F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa Jr
    Sőt lesz bogárka is. Ez utóbbi nem agresszív. Csak akkor támad ha te lövöd őt elsőként. :-)

Az űrsüsü állítólag megszerezhető ha valaki végigcsinálja a Treasure Hunt beépített sztorit. Ezt persze előbb aktiválni kell az Artificial Life Settings részlegben. Aktiválás után azonnal érkezik egy üzenet, hogy miként kezdhető el a feladat.

De aki valami igazi különlegességre kíváncsi, az olvasgassa a BBS híreket. Olykor vannak tömegmészárlásról hírek, hogy valamelyik szektorban egy ismeretlen hajó vérengzik és tucatszám írtja a katonai hajókat meg a kereskedőket. Állítólag az adott faj kormányzata mindig M0-t akar bevetni ellene.
    Nos megnézve távolról mit tud az a gép nem csodálom. Az egyik Paranid rendszerben volt egy ilyen (direkt miatta jöttem a kérdéses területre, ha már állítólag olyan angyon nagy a gyilkolászás). Önmagában kivégzett 2 M2-es és 2 MM6-os hajót a kísérő vadászokkal egyetemben és a pajzsa sem ment le ettől teljesen. A térképen lévő adatok szerint viszont nem nagy a védelme. Talán 3 vagy 6 Gj-nyi pajzs meg 100K hull. De a fegyvere mindent visz.

Egy kis spoilerkedést is idebiggyesztek azért.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vannak új begyűjthető hajók is a játékban. Párat már megtaláltam. Ezek fellelési helye és koordinátái a következők:

Falcon Hauler (M3): Xenon Sector 256, x:25, y:0, z:8.750
    P Raider (Xenon M6): Xenon Grid 2, x:40.306, y:16.946, z:-50.509
    Centaur Mk I.: Xenon Sector 258, x:-24.662, y:12.187, z:-43.125
    Pericles (M4): Velvet Tears, x:-44.437, y:0, z:-46.125

Állítólag található még az új ismeretlen szektorok közül kettőben is hajó, de én még nem találtam rájuk.