F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Lockheed
    Asszem Home of Lightban van a TCHQ, de nembiztos... De most sajnos megrekedtem! :)Jelenleg NewIncome környékén tanyázom, és az volt a terv, hogy az Unknown szektoron keresztül átmegyek Montalaarba, és próbálok némi elismerést szerezni az Argonoknál, de mikor beléptem azonnal fölszólítottak a távozásra... Viszont másfelől nemtudom megközelíteni a területeiket, mert ha Délről próbálkoznék Trintiy Sanctum felől akkor meg a Paranidok rántják ki alólam a szőnyeget, és megint nem érem el az Argon határvidéket. Ha meg Nyugatra majd ÉSzakra mennék Eighten Billion fel, az meg a Xenon 347 miatt zsákutca! :) Azt meg nemakarom, hogy keresztül rombolok Montalaaron észak felé és úgy megyek be az argon határvidékre. Egyébként szerintem nem is sikerülne, mivel Light of Heartban van ShipYard meg EQ dock így biztos van kallódóban 1-2 M1 vagy M2! :D Egyébként a kalózok is összekapták magukat, mert amikor keresztüljöttem LooManckStrat's Legacyn, majdem belehaltam, ugyanis a szektorban a déli kapu környékén 2db (!!!) M2 (Raven) járőrözik, és a W-S kapuk között, meg legalább 3db M6 (Maruder). Igazán nehéz lett a játék, hála az istennek! :) Nagyon tetszik!

To: R4pt0r.

Úgy fogalmaznék, hogy 2 betöltés között belefér egy kis élet is! :)