X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Es ha nem teszek fel az elejen scripteket, akkor halalra unom magam ezzel a jatekkal. (Hat sajnos nem egy Elite....<#szomoru1>#szomoru1>)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es eleg jol jovedelmez a gyaram, igy aztan belefer egy 100-500ks hajo fegyverzettel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vannak parancsok, amiket wingman-ekre lehet kiadni, pl. támadd meg ezt, védj meg engem, stb.
Vettem elsodleges alapanyagot de egyszeruen nem talalom meg azt a menut amellyel attudnam szallitani a gyaramnak a kristalyokat, hogy vegre elinduljon a termeles.
Na mindegy akkor marad a Trade Command Software MK3.
Amugy mondjatok egy-par szot legyszives a wingman-ekrol valamit, ami fontos lehet.
Hogy lehet berelni oket, stb.
http://a-zcomp.eu/
ûrben az r gombra bejön a property menü. itt kiválasztod hogy ships. Ha sok hajód van, beállítod a filterekben, hogy csak a kereskedõ hajókat mutassa.
Elõtted a hajók listája, látod melyik mit csinál. Amelyik NONE-n van, az épp utasításra vár. Ennek kiadod, hogy pl. vegyen valamit az állomáson, ez azonnal megtörténik. Azután azt mondod neki ,hogy jump and fly to station. (c a konzol, 1 - navigation - jumpn and fly...) kiválasztod a célállomást és kész. Idõnként rá kell nézni, pl amikor bekapcsolnád a SETA-t.
Amíg így is kereskedtem, addig azt csináltam, hogy azt a hajót amiben ültem, beállítottam irányba, felhoztam a hajólistát és megnyomtam a SETA gombot. amikor bármelyik hajó NONE állapotba váltott, akkor azt gyorsan lerendeztem, kiadtam neki a parancsokat, és vissza SETA.
Késõbb már nem foglalkoztam manuálisan irányítással, vagy Universe Tradert használtam, vagy a Station Trader scripttel tettem be a kereskedõhajóimat egy-egy bázisom ellátására. Még ezek mellett is sokáig megérte egy Mercuryval fegyvereket felvásárolni és eladni a EQ dokkokban. Ha van tõkéd és megvehetsz bizonyos fegyvereket a fajok gyáraiból, nagy profitot lehet vele csinálni, minimális odafigyeléssel. (szektorlista, kiválasztasz egy szektort, 6-os gomb best buys, megnézed van-e jó fegyver. ha van, odaküldöd a kereskedõdet, 2 perc múlva ránézel, felvásárlod, és elküldöd egy EQ dokkba, vagy a köv. fegyvergyárba.)
Én megjelöltem a kinyomtatott térképemen azt a pár szektort, ahol jó fegyveripar volt, mondjuk 3+ fegyvergyár, és azokat idõnként felvásároltam.
Késõbb amikor EC-t és kristályt kedtem tömegesen exportálni, még gyorsabban teltek meg a gyárak, nagyobb profitot lehetett rajta akasztani.
Magas szinten is érdemes ránézni, egy-egy teletöltött FAA, PPC gyáron félmilla feletti profit is lehet és csak oda kell nyúlni érte.
Összefoglalva annak, aki kezdõ a távvezérlés kérdésében:
ûrben r betû - hajó és bázis lista (érdemes a filtereket babrálni)
a listában c betû a konzol, vagy enter és Command Console
Ha még nincs jumpdrive, akkor 1 - navigation -> dock at ... és állomás kiváalasztása
a van jumpdrive, akkor idõnként tankolj be EC-vel és 1 - navigation -> Jump and fly to station
Ha bedokkolt a hajód, akkor d - trade with station és bejön a trade menü mintha te lennél ott.
Arra oda kell figyelni, hogy jumpdrive nélkül megadhatsz nekik hosszabb utakat, is, de agyatlanul elindulnak kalóz és xenon szektorokon át is, és megpusztulnak a kis buták. Nézd meg merre küldöd õket.
script.
Ha megakarok nezni valamit a neten, ki kell lepnem a programbol, mert kovetkezo visszalepesnel nagy feketeseg fogad..
Az Elite ezzel szemben egy aprólékosan kidolgozott, stabil, pontosan mûködõ játék volt. Igazából az Elite jelentette az összes ilyen játék alapját, anno hónapokig nem voltam képes otthagyni...
Nem hiszem el, hogy a keszitok nem tudtak volna a fegyverek tulajdonsaglapjait megcsinalni, kulon weblapokat kell nezegetni hozza.
Raadasul nem is tudok taskot valtani, mert taskvaltasnal a jatekba torteno visszalepeskor fekete kepernyo fogad.
Azert ez eleg gaz, foleg azokutan, hogy Elite-nel, ami egy floppys volt megvolt oldva a fegyver tulajdonsaglap, itt meg egy DVDsnel nincs.
Itt meg tudod nézni, lehet hogy regisztrálni kell !
Senki nem tudja a valaszt ?
Amugy lenne megegy kerdesem.
Sehogysem akarnak nalam mukodni a Shift+"billentyu" parancs kombok, pl Jumpdrive azaz Shift+J billetyu es a tobbi sem.
Valaki talalkozott mar ezzel a hibaval ? Es esetleg tudjatok mi a teendo ilyen esetben ?
Semmi hír új peccsrõl?
Persze miért is lenne...
A legközelebbi The Hole-ban van, vagy egy kicsit délebbre, Ore Belt-ben. A körnéyken van még Priests Pity-ben, vagy a kalózok fennhatósága alatt lévõ területen, Brennan's Triumph-tban, de az utóbbiba csak akkor menj, ha már akad egy M3-asod, mert nem fogadnak szívesen. Ha a Spacefuel-es biznisz miatt keresed, akkor a helybéli Trading Port a Te célpontod.
Gondolom, hogy a kapukon túl, vhol a szélén, de melyik irányban? A többi bázissal egy magasságban?
köszi
Egyébként Amaro-tól is tölthetsz le ilyesmit:
http://x3reunion.fw.hu/
Illetve van valahol egy lista a játékbeli hajókról? Azért is jó lenne, mert ha a shipyardban nézegetem a hajók paramétereit, nem írja oda az adatok közé, hogy M1, M2, stb hajóról van-e szó, hanem úgy kell kisilabizálni az adatokból, hogy ez milyen hajó is.
Tehát jó lenne egy összefoglaló lista.
minden gyárból automatikusan vitték a kész árut (jd-vel) egy herkulesbe. Melette állt egy eq. dock ami a herculesbõl automatikusan mindig feltötlötte magát. Igy ha kiurult valami akkor ment egy hajó és átvitte a herculesbõl.
Itt még jd-t triplex scannert és minden egyebet is tudtam tárolni.