X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
The Matrix has you...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
ja és nm tudjátok hogy a kiegészitö aminek a hire ottvan az egosoft oldalán az mikor lesz letölthetö?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Én még ilyet nem láttam az X3-ban: a Montalaar-ban (egy argon rendszer a Home of Light-tól délre), egy Cattle Ranch (vagy Cahoona Bakery, már nem tudom pontosan) körül töb, mint 200 hajót számoltam össze (talán csak a paranidok, meg a burkina fasoiak nem voltak ott legalább 40 hajóval/faj). Olyan volt, mint egy méhkas... :o0
Arról vettem észre, hogy 2 Universal Treaderem is ott kamillázott a rendszerben idle-be beállva, fullosan feltöltve energia cellákkal, órákon keresztül (amúgy is hajlamosak a 1.4.0.3-as patch óta a gagyizásra). Gondolom, hogy eladhassák a szajrét. Szépen manuálisan kellett eltanácsolnom nyugisabb szektorok felé õket.
Csináltam screen shot-okat, lehet majd felteszem.
Valaki találkozott már iylennel?
fenris
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Utána visszaszállsz a saját hajódba (az legalább nincs rommá lõve) és mehetsz tovább, míg a megszerzett hajó teszi amit parancsba adtál neki.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Uj vagyok és kellene egy kis segitség.
Sikerült megfutamitanom egy kalozt, és katapultált, most ott lebeg a hajo üresen. Mit tudok kezdeni vele? Probáltam utána olvasni, de nem világos. buster a hajo neve, ha elfoglalom, akkor az én eddigi hajommal mi történik?
akinek van egy kis szabadideje legyenszives segitsen, köszi.
Nekem megjött 2 hétre. Annyi volt csak a GEBASZ, hogy én eredetileg DVD-s verziót szerettem volna, de ehelyett kaptam 5 cd-s verziót. :o/
Lehet, hoyg idõközben elfogyott a DVD, mert most, hogy néztem az EGOSOFT honlapját, a DVD-s verziónál sold out volt. Azt tudja valaki, hogy a modok (Extended, DDRS)látják-e a mentéseket. Magyarán, ha installálom valamelyiket, attól még használni tudom majd a mentést (vagy elõlrõl kellene kezdeni)?
fenris
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vki megtudná nekem mondani hogyha végig játszom a storyline-t akkor megy e tovább a játék és lesz e vmi plusz cucc ami addig nem volt elérhetö
elörre is köszi
The Matrix has you...
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
Már jó ideje nem játszottam a játékkal (elõtte baromi sokat) és érdeklõdni szeretnék, hogy van már vmi No-CD patch, vagy még mindíg le kell húzgáljam a CD kábelét?
A Boronok valóban szövetségesei az Argonoknak. Meg mintegy mellesleg ne csak az Argon felségûrben gondolkozz. Mászkálj el másfelé is. Én például a Teladiknál szerettem mindig is vadászgatni. Ott kiszemeltem Paranid vagy Split hajókat és rájukmentem. De a kellõ pénzmaghoz úgyis elegendõ pár Paranid hajó. Onnan már elindulhatsz és megy minden a maga útján (kereskedés, míg te viszed a sztorivonalat vagy csak simán gyilkolászol).
Ha a freightscannerrel rámész valakire és annál van csempészárú azt kilõheted büntetlenül. De figyelni kell, mert néhányan azonnal átváltanak támadásra ha lescanneled õket (bár nincs náluk semmi csempészárú). Ez nem jelenti hogy büntetlenül le is lehet õket gyilkolni. Lelõheted persze, de ekkor jön a kapcsolatromlás.
én kipróbáltam, hogy mit csinál, ha nagyobb mennyiségû tárgyat próbálok felvenni, mint amit elbír a gép. felveszi, de csak az adott maximumot, tehát pölö 562 Energy Cellbõl csak mondjuk 62-õt (amennyi üres raktér volt). azt nemtom, hogy XL-es méretnél mivan. talán felrobbansz:))
The Matrix has you...
Az ürben lebegö tárgyakat, pl. rakétákat hogyan lehet beimádkozni a hajóba?
pedig már kezdtem kinézni, hogy mivel szereljem fel majd:)) na mindegy, majd lesz szép hadiflotta, oszt adunk nekik.
melyik fajt lehet még a paranidon kívül támadni? mert pölö a boronokat próbáltam, de pár perc után az egész szektor nekem akart esni. ez Ore Belt-ben volt. ennyire jó szövetségesek az Argonokkal vagy mi?
ha a freightscanner felderíti, hogy az ellen kalóz, akkor azt büntetlenül le lehet lõni, bárhol is vagyunk, ugye?
The Matrix has you...
kösz a tanácsokat és tippeket és a sok türelmet:)
sikerült megvennem az elsõ TSMk3-at:)))
felkutattam (ahogy tanácsoltad) még 3 üres hajót és ezekbõl 1-et eladva, meg még picit kereskedve meg tudtam venni a software-t. Azóta már sikerült szereznem pár szállítóhajót, amiket szintén eladtam, így most már van tõke is. sajnos Super freighter-t nem nagyon találtam még, Paranid-ok valahogy nem járnak azzal a Cloudbase West környékén. a lényeg, hogy haladok:)
ez a fegyveres leírás tökjó, éppen ezeket akartam megkérdezni, mert benyomtam Én azt a "K" gombot, de csak véletlenül, de arra lettem figyelmes, hogy most már van célkeresztem, hogy hova lõjek, én meg azt hittem, hogy az azért van, mert fejlõdtem csata téren:))
Amaro oldala nálam nem mûködik, mert melóba vagyok és itt csak IE van, ettõl vagy mástól állandóan kifagy az oldal. az xls fájlokat is más dobta fel nekem egy független oldalra. egyébként találtam egy másik oldalt, ahol egész használható táblázatok is voltak, többek közt bill.kiosztás és rangok a fajoknál, stb.
1.kérdés: mennyire önállóak a kereskedõim? nekem úgy tûnt, hogy vett magának fighter drone-t, de például fegyvert vagy pajzsot úgy láttam, hogy nem. azért meg tudja magát védeni?
The Matrix has you...
Vagy keress rá a minimalHUD scriptre/modra a készítõk fórumain. Az elég sok mindent levesz (bár nem emlékszem rá, hogy ezeket is levenné).
Hátha valaki emléxik rá vagy tudja!
Az fps azért kell, mert a 768MB DDR és az FX5600 nem egy erõmû..:) Most jelenleg 15-20 FPS ami tényleg jó, az 1.0-ás csak 12 fps max volt. Bár most tényleg látszik, hogy a pecsekben szépen optimalizálták a grafot, de félek, hogy egy nagyobb csatába keveredek, akkor képregény lesz.. :(
Csak a HUD-ot lehet kikapcsolni, de ezzel minden lekapcsol. Nem lesz még célkereszt sem. Ezt a Shift+h lenyomásával éred el.
Ha van Mk2, akkor már a * jeles változat is aktív lehet ha bekapcsolod. Ez annyit ad az elõzõ változathoz, hogy nem kell pontosan a kis célkört lõnöd, hanem elég ha a közelébe lövöldözöl. A gép korrigál és rátart a célra.
A fight software-t elég egyszer beállítani és végig azon a beállításon marad. Mármint adott hajónál. Mikor a sztoriban átrakosgatnak más gépekbe akkor azért meg kell majd nézni, mire is van ez állítva.
Tuti módszer pedig hajóelfogásra nincs. Tök mindegy mit ügyeskedsz, minden hajónál 5% esélyed van a megszerzésére. Lehet hogy úgy szerzed meg, hogy minössze 2% a hullja, de olyan is elõfordulhat, hogy csak a pajzsát lõtted le de már katapultált a pilóta. Segíthet valamelyest ha folyton rádiózól a célpontnak és megadásra szólítod fel. Paranidoknál általában beválik, de legalábbis a szállított motyóikat kidobják.
Javaslom hogy töltsd le Amaro oldaláról a billentyûzetkiosztást és a manualt, nagyon megdobhatja a játékbeli hatékonyságodat.
The Matrix has you...
ui: egyébként meddig kell lõni a gépet, hogy kiugorjon a pilóta? ha túl sokat sérül, akkor kevesebbet is ér, nem?
The Matrix has you...
Maga a hajószerzés sajna nagy lutri. Amikor kis fegyver kéne akkor úgyis naggyal lõsz, amikor meg nagy kéne a megfélemlítéshez, akkor persze csak kicsi akad. Nálam általában sikerül elõbb kinyírni a célpontot, mint hogy megszerezzem a gépét. Valahogy mindig sikerül még egyet rálõnöm arra a szegény üres gépre. Mellette meg vigyorog gondolom a pilóta (persze csak addig míg be nem gyûjtöm és el nem adom a kalózoknak).
Gondolkodtál esetleg a hajó lövés helyett az elhagyott gépek felkutatásán? :-) Hidd el lesz jobb hajód, mint az a harmatgyenge hauler alváltozatú Discoverer.
Azt elég hamar észreveszed ha kiugrik a pilóta a gépbõl. Lesz ugyanis egy kis ûrruhás manus aki megy elfelé a géptõl. Az meg azonnal átvált piros keretrõl normálra, nulla sebességgel. De biztos ami biztos alapon még egy gyors infó is segíthet (i billentyû) és kiderül hogy pilóta nélküli a gép.
Nagyobb és erõsebb hajóval több az esélyed hajót szerezni. Busterrel összesen egy gépet sikerült megszereznem (lelõttem több mint 100-at, de összesen 1 pilóta katapultált), de egy M3-assal (konkrétan egy Falconnal) már egy órán belül volt 3 újabb gépem. Igaz nem vadászok (azok piszok nehezen ugranak vagy túl gyorsan pusztulnak), hanem teherhajók, de azok érik a sok zsetont.
Fighter drone-ok nem lesznek ellenfeleid ha van egy jó joystick a háznál. Aktiválod a fight software-t és egyesével szétszeded õket. Semmit nem érnek.
The Matrix has you...