztályban elõforduló hajókhoz képest?
közben haladtam annyit, hogy már van egy M-es SPP-m 😊) red light-ba tettem le, mert a környék rendesen "szomjazik" az EC-re. mit mondjak, párszor ránéztem, hogy mennyi cucc van benne és 1 max 2000 egység után már el is vitték mindet. ár alatt adom 2-vel. a crystal-t meg kicsit drágábban veszem, így mindig van benne elég, szóval amit vettem hozzá hajót már be is állítottam sector tradernek. jó kis gamma ez kérem😊))
The Matrix has you...
Viszont a játék zenéit megtalálod valamely alkönyvtárában.Ha emlékeim nem csalnak mp3-ban vannak.Ami nekem legjobban bejött az a Getsu Fune szektor zenéje.
A banner nekem sem jön be,sejtem mi a baj.Valszeg aki csinálta, már törölte a kép fájlt a szerverrõl, így nem látszik.Mint az én egykoron feltett ingame képeim is.Azokat én töröltem,de persze otthon megvan mind.
Visszatérve a zenére.Nézd meg, hogy mi az elnevezése a zenefájloknak, és nevezd át az újat,amit be akarsz rakni helyette ugyanarra a névre.Másold be és próbáld ki.Én ezt csak gondolom.Nem próbáltam még, de gondolom a játék valahogy a zenefájl nevére hivatkozik belül és így talán le lehet cserélni õket.
A következõ betöltésnél már mûködni fognak. Persze elõfordulhatnak olyan scriptek, amiknél idõbe telik míg találkozol a hatásaikkal (a legtöbb guild script ilyen, mert elõbb meg kell találni egy állomásukat, majd jelentkezni náluk és csak utána lesz ténylegesen haszna számodra), a legtöbb azonban azonnal mûködik.
De szerintem egy totál felesleges állomás, fõleg ha lesz HQ-d. Annak meg ez lesz az alapja, amint leszállítottad a megadott helyre. Nem kitelepítettedd, hanem ahogy mondják, szállítsd le a megadott helyre.