To Droidka: Igazából embertelen számú sok rendszer van az EvE Univerzumban, aminek jónagy része PvP szempontból teljesen biztonságos, így nem igazán lényeges, hogy mit tudsz vagy mit nem mert a CONCORDE ( kb állami rendőrség :) ) megvéd! És ők ám ütnek! Persze ha mind2 fél bennevan "legális" a PvP ott is! Nem biztonságos környéken, ahol kalózok tanyáznak, meg még az annál is keményebbek ( Cégek, Alliancek fleetjei ) ott meg az ember inkább csapatban mozog! Van olyan ismerősöm, aki még nem PvP -zett, de milliárdos üzleteket bonyolít mert erre szakosodott... NPC -n kívül mást nem lőtt még! Szóval senkire nincs ott rákényszerítve semmi ez a szép benne! ÉS ki sem tudják használni a gyengébbet! Viszont baromi izgalmas a harc benne! Véleményem szerint akkor mondtam el magamról, hogy játék szempontjábó ki vagyok elégítve, mikor mind2 játékkal játszottam egyszerre... ( EVE + X3 ) De sajnos dolgozni is kell, és otthonról kijöttem Hollandiába, és így meló mellett nehezen tudnám fönntartani az accomat, pedig míg ment jóvilág volt rám! :) Most tűkön ülve várom ezt a modot, mint mindeki aki idejár sztem...