F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Az a helyzet, hogy valamelyik mod berakott egy olyan kezdő karaktert a nem sztoris küldetésbe, akire csak az Argonok és a Teladik nem tűztek ki fejpénzt, ellenben egy viszonylag jó M4-es hajója volt (nem emlékszem a típusra), amit rendesen fel lehetett fejleszteni és ezzel sikerült egy jó M3-ast szerezni, elég hamar, meglehetősen jó állapotban. Pl a pajzsai mind megvoltak, máig nem értem, miért ugrott ki belőle a pilóta.
    Nem volt egyszerű belopni magam a többiek szívébe, de azzal a hajóval viszonylag simán vittem az ilyen küldetéseket is. A nagy Xenon hajók ellen az előbb szétzilálom és kevadászom a kisérőket, majd a megmaradt nagy hajókat a "körbeténcolom és lövöm, majd futok" taktikával szép lassan, türelmesen ki lehetett iktatni. A Khhak clusterre is megvolt rajta a jó fegyverzet (mass driver volt közte), amivel egy szemből lerohanásos akcióval még a szétválás előtt sikerült őket annyira gyengíteni, hogy a szétválás pillantatában a fighter legtöbbször azonnal kihullott, a többiek meg csak gyorsak, de nem túl erősek.

Amikor lecseréltem ezt a hajót egy 2 osztállyal nagyobbra, akkor jöttem rá, hogy mennyire más az élet ezekkel a böhöncökkel. Teljesen újra kellett tanulni a harcot. Sajnáltam is, hogy eldatam a kicsikét, sokáig...

Ha az XTM új verziójával is összefér ez a MOD, akkor megmarad és vele kezdek újat. Bár az eleje macerás, főleg ha a fejvadász modot is meghagyom. Véletlenszerű időközönként küldenek az ellenségeim fejvadász rajokat. Mivel két komplett faj utál, meg a többieknél is vannak ellenségeim, nem egyszerű az élet...