F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • bigapó
    az igazság az, hogy Én mire UT-hez jutottam, addigra már felraktam a Local Trader script-et, tehát én csak ezzel kapcsolatban tudok nyilatkozni:)
    Tudtommal különbség csak annyi, hogy meg tudod adni azt a "rádiuszt", amin belül Ő mozoghat. Tehát mikor eléri a 8-as szintet, megvan minden követelmény felszerelésbe, akkor kiadod neki a Local Trader parancsot, ekkor megkérdezi az induló-szektort (ez valamelyik központi Argon szektor, pl. Argon Prime), aztán számszerileg meg kell adni a maximum "ugrási" számot, tehát, hogy hány szektort távolodhat el ettől. Ha ez mondjuk 2, akkor is minimum 12 szektor fog beletartozni -ha jól számoltam. Ez meg nem kis szám. Az argoni területek melletti kalóz rész nincs benne! Ezután pedig tudsz játszani azzal, hogy a másik UT -azaz LT :)- kezdőszektorát eltolod északra vagy délre, ha több van akkor meg értelemszerűen adódik a felosztás, aaz északi boron területek is benne lesznek a végén. Nem baj, ha átfedik egymást, bár nagy számú flottát már nem biztos, hogy el tudnak látni ilyen kis területen a gyárak. Ki kell tapasztalni, de nekem nem volt gondom vele.
    A Szektor-tiltó script sem tökéletes, nálam beugráltak a kalózszektorokba ugyanúgy, vesztettem Én is nem egy hajót emiatt, de azért elég ügyesek voltak, sokszor kidobálták a fighter drone-okat, aztán elhúzták a csíkot. Ilyenkor ugye küld üzit, hogy mi történt, én meg szépen odaugrottam a szektorba és leszedegettem a gonosz kalózokat:) nőtt a repum is, meg a harcitudásom is:)