F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Ejj,ejj be elkeserítő, hogy így elfajultak a dolgok.Itt nem volt természetes az egymás fikázása.Legalábbis én próbáltam ezt az állapotot fenntartani.A többi topicban lehet egymást ba*ogatni,de itt ne, ha lehet.

Az álmokról.

Őszintán szólva érdekes lenne ez a valóságban, de egyelőre az emberiségnek már az is álom, ha eljutna a közeli Holdra egy olyan stádiumba, hogy egy kisebb kolóniát építsen.Az űrutazás eme részét, hogy távoli bolygókat ismerjen meg az ember, mi már nem fogjuk megérni.Még gyermekeink sem, talán unokáink.
    Én már annak is örülnék, ha lenne egy civil űrjárat vagy legalább civilek is kijuthassanak egy másik világba.Amit a mai sci-fi- filmekben lát az ember, az valóban egy álom.Némelyik elég borzalmas jövőképet vetít, köszönhetően annak hogy mi, emberek olyanok vagyunk, amilyenek.
    Ami a legvalószínűbb, hogy a kiborgok és a robotika előbb jelen lesz társadalmunkban, mint egy komolyabb űrutazás.
    Nézzétek meg az újonnan felfedezett bolygót, ami hasonló a Földhöz.De hogyan jutunk el oda?
    A mai csúcsszuper technikával is évszázadok alatt jutnánk el.20 fényév?Hogyan?Miként?

Az álmod természetes barátom.Fiatal illetve gyermekkorban az emberi gondolkodás eme módja természetes.Mindenkinek vannak álmai.Ettől (is) különbözünk az állatoktól és más élőlényektől.Én is sokszor elképzeltem már magam egy X-hez hasonló univerzumba.Én oly' sokat játszottam vele, annyira bele tudtam magam élni, hogy a könny kicsordult szemeimből egy-egy résznél.Ha magányos vagyok vagy újra vágyom vagy nyugalomra, ellátogatok ebbe a mesebeli kreált univerzumba.Én ezt nem titkolom.Csodálattal tölt el és elérzékenyülten bámulom a csillagokat, amik csak rajzok, de gondolataimat, álmaimat kiegészítve egy másik világba reptet.Amikor belépek egy szektorba és a bordós csillagköd látványa fogad, távolban egy ismeretlen bolygóval, egy ismeretlen világgal, és mindenhol síri csend, az nagyon megnyugtató.Aztán ezt megtoldja az a zene, aminél kellemesebb, relaxálóbbat még nem hallottam életemben.
    Nem először hallják az itteniek ezt a gondolatsort.Én ilyen vagyok.