F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Tegnap kicsit összedölt az X3 (nem tudom mi lett vele, baromira lelassult, bármit is csináltam vele), így leszedtem, újraraktam és kezdtem egy új menetet. Kipróbáltam megint a Yaki áruló indítást...

Így hogy már van SETA a hajójában, nem annyira lassú. KB a hatodik nekifutásra sikerült úgy kijüönnöm a paranid szektrokig, hogy nem kellett hajót javítani. A trükk: minden szaktorban, a belépés után azonnal le, vagy fel kell menni a kaputól, merőlegesen és a yaki maghajtással. úgy 20 km-rrel a fősík alá vagy fölé. Így viszonylag kevés harccal át lehet jutni A két orbitális ágyúlerakat között is csak így lehet sérülés nélkül elpucolni. Ha egyenesen próbálkozik az ember, garantált a halál, vagy a nagyon leamortizált hajó...

Az eleje nagyon rossz, mert a Yaki meghajtást gyakorlatilag harc közben kell rákonfigolni valamelyik billentyűre, hogy használható legyen. Azért jó lenne, ha nem kéne minden új indításkor újrakonfigolni mindent. Így gyakorlatilag tized másodperceken múlik, hogy képes vagy-e kimenekülni az induláskor rád támadó 3-5 hajó közül, vagy sem...

Amúgy a sok leszedés felrakás miatt sikerült pár dolgot kiderítenem:

1: az XTM akkor adja be a saját start lehetőségeit, ha az ő scriptcsomagja az utolsó, amit felrakunk. Ha levesz valaki a többi script közül valamit, akkor is le kell szedni majd újrarakni az XTM scripteket...

2: Ha olyan mod volt fent, aminek saját billentyűi vannak és leszedted, lehet, hogy nem fog menni a billentyűzet mindaddig, míg az X3 indító panelben be nem állítod a "felejtd el a kroábbi beállításokat és indulj a defaulttal" négyzetet. Ezt jól megszívtam, gyakorlatilag emiatt raktam fel kétszer. Valahol megjegyzi a profilt, de nem a mentéseknél, mert azokat is töröltem mégse volt jó.

3: valamiért eltünt a fő start lehetőségek közül a Savage Split (asszem a Bala Gi patch-csel jött). Eddig mindig megvolt, most az egyik telepítés után eltünt és azóta sincs meg. Nem mintha végzetes lenne, csak bosszantó...