F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Lockheed
    Szó sem róla, ez a fajta irányítási rendszer nekem is sokkal jobban tetszik ehhez kétség nem férhet! Legalább opcionálisan válaszhatóvá tehették volna, mert azért itt sincs agyoncsicsázva a dolog! ( No cockpit pl ) Viszont az a gazdasági rendszer az borzalmasan jó szerintem! Legalább annyira, mint az X -ben. Csak azt emberek/cégek/alliancek mozgatják! Borzasztó nagy érdekek vannak ott a háttérben! Rendes kis monopólumok vannak 1-1 dolog körül! Pl Tier 2es torpedók mind3 kiadott BluePrintje egyazon személy kezében. Néha borzalmas ára volt! Egyébként meglehet szokni az irányítását. El sem hinnéd, hogy egyesek egy jó egérrel meg 3 év tapasztalattal milyen bonyolult manőverekre képesek! Aztán ott a kutatás & fejlesztés amiben szerintem a legtöbb pénz van és szerintem ez az ami az X Universe -ből a legjobban hiányzik! Bizonyos dolgokat megfelelően kikutatott BluePrint -tel sokkal olcsóbban lehet legyártani, mintha egy kevésbé jót használnál, és ebben rengeteg pénz lehet!De most ebbe nem is mennék bele annyira, mert nem ilyen egyszerű azért... Valami iszonyatosan jó csapatjáték azt meg kell hagyni. Termászetesesen a személyi fejlődés/fejlesztés is elengedhetetlen, de rengeteg dologból jöhet a pénz, és a tapasztalat egy iszonyúan jól kidolgozott és kiegyensúlyozott faji kereskedelmi és harcrendszerben! Na de ez it off! Részemről X függő vagyok, mivel offline és ha nincs időm akkor nincs! ( Márpedig nincs!!! ) Mind2 játéknak vannak előnyei-hátrányai!! Mind2 játékról oldalakat tudnék írni, de fölösleges! Hidd el nekem, ( ahogy elnézem mit össze gépészkedsz az Xben ) van rengeteg olyan dolog az EvE -ben, hogy magad alá tennél a gyönyörtől csak idő kell mire rájössz, h ilyet is lehet. Erre mondtam, h borzalmasan összetett és addiktív! Node mindegy is ez, mert mint tudjuk E.T.A. van, úgyhogy lélegzetet visszafojtani!!