Andrzei#9016
Először is üdv mindenkinek, eddig ide még nem írtam, de remélem tudtok segíteni, és hátha én is valamiben, bár erre kisebb az esély. :)
1. Lenne egy kérdésem a küldetésekkel kapcsolatban: Elég sokat elolvastam a korábbi hozzászólásokból, meg a neten levő végigjátszásokból, de ezt sehol nem találtam meg. Tehát 3. küldetés, kristály megtalálása. A 2. küldetés végén ugye kitettek egy solar plant mellé, és azt mondta a csaj, vagyek energy cellt, aztá menjek utána. Namost, én gondoltam majd később folytatom, mert épp üzleti ügyeim voltak egy másik rendszerben, ezért nem követtem. Most viszont bármikor megyek vissza, nem találom a csaj hajóját. Az EQ depóban sincs, és a célrendszerben sem, ahova majd a küldetésben kellene menni. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Meg lehet találni valahogy a csajt, vagy ezzel buktam a sztori vonalat?
2. Talán vannak még kezdők itt rajtam kívül, nekik lehet hasznos a köv info: Nova Raider + 6db BPAC + 2db AHEPT fegyverzettel 10-ből 9 paranid Demeter Super Freightert lehet megszerezni, gyakorlatilag érintetlenül. Azonnal kiugrik a csávó. Más fegyverzettel, vagy más űrhajókra nem működik a dolog, ott marad az 5%, de ezzel a fegyverzettel tökéletes. A turretet még ki kell kapcsolni, nehogy felesleges kárt tegyen a prédában. :D
3. A feljebb említettek miatt a paranidok nem nagyon szeretnek. Ezen akarok változtatni, bert a Bala Gi missziókhoz kellene. tudtok egy jó rendszert, ahol kisebb vadászással hamar feljebb jutok a kedveltségi listán? Mert kalózokat írtva 2%-onként haladok, és ez nem az igazi. Az a baj, hogy Xenon rendszerekkel határos paranid rendszert nem találtam. Van esetleg valahol nagyobb Xenon vagy Kh'ak aktivitás? Ott talán jobban haladnék.
Egyelőre ennyi, előre is köszi a segítségeteket!