X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bakker, ez aztán a szívás...
Vettem egy equipment dock-ot, hogy legyen hol tárolgatnom a legyártott fegyvereket, pajzsokat, stb. Dugig pakoltam egy hajót gppc-vel, artirelly-vel, és egyéb nyalámsággal és irány a dock. A csomag célbaérkeztekor pakolnék kifelé a hajóból, de ez a motsok program nem enged kirakni csak két-két fegyver mindenbõl, mint ahogy az ai dock-jaiban. Ígaz, hogy közel 15 milla jön óránként a konyhára, de akkor sem fogok kiadni több mint ötvenet ezért, inkább visszatöltök egy mentett állást. <#gunyos1>

http://a-zcomp.eu/

Rég nem olvastam a huvatalos fórumot, meg jáccani sincs idõm már 2 napja. Ezért itt kérdezem: Mit tudtok a kiegészítõrõl, mikor lesz? mi lesz benne stb.

<#buck>

Lockheed
Mellesleg jelzi a fegyverrendszer aktuális töltöttségét is, ami jól jön ám harc közben... 😄

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

1.3-as (nem beta) patch-el kb 2 hete CockpitCallback modullal játszok. (amikor van idom, mostanában nem volt)

Minden hajóosztálynak egy cockpit-ja van. M3 az egyféle, M5 másféle, M4, M2 megint másféle, viszont a fajok közt nincs különbség. Azaz pl. a Maba cockpit-je az ugyanolyan mint a Nováé, annyi hogy az orr, ami kilóg elol és látszik a Cockpit-bol , az más. 😊

Az elején fura volt, mert a cockpit grafikai színvonala érezhetoen gyengébb mint a világ amit rajta kívül látsz. Egyesek szerint jobb mint annó az X2-ben volt, de nem olyan profi ahogy azt az új 3D motor nyújtotta kép után elvárna az ember. Ugyanakkor a teljesítményen is ront, viszont létezik egy olyan változata ami a 2D logókat nagyon leegyszerusíti, s ezzel valamit javít e teljesítményen. (Cockpit Callback Minimal Hud mod)
Ami a cockpit azaz vezérlofülke fílinghez nagyban közrejátszik hogy a játék világítási viszonyaira reagál. Amikor harc közben közel vagy egy hajóhoz, ami lõsz, s a pajzsa kéken izzik, s te elsuhansz mellette, a fülke felületei visszatükrözik ezt a fényt, ha AHEPT-el lonek rád közelrol, akkor zöldes villanások futnak végig a muszerfalon stb. Nem rossz. Gondolom az Ego dolgozik a kiegészíton, és abban remélehtoleg lesz majd fajok szerint különbözõ cockpit is, esetleg feltuningolva egy picit grafikailag. Addig is ez a mod kielégítheti azt akit a Cockpit hiánya nagyon zavar.
Miután eloször kipróbáltam, nem tetszett a fenti hibák miatt, s levettem. Akkor viszont a képernyo nagyon csupasznak tunt ... 😄

Cockpit és cockpit közt is különbség van, az M2-es, M4-es cockpitek a kedvenceim, az M5 az sem rossz, az M3 a leggyengébb, de azért az is elviselheto.
kér bizony
daemontools 4.03-al megy nálam. Kódot pedig nem tudom, hogy kér-e, mert már nagyon rég telepítettem.

Ja mégvalami egy serial is kellene ha lehet. Köszöntem
Halihó. Valaki elárulná melyik alcohol kell a futatáshozz? Elõre is köszöntem.
erdos
Uhh, ez aranyat ér, köcce. Bár még nem kéne erõltetnem egy árva novával amire még egy 25-ös pajzsot se találok sehol :-(

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Na eddig tartott mire megtaláltam azt a hozzászólásom, ami errõl szólt. Nézd meg a #3310-est, ott leírtam,h hol van jó esélyed ilyen küldetést kapni. A fõ harci rangod számít, mert csak 1 bizonyos szint után kapsz ilyen K-t írtó küldetéseket (még nagyobb rangnál pedig a nehezebb J-s küldetéseket), de azt sajna nem tudom, h melyik rang fölött...majd valaki biztos tudja és leírja neked. Szóval a rang kell hozzá és mivel a Paranindokon kívül minden fajnál van esélyed ilyen felkérésre nem árt ha nem lõdözöd szét az állomásaikat. 😊
[Jakuza]
Meg mindig nincs az 1.3as vagy az 1.3.01beta patchoz, mukodo cockpit modul ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

erdos
Hát igen, ha vért akarok nem számolok 😄. (a másikat tévedésbõl egy boron gyárra lõttem ki, nem nagyon dícsértek meg érte.. <#idiota> ) de még csak kereskedtem eddig, azt sem tudom hogy hol és miként kell ilyen küldetéseket kapni. Vegyem meg hozzá a police engedélyt egy fajnál vagy mit?

Drága írtás volt vazze... 😊
A clusterért kapott össz fejpénz (már ha volt licensed annál a fajnál) szerintem nem érte el azt a 80 ezret, amit a rakétáért kaptál volna ha eladod egy equipment dockban...inkább tartogasd a XI K-ra...azért az 5 milla jobb ár érte mint a 80 rugó 😉
erdos
No megnéztem,az Amaro-tól letölthetõ táblázatban van írva a wheat primary resourcesnek a Bakeryhez és tényleg nem kell hozzá csak Argnu beef+energy.
Ez az "unknown object" igen nagyot pukkan vazze, tegnap ellõttem egyet egy szétesett clusterre. jáj, kitakarította a térképet 😄

Nem tudtok olyan script-et, ami leegyszerûsíti a nagy hajók fegyverzetének a cseréjét. Elég gáz egy romboló negyvenakárhány ágyúját egyesével cserélgetni...
Az RS-TurrentControll-ra rátaláltam, még a beüzemelése is sikerült, sõt még az automatikus fegyverzetválasztás is tetszett, attól függõen, hogy az adott turret éppen mire lõ, de sajna, néhány lövés után belefagy a game...<#zavart2>

erdos
Ez a tuti, köcce szépen

"Cahoona Bakery = 15 Energy and 3 Argon Beef makes 10 Meat steak Cahoonas."

Érdekes, bár emlékezetbõl mondom de nekem be van kötve egy Wheatfarm is és nem termel semmit, illetve amit termel azt sztem felhasználja a kahúna pékség. megnézem ha hazaértem.

Nu, emlékeztem rá, hogy valahol láttam ilyen táblázatot.

itt a link:

gyártási ciklusok - mibõl mennyi?

és beküldöm a táblázatot is.

Lehet ki kéne tenni FAQ-ba vagy valahova, mert idõnként erre is rákérdez valaki.

Másik dolog, hogy saját gyáradnak a primary resource kell csak, a secondaryval nem kell foglalkozni. Az AI gyárak használják a secondaryt is.
-----------------------------

1MW Shield Factory = 90 Energy, 60 Meatsteaks and 15 Ore make two 1 MW Shields.

BoGas Factory = 18 Energy makes 1 Bogas.

Bofu Chemical Lab = 18 Energy and 1 Bogas makes 3 Bofu.

Bliss Place = 60 Energy and 8 SwampPlants make 1 Spaceweed.

Crystal Fab (Argon) = 120 Energy, 80 Meat steak Cahoonas, 5 Silicon makes 8 Crystals.

Crystal Fab (Boron) = 120 Energy, 20 Bofu, 5 Silicon makes 8 Crystals.

Cahoona Bakery = 15 Energy and 3 Argon Beef makes 10 Meat steak Cahoonas.

Cattle Farm = 15 Energy makes 3 Argon Beef.

Chelt Aquarium = 15 Energy makes 3 Chelt Meat.

Chip Plant (Teladi) = 120 Energy, 80 Nostrop Oil and 5 Silicon make 1 Microchip.

Drone Factory = 72 Energy, 96 Mossom Powder, 3 Silicon Wafers makes 4 Drones.

Flower Farms = 15 Energy makes 15 Sunrise Flowers.

Laser Tower Factory (Teladi) = 1650 Energy, 1100 Nostrop and 275 Ore makes 1 Laser Tower.

Masson Mill = 15 Energy and 15 Scruffin makes 20 Masson Power.

Mass Driver Factory = 2400 Energy, 160 Meatsteaks and 400 Ore makes 1 Mass Driver

Mass Driver Ammo Factory = 24 Energy, 16 Meatsteaks and 4 Ore makes 2 Mass Driver Ammo.

Navigation Satellite Factory (Argon) = 120 Energy, 160 Majagit and 5 Silicon makes 2 Navigation Satelites.

Ore Mine = 12 Energy makes 2 Ore.

Power Plant = 2 Crystals makes 276 Energy Cells.

Rimes Factory = 12 Energy and 18 Wheat make 3 Rimes.

Sunoil Refinery = 15 Energy, 15 Sunrise Flowers makes 10 Nostrop Oil.

Soy Farm = 15 Energy makes 12 Soya Beans.

Silkworm Missile Factory (Argon) = 90 Energy, 60 Meatsteaks and 15 Ore makes 2 Silkworm Missiles.

Snail Farm = 15 Energy makes 2 Maja Snails.

Space Jewellry = 15 Energy and 2 Maja Snails make 20 Majaglit.

Silicon Mine = 24 Energy makes 1 Silicon.

Space Fuel Distillery = 15 Energy and 10 Wheat make 1 Space Fuel.

Wheat Farm = 15 Energy makes 10 Wheat.
erdos
No még egy utolsó kérdés. A Cahhona Bakerynek kell Wheat vagy nem? Az Amaro-tól leszedett táblázatban kell, de sehol máshol nem találom csak az Argnu Beef-et meg az E-cellt alapanyagként...

erdos
Hát sehol sem találok egy olyan listát ahol le lenne írva melyik gyárnak mennyi resources kell hogy elõ tudja állítani a készterméket :-(
Nem találkoztatok ilyennel?

erdos
Megvan az elsõ Novám, raider, hasít mint az olajozott villám 😄
Viszont nem lehet rá csak alfa verziót rakni a HEPT-bõl és a PAC-ból, a hátsó toronyra viszont csak bétát enged...
Valami selejtet sóztak rám... 😄
Megraktam pajzsal meg fegyverekkel és maradt összesen 5 azaz öt egység helyen E-cellnek, tuningolhattam fel a rakteret egy vagyonért.

Lockheed
Azt szeretném megkérdezni, hogyan is mûködik ez a ComChatter Script? A hajó menüjében kellene lennie a monitor com chatter parancsnak, vagy a scriptek között? Mert sehol nem találom..

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Emlékszem volt valahol egy olyan script, ami megengedi, hogy TL-be bedokkoljak a transporterekkel ill. a M6-tal is.

Használja valaki? Mûködik rendesen? Ennek a nevére sem emlékszem, tudja valaki?

Olvastam valami dynamic bay configuratorról is, ami a TL cargo space-bõl csinál bay helyeket a dokkoló hajóknak. Ezt próbálta valaki?

Goyo2 köszi, de nem akarom a remote transporter device scriptet használni,inkább azt akarom, hogy bedokkoljanak a SF-ek az elefántomba, és ott bizniszeljenek a vadászokon hozott jumpdrive-ért.

Bár az is lehet, hogy nem teszek fel emiatt több scriptet. most dilemmázok, hogy folytassam-e a komplex építgetést, vagy elég lesz ennyi...
Köszi!Majd próbálkozom...még lehet hogy akadályokba ütközöm de majd írok<#wow1>
Hát igen, az elején nagyon nehéz volt nekem is. Akinek meg nincs X2-es elõképzettsége, annka teljesen át kell az agyát állítani a játékra. De ha végigolvasod a topicot (tudom hogy sok), akkor sok olyan trükköt találsz, amivel csökkenthetõ a felfejlõdési idõszak.
Én már január eleje óta játszom kb. napi 1-2 órát, de még az ûridõm 9-10:10. Igaz nincs is még Titánom, de ami késik az nem múlik. Jó volna ez a Centaur, csak ne fordulna olyan lassan...<#wow2>
Normális. Ez olyan MMO szeru lassú játékmenetu program, a 20 óra az nagyon kevés. De egyénenként változó, ha soha nem játszottál X játékot, és nem hasznalsz külso segítséget, tippeket, rövidítéseket akkor minimum olyan 3 hét egy hónap effektív játékidore számíthatsz, ha nem többre. Ez effektív ennyi azaz kb. 510-680 óra. Ez ijesztonek tunhet, de itt nem az a cél hogy végigviddm hanem hogy élvezd, kutass, fejlesz, kereskedj. Mivel bármikor abbahagyhatod és folytathatod, eljátszogathatsz vele több hónapig, akár egy évig is.
Háááát... az elején lassú a buli, akárcsak az életben. Itt is pénzbõl lehet pénzt csinálni. Amúgy azon is múlik hogy mit mûvelsz abban a bizonyos 20 órában....

Ha valakit érdekel hogy lehet Jump driver ot ártakni távolról:

Átirtam egy ici-picit a xai remote transfer device scriptet.
Ami nem túl elegáns hogy nem csak a hajón levõ árukat kinálja fel átrakásra hanem az összes létezõ cuccot. Viszont ha olyant választasz ami nincs a hajón azt természetesen nem pakolja át. Tehát semmi cheat.
Ha valakit érdekel szóljon.

sziasztok!
árulja már el valaki hogy normális-e 20 óra játék után ugyanazzal a hajóval menni és mégcsak ágyút vagy új fegyvert sem tudtam venni-nektek hány játék óra után sikerült?ja és a másik hol találom azt a szerkezetet amivel lehallgathatnám Iont?segítsetek!
kösz-kösz elõre is
Nu, remote transporter device. Csak a sima árukat lehet vele transzportálgatni, a hajó felszerelését képezõ jumpdrive-ot nem.

Így maradt a SF-ek kézzel felszerelése.TL-ben hozott fighterekre vásárolt JD és trade soft MK3.mat pakolgatom át kézzel. 😞 nyaff.
összetett komplexumot próbált már valaki elvontatni?
Gondolom úgy is lehet, de akkor tolatni kell.<#vigyor3>

Köszi!
Én meg hüle fejjel elõre tettem. :-D
Apropó, ha L-est nem húz el, akkor komplex dokkoló részét eltudja?

Asteroidát szétlõni valamivel?<#violent>
olvasd el a FAQ-t, abban választ találsz. fent az x3 logo alatt a piros FAQ link ezen az oldalon.
Sziasztok. tegnap raktam fe a játékot de nem tudom elindítani néztem pár tanácsot dem ment sehogy. indításnála azt írja ki CHECKING DISC és várok 268 évet miután kiírja azt hog error engem meg kúr szét az ideg. nincs véletlen valami nocd crack valakinek?
Tractor Beam használat:

Felteszed a hátsó turretre, jó közelmész a gyárhoz(aszteroidot nem lehet vontatni szerintem, csak ha már van rajt gyár), rálõsz a Beam-el.
Nem mindegy hol találod el, akkor jó ha zöld csóva marad akkor is ha már nem lõsz. A bányát úgy kell eltalálni hogy az aszteroidára épült fémszerkezetet találd el.
Igy szép lassan kb max. 8 km/s -el lehet vinni a cuccosokat.
Úgy vettem észre hogy egy M6 nem tud elvontatni egy L-es bányát. Akkor csak pörög a bánya, ahhoz szerintem M1 kell.

erdos
Omycron Lyare-ban elvileg van az Amaro-tól letöltött táblázat szerint Nova Raider.
Jó drága de muszály lesz egyet beújítani :-)

Tapasztalatom hogy a Falcon-ból sokkal inkább-gyakrabban kiugranak, de ez lehet csak azért van mert Falcon sok van, Nova meg viszonylag kevés. Én még nem találtam helyet ahol Nova Raider-t lehetne kapni ... igaz csak kb 100 szektorban jártam eddig.
erdos
Raidert szeretnék csak le kell menni érte a halál f...ra 😄
A Busterrel meg se merem közelíteni a Novákat, a hátsó ágyújukkal igen erõsek, mindig szétkapnak. A Skorpionokat szépen szedegetem lefele, ha közel megyek nem bír rámfordulni és esélye sincs. Node hogy kiugorjon...
Sír mint gép hogy így a pajzsát lelõttem, így kér segítséget, de ugrani azt büdös neki...<#hehe>

Két kérdés:
1. Tractor beamet hogy kell használni? Betettem az m6-os elejébe, de nekem ne vontat.
2. Asteroidát mivel lehet szétlõni vagy arrébb vinni, ugyanis útban van az egyik komplexemnél...<#zavart2>
Milyen Novát ? Vanguard-ot ?

Nekem most sikerült csak az elso Nova Raider pilótáját kiugrasztonom, marad valami 5-10 % hull, ez kb 1. 5 milka feljavítani. Nova Raider 145-ig tuningolható, a Vanguard 125-ig, a sima az olyan 100-110 körül ha nem tévedek ...

Ezekhez képest a Mamba Raider a 200 m/s-al egy álom. 😊 Egy gyors Discoverer-rel ah ügyes vagy, szert tehetsz egy ilyenre, ingyen. Van aki felteszi a tuning szkriptet, de az meg sokba kerül ...
erdos
Lehet nem kellett volna egybõl összekötni komplexnek, akkor megnézhettem volna. Viszont szintet léptem az argonoknál, vehetek végre egy NOVA-t, innentõl minden megszépül <#ravasz1>

erdos
Érdekes, nekem ott egy nagy 0 van zárójelben, pedig a Wheat farm+Cattle ranch-hoz is kell E-cell + a Cahoona Bakery-be is kell szerintem hogy ezekbõl összesüssön egy kis Meatsteak C.-t. Mindegy, valahogy kikalkulálom. Most 72 a piaci középára, én 70-ért adom, de rettenetesen viszik, fél percenként dokkolnak hajók. Néhanéha viszi el az én értékesítõhajóm a felesleges Argnu Beef-et.

Emlekeim szerint a gyarbeallito kepernyon a kesztermek alatt van egy szam [ ] zarojelben. Az mutatja meg, hogy mennyibe kerul eloallitani 1 darabod az adott cuccbol. Az eladasi arat ugyebar te szabod meg, ebbol konnyen kalkulalhato a profit. Igaz, sokszol elkeseritoen kicsi, XL-es SPPvel lehet a legjobban termelni adott ido alatt.

erdos
Köszi, egyszerû de nagyszerû. Azt hittem ezt is kiírja, nem kell tippelgetni, megugye mellette termelõdik az is de valahogy kisilabizálom.

Menj, s nézd meg egy Cahoona Bakery-ben, mibol mennyi fogy egy ciklus alatt.
Team3:

Valaki már belinkelte az egosoft fórumon lévo végigjátszás ide vonatkozó részét, én csak kibovítem.

SPOILER ...

1. A küldetések hevenyészett script-ekkel készültek, nem volt Quality Assurance részrol jól letesztelve ezért elofordulhatnak fura helyzetek.

Annál a bizonyos küldetésnél, miután megmented Miria-t, beszélni kell a Don-nal, erre amúgy a Message Log-ban kapsz egy utasítást. Ekkor, aa Don szavához híven elmondja hogyan szerezheted meg a Disrupto rakéték titkát, meg a hol van a három kristály. Egy ido után Miria ad egy üzenetet ha elkalandoznál, de ha egybol hívod a Comm-on, akkor megkérdi melyik küldetést szeretnéd választani elobb. Többen azt javasolják hogy a Yaki küldetést válaszd, én ezt tettem.

Érdekesség: A fekete kristály a Xenon 101 szektorban van. Erre véletlen találtam rá, még mielott megkaptam volna a küldetést hogy szerezzem meg az itt levo fekete kristályt. Ha a küldetés felvétele elott mész oda, akkor tök egyszeru, mert a szektor közepén levo roncs mellett lebego ládák egyikében a fekete kristály van, és a messze levo 3 Xenon K hajón kívül nincs ellenség. De azt akkor ne tudtam, viszont amikor felvettem a küldetést akkor Julan eldicsekedte Mirianak hogy a fekete kristály már megvan.

De térjünk vissza a Yaki küldetésre. Itt is sok apró dolog van amire a végigjátszás nem tér ki. A küldetést Miria-tól felvéve, egyenesen az Olmacketslat Treaty-be kell repülni. Lesz egy kis animáció, hogy a Disruptor Fab-et Yakik védik. Nem érdemes megtámadni mert a Yakik egyfolytában termelodnek, a Fab-et meg hiába lövöd szét, nem tudsz meg semmit a Disruptor rakétákról. Miria tanácsa: a Bala Gi's Joyban levo Quantum Tube Fab-be kell menned, amint bedokkolsz, megjelenik Jesan, a kompjuterbuzi. De elobb tanácsos elmenni és 10,000 Cr értékben Computer Components-et venni neki ajándékul.(Radeon X1900 XTX jó lesz 😉 ) Ekkor átkerülsz Jesan Mambájába mert azon van hack-elésre alkalmas cucc, és azzal visszamész az Olmancketsalt's Treaty-be. Megközelíted a Disruptor Fab-et.

Tudnivalók: A Jeasan Mambája a Pentatron, vagy valami hasonló nevu, kb 150-es sebességu. Van rajta 2 Beta PBE és 2 AHEPT, nincs rakéta. Ami fontos, nem tudsz belole kiszállni ! Ez sajnos akkor is érvényes ha állomáson beül átülsz egy másik hajóba, azaz: akkor majd abból nem lehet kiszállni. (Gondoltam kiszúrok Jesan-nal és eladom a hajót a küldetés befejeztével, sikerült is de többet nem tudtam kiszállni a saját hajómból, ezért ne ravaszkodjatok ! )

A küldetés lényege: a leheto legközelebb kell repülni a Disruptor Fab közepét képzo gömbszeru forma körül, Jesan arra kér hogy ne repülj 120-nál gyorsabban. Ezt kb, 60 másodpercig azaz egy kerek percig kell csinálni, ügyelve hogy ne menj neki az állomásnak, illetve a Yakik ne lojenek szét. Nem lesz könnyu, foleg mert Silkworm rakátét fognak néha rádloni, ebbol 2 már elléggé leamortizálja Jeasan gépét, s akkor nehéz lesz elmenekülni.

Minderre próba szerencse alapon lehet rájönni, az elején csak harcoltam a Yaki-kal, de kb 20 perc után rájöttem, valamit nem csinálok jól mert továbbra is egyre csak jöttek (kb 2-3 egyszerre).
Érdekesség: A Yaki hajóknak nincs valami eros pajzsa, csak a 2 Beta PBE-vel is jól le lehet szedni oket, VISZONT AMI NAGYON ÉRDEKES, az az, hogy úgy néz ki a Yakikban nagyon eros a megmaradás ösztöne, azaz nagyon gyakran kiugranak a hajóból ! 20-30 perc alatt valami 15 hajó volt gazdátlan, az urben hemzsegetk a szkafanderes alakok. 😄
De ami a legszebb ebben: a Raijin Raider az egy 220-as ra tunigolható, 2 db 25 MJ pajzsot hordozni tudó hajó, igaz csak PAC, PBE, APSG meg AIRE szerelheto rá, de ezzel is szép tagjai lehetnek egy flottának, hisz a Buster például az ugye 175-200 max, és csak 3 x 5MJ Pajzsa lehet. Van még a Sentinel változat ami ugyanez csak 145 sebesség, és 4x 25 MJ pajzs, illetve egy amit szintén Raidernek nevez a játék, de 447 m/s és 2x 25 MJ pajzs !!!
Végül vagy 10 Raider-em volt meg 5 Sentinel, a nagyon szétlotteket eladtam, végül maradt 6 db. M4 -es (?) Raider, 1 Sentinel, 1 M5 Raider.

Amire vigyázni kell az a rakétajelzo csipogás, a Yaki hajók nem nagyon tudnak sok kárt tenni a Pentatron-ban, d a Silkworm amit néha kilonek, igen, ilyenkor gyorsan át kell váltani a célt, és kiloni. Amikor meguntad a gyilkolászást, úgy teszel mintha nem is lennének és a fentebb leírt módon, szuk köröket leírva megszerzed az infót a Disruptor Missile Fab-bol. Amikor Jeasan azt mondja megvan, elhúzol az északi kapun.

VIGYÁZAT ! Ne beszélj Miriával, el van szúrva a script, ha megszólítod, csak egy válaszlehetoséged lesz, lemondani a küldetést és felvenni a Paranid küldetést. Ez azért is rossz, mert amint mondtam, nem fogsz tudni kiszállni a hajódból többet.
Ehelyett vissza kell vinni Jesan-t a Quantum Tube Fab-re ahol felvetted, ez amúgy logikus, de erre nem kpasz külön utasítást. Én Ban Dana-hoz mentem a Jesan-nal, de ez nem jó mert ebben az esetben Ban nem lesz az Argon One fedélazetén; vissza kell vinni Jesan-t a Quantum Tube Fab-re, akkor bejátszódik egy animáció, s csak ezután mehetsz vissza az Argon Pime-ba, Az Argon One-hoz, Comm/Ban Dana.

Mindezt azért írtam le ilyen részletesen hogy ne nyûgölje más is végig azokat a hibákat amikbe a hiányosan átgondolt vagy megírt srcipt-ek miatt bele lehet esni.

Mentsetek gyakran, ez amúgy egy általános tanács.
Ne utaltasd vissza a complex szálájáról a pénzt egy ideig. Ha gyûlik rajta, akkor nyereséges... <#smile>

erdos
No én is haladgatok, csak valami nem tiszta. csináltam egy Wheat farm+Cattle ranch+ Cahoona Bakery komplexet, honnan tudom meg hogy nyereséges-e? ott legalábbis nem találtam elõállítási árat, adott alapanyagköltségnél mint egy szingli üzemben. Mertugye az megvan hogy mondjuk 13-ért veszek E-cellt és az egyik alpanyaghoz kell 2db, a másikhoz 5. Igen de a késztermékhez mennyi kell az Argu Beef bõl meg a Delexian Wheat ból? remélem világos amit írtam, kissé rosszul fogalmazok...
nincs ehhez valami táblázat?

Van valami titka ennek a gyárcibálásnak???
Sikerült vennem egy tractor beam-et, gondoltam, kipróbálom, és a küldetésben kapott bányát közelebb húzom a kapuhoz. Végül is húzni lehet, csak nagyon lassan, kb 1 óra/km. Ebben a tempóban egy egész napi játékidõvel oda is érnék vele....