F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    A Best sell, best buy lokátorokat azon a hajón tudod használni, amelyikben ülsz. Ha megnyomod a megfelelő gombot (5 és 6), akkor a best buy lokátor megmutatja, hogy az adott szektorban mit és mennyiért, hol adnak. Meg azt is, mennyi van belőe az adott helyen. A best sell lokátor azt jelzi ki, hogy a nálad lévő cuccok közül melyiket, hol veszik meg a legjobb áron. Szintén abban a szektorban, ahol épp vagy.
    Ha majd leraksz a szektorokban satelliteket, akkor a nagy térképen kiválaszott szektorokban is be tudsz így kukkantani, de akkor menüből tudod aktiválni a megfelelő lokátort.

Azon volt korábban vita több fórumon is, hogy az automata kereskedésre álított hajók a saját, vagy a te hajódra szerelt lokátoraikat használják-e, ha egyáltalán... Én úgy láttam, hogy használják, és ha nem raktam teli a szektorokat műholdakkal, akkor csak a sajátjukat tudják használni, de ha nem, akkor se drága ez a készlet, így az összes automata (universal trader) hajómat is elláttam ilyenekkel. Az állomásokhoz kötött hajókat nem, de lehet, hogy azoknak sem ártana...