X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal nagyobb rutinod van neked is meg Amaro-nak is, hátha tudjátok a tutit. Sõt talán a taskforce-ban is tudnátok segíteni akkor a vezérhajót rólatok bnevezem el. <#vigyor>#vigyor>
Mert ha beállítom hogy védje a lídert akkor bár követi a wingman de csak akkor avatkozik be ha valaki rálõ a vezérre. Ez meg már néha késõ. Lehet hogy csak beteszem õket egy szektorba "attack all enemies" utasítással, vagy sima "patrol single sector" válik be. Csak ugye az ember lánya köteléket szeretne látni.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A Xenon 101-ben haladj a szektor közepe felé.Ott találsz majd roncsokat meg crate-kat (konténerek), asszem ezeket kell átvizsgálni vagy valamelyiket lenyúlni.A lényeg, hogy majd amikor meglesz, akkor jönnek a Xenonok és elkezdenek üldözni, tehát nem árt egy jumpdrive már erre az idõre vagy egy gyors hajó.
A Paranidoknál meg wlõször a NVidium plantokat kell átvizsgálni, találsz ilyet Emperor's Mine-ban is.Majd elmondják, hogy a Paranidok most PARANOIDOK <#vigyor>#vigyor> és attól PARÁznak, hogy a khaakok ismét megtámadják õket vagy valami ilyesmi...
Lesz rá lehetõséged, hogy bejuss Paranid Prime-ba, de már nem emlékszem hogy hogyan.
Akkor ezt a vezetõi képeséget kell fejleszteni valahogy.
A 2 kristályt Paranid primeban és a Xenon 101 sectorban hol kell keresni.
Mert ha paranid primeba belépek minden paranid engem támad, Xenon sectorban megtaláltam az M0 roncsát, de nem találom ott sem a kristályt.
Mia meg azt mondja hogy upgradeljem a hajómat.
Ha tudtok segítsetek...
This pilot has completed X(egy szám) combat tours of duty and has an overall leadership efficiency rating of X(egy másik szám) percent.
de nem tudom mit kell csinálni .mikor belép az aktuális szektorba hiába beszélek vele,
vagy követem elindul a kapu felé ugrik a másik szektorba és jön egy ujabb üzenet hogy nem sikerült az
elválalt melo mi a teendöm.
Azt próbálta már valaki hogy arra lõjön aki a legg közelebb van. Ez nálam általában mûködik. Van is 70 m5-ösöm akik szépen fejlõdnek, ezzel a módszerel. Már van Captain rangú pilótám és nem is kell velük foglalkozni (átültetés jobb hajóba, járöröztetés) csak ha kell nagyobb rangú pilóta akkor keresek köztük amenyi kell.
Captain rang fölöti pilótálya még senkinek nincs?
Igaz még úgy is elõfordult, hogy két lövés között elment sörözni a pilóta 1-2 km-el odébb.
Mivel ebben a játékban marha sok hajót lehet birtokolni, megoldhatták volna egosoft-ék a csoportosításokat.
Engem érdekelne hogy vált be a Task Force. Valaki mesélne? thx
Pedig kifejezetten allergiás vagyok, ha valaki nem tud helyesen írni.De úgy döntöttem, felesleges ezért szólni, inkább nem foglalkozom vele, mert - ahogyan egyetértünk - nem arról szól egy fórum, hogy egymást ba*tassuk.
anti hero
Másik módszer, hogy az összesnek beállítod a wingmant -> yes-re, és shift 6,7 el parancsolgatsz nekik. Ez sajnos az összes wingmant irányítja az egész univerzumban. Több csapatnál nem jó.
Keveset irok, inkább olvasom a fórumot, de kicsit morci vagyok, ha felesleges, nem témábaillõ dolgokat kell olvasnom. Tudjátok az idõ pénz.
Remélem nem bántottam meg senkit. <#wave>#wave>
Bocs, de ez nem olyan bonyolult dolog.
Ajánlom még az 5 MJ-os gyárat, és Mass Driver, PPC, PAC és HEPT gyárakat. Jól jönnek a hajók felfegyverzésekor.
Ja és egy-két rakétagyár is jól jöhet, aurora, thunderbolt, firestorm.
Én most bajban vagyok, mert folytattam a sztorit és a paranidoknál nomad lettem, így nem tudok dokkolni sehová sem. <#hehe>#hehe>
Soyery 17Db
Soyafarm 12Db(egyenlõre)
BioGas 13Db
BuFu 8Db
Teladium 5Db
Spp 4 (XL-es)
Crystal 12Db(egyenlõre)
Ore 9Db
Silikon 6Db
25Mj 18Db
125Mj 21Db
Béta IRE 12Db
Egyenlõre ennyi, de még van tervbe véve egy párdarab ilyen-olyan álomás. Esetleg ajánlotok még valamit, hogy bõvítsem a listát?
A harci rangom valami Combat Ace 2nd vagy ilyesmi, de mondom nem játszom már vele régóta.Áttértem az Oblivion-ra...
Majd délután megnézem otthon.
miota fenvan a 1.4.02 azota sokkal továb tart a betöltés pedig
1.5 gb ram van a gépemben neked nem lasult a géped.
Kattints a linkre... Amúgy ehhez nem kell oroszul tudni, írtam, hogy az elsõ link. Mindegy, sok sikert hozzá <#whatever>#whatever>
még mindig nem jó és kicsit szagat
lene egy kérdésem hol lehet letölteni az ego oldalán találhato X3: Reunion Cockpit Mod by Imp.- 13 MB
mert én nemtudom letölteni valoszinü regisztrálni kéne de angolul enyit nem tudok amit ott kérdeznek
segitsen valaki ha tud köszönöm elöre is.
equipment dokkot, ahol nem árulják azt a fegyvert. Bedokkolsz és már meg is jelenik az eladható árúk
között. Így max. áron eladhatod, csak a mennyiségre vigyázz!
Ebbõl is látszik, hogy fegyvert csak saját célra érdemes gyártani, mert macerás az eladása. Eladásra inkább kaját vagy nyersanyagot termelj.
Hogyan veszi az árut és adja tovább? Mert valahogy csak eltûnnek a készletek belõle, nem?
Aki érti pls világosítson fel <#worship>#worship>
Azt sejtettem, hogy magyarul nem sok minden van, azt meg ismerem is.<#vigyor2>#vigyor2>
kisviku: neked milyen rangod van kereskedelemben és harcban? Csak érdekelne...<#finom>#finom>
Na ott aztán mindenre választ kapsz (persze csak angolosoknak!).
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Hogyan lehet beállítani a mercuryt hogy ezzel kereskedjen?
Ja Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Megyek is X3-azni....
http://a-zcomp.eu/
Volna ezért nekem is egy kérdésem: a sztorivonalról nincs valami leírásotok? A fehér kõnél meg Thomusnál elakadtam...<#nezze>#nezze>
A jumpdrive arra való hogy szektorokat ugorj át energia cela kell hogy mûkögyön Shift-j és a kiválasztot szektoron belül az ismert kapuk közül választva ahozz ugorhatsz
-Jumpdrive mire való<#lama>#lama>
Egyébként a khaak eltakarodott a szektorból amágól (egypár gyárat azért lerombolt és sok hajót is lelõt -ami nekem jó-)
Most az alsóbb szekrokban tûnik fel 2-4 fõs "flotta" de nem jelent problémát...