F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ace McCloud
    Hi !
    Itt a (ha jól emlékszem) Farnham's Legend szektorba kellene menned, talán az északi kaputól. Elvileg a csajszi bejelentkezik, és mondja hogy menj délnyugat felé. Szerintem próbáld ki hogy betoppansz a rendszerbe és irány délnyugat, közel a marauder állomáshoz. Elképzelhető hogy kalandozásaid során ez már megtörtént, és a kalózfickó elugrott valahová, így a közeli rendszerekben érdemes lenne körülnézni (úgy 2-3 szektort átfogó sugarú körben ez nagyjából, a legroszabb esetben 20 - 22 rendszer). Sajnos ennél jobb 5letem nincs a probléma megoldására.
    3. Elvileg a paranid reputációnövekedést az unholy nomádnál feljebb nem tudod tornázni a sztori miatt.Később bizonyos összegért ezen javítanak majd neked. Szerencsére a paranid területek tele vannak kalózokkal, és yakikkal, nem lesz nehéz a dolgod. Paranid Primetől két szektorral odébb a kalóz szektorokkal szomszédos paranid területen is van kalózbázis, és elég rendes átmenő kalózforgalom ahol kedvedrevaló vadászatokat folytathatsz. Khaak hajófoglaláshoz ajánlom a khaak capture scriptet, amit az artifacial life settingsben még engedélyezni kell külön ha jól emléxem. Használj hozzá APBEmittert 1 db ot, és miután kilőtted a scoutokat, érdemes a fighterrel foglalkozni. nekem 10 ből 8x megmarad a khaak fighter, és így a scoutok sem szedik darabokra... Sok kisebb pirat hajóra is jó ez a módszer úgy vettem észre. Nagyobb hajókra a történet későbbi folyamán felbukkanó otas HCF (ha jól emléxem) a bele vásárolható marinerekkel a kedvező - jut eszembe kérdésemre nincs válasz a marinerekkel kapcsolatban ?? - A xeon csatahajók és carryerek ellen érdemes gyors hajót alkalmazni. Csak betelepedni a hasa alá ahonnan nem tud kilőni, és megvárni amíg szétszedik. Robbanáskor a lökéshulláma elviszi a kisebb hajók javarészét csak ekkor már érdemes távolabb lenni tőle.A fegyvereket amiket elhagy összeszedni, és dől a lé. Sajnos úgy vettem észre hogy amíg van elszórt cucc, addíg nem akar a játék újat adni, szal érdemes a terepet megtisztítani..