X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg MOD. :-)
Diablo: Amaro mester lapján ott a link.
Elöre is köszönöm.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A story-t végigvittem, a legujabb paccs van fenn.
<#help>#help>
Majd este jo megnezem... Lehet, hogy nem a hajot kellett volna atnevezni hanem a pilotat 😊)
Meg1x koszi!!
Talán még annyi ha aktivizáltad akkor utána használd #4514-es linken letölthetõ szkript telepítõ-eltávolító progit.
Arra figyelj amikor beírod hogy hiába nyomod le kétszer az L betût ha nem vársz ki elég idõt nem írja be.
Nem ertem, minden ugy csinalok, ahogyan kell... Anno X2-ben is muxott, most egyszeruen nem tudom aktivalni... 1.4.03 -as a gama, nincs semmi hegesztes benne...
Nem ertem.. mit szurok el?
Thereshallbewings -t kell beirni repules kozben nem?
Probaltam a Rename menupont alatt is, de nem ment.
Probaltam a Theresqllbezings -et is ahogyan az X3 siteon irtak de ugy se...
HELP!!!
a 'tour of lifetime' cimu mutatvanyrol tudtok valamit mondani? marmint hogy hogyan lehet azzal penzt keresni? nekem az x2-ben sem jott mar ossze...
koszi
Lehet feliratozni is, ha esetleg hallásból nem érted meg.Options menü,Game vagy Sound pont alatt, játék közben hívd le a menüt.
A lényeg hogy elég egy darab hajót elfogni annak a fajnak a flottájából akit le akarok rohanni <#vigyor1>#vigyor1>, és azt a hajót utána legyárthatom magamnak.
Ergo megszûnik a függés más fajoktól. Persze ha veszek a hadüzenet elõtt mindenbõl 6 ezret akkor nincs gond, de az kicsit drága.
A tervem szektorról szektorra az egész bagázst legyalulni. Az lesz ám az érdekes, nem ez a séta-fika.
Van egy magyar srác aki csinált egy oldalt és minden félét lehet letõlteni onnan!
Mi is a címe?
Marad a szótár.
Megtudja nekem mondani valaki hogy nem e lessz mostanság magyaritás?
Mert öszintén szólva elég sok az angol szöveg és már néha be sokalok!
😊
Nem fikázni akarom, csak észrevétel. Mellesleg elvonási tünetem van ha 2-3 napig nem tudok legalább 1 órára leülni játszani vele.
Nézegettem a DeadlyDa modot, jó lenne kipróbálni, de csak akkor ha már mindent kipróbáltam az alap játékban. Viszont mi van akkor ha kiadnak ego-ék egy kiegészítést? Támogatni fogja-e ezeket a mod-okat? Vagy jobban járok ha mod elõtt mentek mindent, és oda fogok visszatérni az esetleges kiegészítõ kiadásakor? Az elég nagy visszaesés lenne.
Használja valaki?
Van még jópár sima szilikonbánya is, meg nemtudommégmi <#idiota>#idiota>
Elsõ aranyszabály, a háborúhoz 3 dolog kell, pénz, pénz meg pénz... <#hehe>#hehe>
Egyébként lehet érezni, hogy mekkora hajóban ülsz.A fizikája,mozgása alapján el lehet képzelni.De elég csak külsõ nézetre kapcsolni és egybõl kiderül.
Azért raktam fel anno annyi képet az M1 Colossusról, hogy lehessen látni mekkora a vadászod amikor bedokkol.
új M6 Mod
Szerintem az egosoft-ék nem valami jól oldották meg hogy a hajóból kinézve ezt érezd.
Durván 60 kell a hajóhoz és még lehet számítani 30-40-et a felszerelésre.
have fun
Úgy tudsz elég gyors lenni, hogy elõször is figyeled, hogy merre kanyarodnak a karikák után az elotted levõk, és mielõtt eléred a karikát nyomsz egy kanyart te is. Ezt muszály igy csinálni, mert a tehetetlenség miatt úgyis odasodródsz a karikához.
A végén meg a nagy karika alja fele menj, mert különben hiába vagy elsõ nem értékeli.
Mindenképp kell menni pár kört, hogy megismerd a pályát.
Nekem csak ez a 2 plusz dolog kelett hogy sikerüljön.
Ha majd lesz sok manim, akkor megcsinálom azt amit az x2-ben is:
veszek egy eq dock-ot, mellé teszek fixre egy TL-t és az eq-dock a tl-bõl tölti a cuccot állandóan. (mivel az eq dock-ban limitált a hely árunként. Ezt még jó lenne megtúrni, de biztos nem fogom megtalálni.)
Ja, arra kell még vigyázni, hogy ne hagyd csatatéren a TL-t, mert nekem pl. Scorpion-ok viszik a 25-ös pajzsot, és az AHEPT-et, és egyszer már leszedték az egyiket.
Ha azt akarod hogy a különbözõ szektorokban levõ gyáraidból a fegyverek, pajzsok stb. mind egy helyen gyûljenek, például egy TL-ben (ami ráadásul mozog is szektorról szektorra) akkor itt a megoldás:
Módosítani kell a CDS (cargo delivery service) scriptet egy picit.
1. A script több scriptbõl áll, mindegyiknél amiben kéri a b állomást, át kell irni, hogy ne csak állomás legyen hanem carrier is. Vagyis a Var/station-t kell átirni var/station/Carrier-re
2. van egy script amiben a check szó is megtalálható, ki kell kommentezni azt a részt ahol leellenõrzi hogy a b állomás használ-e olyan cuccot amit vitetni akarsz.
Ennyi.
Mûködik a dolog szépen, kivéve ha TS-es akarsz szállítani (még a Dinamyc bay scriptel se megy)
Kolbászolok a TL-emmel, a cuccok meg jönnek néha néha, igy egy helyen tudom a hajókat felfegyverezni, ,,pajzsolni" stb.
Ja,, használnak jump driveot is a hajók!! Az energiát a gyáradból veszik.
A CDS script mûködésébe semmit se zavar be. TUTI.
Profit Share, Home of light, Power Circle, Ore Belt bár utóbbi kettõ nem olyan gyors. Nekem ezek jöttek be.
nem igazán van olyan szektor, ahol a gyárak között ugrás nélkül folyamatosan lehetne kereskedni
windows-od felismeri a joy-t? mert ugye az az elsö, utánna a játék is felismeri a löncspadon (setup)
más segitséget nem tudok <#nemtudom>#nemtudom>
Volt valakinek már olyan problémája, hogy az X3 alatt nem mûködött a joystickja? Nekem egy Saitek Cyborg EVO-m van, az X2-t végigvittem vele, de az X3-mal valahogy nincs jóban. Ha alaphelyzetben hagyom (nem programozom be a gombjait meg a tengelyeket semmire), akkor elvileg fel kellene ismernie, de semmi.
Aztán beprogramozom (az x-axis az egér vízszintes mozgásával egyezzen, stb.), úgy már megy jobbra-balra, de akkor meg a billentyûparancsok nem mûködnek. Gyorsítani-lassítani tudok, de pl. az ESC-re semmit nem csinál.
Van valami ötletetek, mit tudnék tenni? Illetve hogy miben lehet a hiba?
Amugy azzal járok én is.
röhely.
<#zavart2>#zavart2>
<#wave>#wave>
Esetleg ha a teherhajóidra ráteszel valami csúzlit és attack all enemies-re teszed akkor ha olyan irányból jön az ellen hogy a hajó ágyúja rálát és rálõ a védõid tüzet nyitnak rá. szerintem. de ezt még tesztelni kéne 😄
Más:
1. gondom: Használom a cisor.dbc scriptet (tl-be lehet dokkolni TS-el), és beragadt 6 darab dock kely amit a script hoz létre. 2 órán át nézegettem a scriptet (scripteket), de csak kapizsgálom a mûködését. Nincs ötlet, hogy lehet ezt kiszedni?
2. Olyan script kellene aminél ha kiadom, hogy védjen egy hajót, már akkor rárontson az ellenere ha megközelíti a védendõ hajót x km-re,és ne akkor amikor rálõ. Ugyanis ha egy teher hajóra ráló egy nova 8 hept-el akkor már rég késõ rámozdulni. Ez bazi fontos opció lenne a játékban.
3. Lõttem ufót. Vagy emberek az ufonauták, vagy már második tulajos volt az UFO
<#alien2>#alien2>