F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • PSGhunter
    Üdv Mindenki,

régóta nem írtam be, de most van mesélnivalóm, mert újrakezdtem a karriert az a 0.7-es Xtended moddal. Az első 50 millámból (amit főleg kereskedéssel és Xenon Invasion küldikkel szereztem)megvettem ezt a HCF Capture Frigate-et, gondoltam megnézem mit tud. Hát nem szar. Vagy inkább k***a jó? Beugrottam vmelyik pirate szektorba, és elcsaltam a peremre egy Carackot... A vadászait kiszedtem, majd továbbcsalva a a kalózt (és várva, hogy a pajzsaim újra feltöltődjenek) szembefordultam vele.
    Elöl 6 db APPC, a felső tornyokban szigorúan csak ION Disruptorok, hátul is ION, máshova semmi, így a PPC-vel a leszedhető a pajzs nagy része. A maradék pajzsot az ION-ok automatikusan leszedik, de mivel más fegyver nincs berakva a hajó burkolat sértetlen marad! Átküldtem 230 db marine-t, és a hajó két perc múlva az enyém volt!

Eredmény: egy fullos, mindennel (még jumpdrive-al is) felszerelt , felfegyverzett HIBÁTLAN állapotú Carrack! Nem szar... 22 milliót adtak érte.

Azóta foglaltam már 3 db Xenon Q-t (darabjáért 40 millió körül fizetnek), 3 db Carrack-ot és most megyek a KEA-ra. Apropó, a befektetett guba az kb 250(db marine), szorozva 20.000 credit, azaz 5 millió guba. A tiszta haszon így is 35 millió egy zsákmányolt Q-n!

A Q elfoglalásához legalább 300, de inkább több marine-t kell vinni.

Próbáltam K-t is foglalni, de azon többen vannak, mint ahány marine-t én be tudok rakni a HCF rakterébe, úgyhogy az nehéz dolog.

Khaak hajót egyszer próbáltam, de úgy tűnt azokon még nagyobb a túlerő még a fregattokon is, úgyhogy hagytam.

A Pirate Galleon pedig mindig eljumpolt, ha a pajzsai már lennt voltak és ilyenkor a játék CTD-t okozott... :( - úgyhogy ezt másra hagyom..

Kérdés: Hol lehet Cyborgot, Military Personelt, stb.. venni? Én csak Marine-okat találtam at OTAS HQ-n, a slave-eket pedig biztosan nem a kiugráló vadászpilóták összegyűjtésével kell megszerezni egyesével, mert az nonsense...
    Pedig kellenének, mert a marine-okból nem tudsz annyit magaddal vinni, ami egy nagy kapitális hajó elfoglalásához is elég volna... Tehát hol és hogyan lehet a többi "partraszálló":) egységhez hozzájutni?? Help PLZ!