F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa Jr
    Annyit tesz mindössze, hogy bizonyos állomások nevébe belekerül egy cég neve is. Ezek az állomások egymás között elég intezíven küldözgetik az árúkat. Más érdekességet még nem találtam ennek kapcsán.
    Ja de mégis. Így már cégek bérelnek fel a BBS-en egymás állomásainak és szálíltóhajóinak levadászására olykor, nem ismeretlen személyek a nem is nevesített haragosuk ellen.

Meg olykor a különféle fajok titkosszolgálatai is megkergülnek és másik faj járőröző hajóinak kiiktatására bérelnek fel vagy egy szektorukban eldugott xenon állomás és az azt védelmező egységek kiírtására. Fizetni persze nem fizetnek jól, de reputációban jókora ugrás érhető el vele.
    Az eddigi ilyen legjobb feladat amit elvállaltam, 9000 kreditért írtsak ki egy xenon bázist a Paranid fő rendszerből. Végülis letettem a hősiességről, mikor rámköszön a zöld ködből 3 K és 2 J az állomás mellett.
    Titkosszolgálatis megbízásból meg a Boronok adták az aranyosat, mikor kijelölték hogy 5 milláért írtsam már le feltűnés nélkül az Argon One-t!