F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • droidka
    "Gondolod, ha valóban ott élnél és betolnál valamit a konkurencia gyára elé, nem lőnőnek szarrá, vagy perelnék le rólad a milliárdjaidat azonnal?"

Nyilván valamilyen szinten ez csalás! De nem érdekel, ki akar 3 évig várni minden jóra??? Én biztos nem! Meg mondtam, hogy ha reálisabb lenne, akkor egy bizonyos részét fel is lehetne vásárolni a konkurenciának, sok pénzért... Meg szerintem ez külön poén, és kész!!! Meg a gép is csal, ne féltsd őt!!!... Pl: bizalomvesztés az igencsak el van túlozva, ami szintén nem éppen fair!!!...

"Ez a világ a fokozatosságról, türelemről,szól,"

A türelemnek is van határa. Nálam kb. másfél-két hónapnál ne kelljen többet kínlódni a csatahajóért!!! Nem fogok fél, vagy egy évet várni rá, csalás vagy sem, nem érdekel!

" Ha ki akarod csinálni, vállald föl és lődd szét. Majd élvezd az eredményt..."

Pontosan ezt fogom tenni, ha már elég magas lesz a bizalom, ha már lesz hajóm.Ha kevesebbet vesztene ebből, akkor már rég ezt tettem volna, ha gyorsabban fejlődne!... Ez a része el van rontva szerintem!!!

Engem nem érdekel, számomra ez egy poén!Nem ártok vele embernek!!!!Ha be lehet csapni, akkor miért ne tenném?Jót röhögök rajta, amint látom hogy ott körözget és nem tud leszállni a méhkas!De mondom, hogy a gép is csal, mert rejtélyes módon soha nem fogy ki teljesen... De valamennyire úgy tűnik,azért mégis számít a dolog, hatékonybbnak tűnik!!!

És egyáltalán nem akkora csalás, hogy beütök egy kódot, lesz a bankszálámon 100 milliárd kredit, és enyém a világ!Így is kell túráztatni,annyi hogy nő a hatékonysága.