droidka#6953
Szevasz!
Nekem az elején a Teladi Vulture jött be nagyon!!! Az a változat, amelyiknek kb.9000-re bővíthető a raktere!!! Alapból asszem' 600 rugóba került (fejlesztés előtt)... Ez a legolcsóbb a nagyobbak közül, hamar visszahozta az árát!!!Erősen ajánlom! Bár lassú, de olcsó és tele lehet tömni minden földi jóval! Valamelyik teladi hajógyárban keresd!(Tán Seizewellben?) Ez igazából akkor lesz jó, ha magad fuvarozol.(Best buys& sell locatorral trading system extensionnal és ugye a célterületen pár műholddal kombinálva...)Hiperhajtóművet ugye megszerezted az első küldetésből?;) Ezekkel már lesz kredit! Én jó üzletet csináltam Njy's Deceptionból és Family Tkrből hozott rastar olajjal, lepasszolva Rhy's Desireben (ezek jobban ki vannak éhezve, mint az etiópok), és a split anyaországban (de ott már a riválisok le fogják néha verni az árakat)!!!
Ajánlom erősen még az Universal Trader MK3 programot!!!(Teladi EQ dock.)Nekem is mások ajánlották, és nagy marha voltam, hogy nem próbáltam ki rögtön az elején, mert ez a legokosabb pénzkereseti lehetőség!!! Ezzel felbérelsz egy pilótát,leveszi a válladról a terhet, roppant hatékony tud lenni! Bár néha oda kell nézni, hogy nem nyírták-e ki...
Sok kínlódást megspóroltam volna az elején pár UT-vel, ha lett volna annyi eszem, hogy kipróbáljam!!!De ezekhez már a drágább 7000-es rakterű és 99-es sebességű Split Caiman a legésszerűbb(szerintem), mert (viszonylag) jól kombinálja a sebességet a raktér méretével! És az ádáz konkurenciaharcban a gépnek kell a gyorsaság is!... (Ha megfogadod a tippemet, akkor irány ezerrel Family Rhy! Csillagtérképen a képernyő bal alsó sarka felé...)
A gyárakba több pénzt "kell" invesztálni (érdemes két hajót venni mindhez), az UT ára hamarább megtérül!