droidka#6932
Hmm... Beállítottam egy Ut-t! Nézem, hogy mit csinál, treníroztattam Power Circleben: eléri seperc alatt a nyolcas szintet, átküldöm térugrással splitbe ahol régebben kidobtam a műholdakat, felcuccol második fuvarra rastar olajjal, kapásból 450 000 kredit tiszta haszon!!!!!
Én meg a fejemet verem a falba, hogy nem próbáltam ki ezt előbb!!!Szegény vakolat, szegény íróasztal!!! :) Gondolná az ember, hogy a gyárakban van a legtutibb pénz, de az elején ez még nem kóser!
Csak ha már tudja az ember, hogy mit hová kell tenni, és hogy melyik gyár a legkifizetődőbb (pl: Reservoir of Tranquillytibe is két talládium üzem)!!!Az univerzális kereskedővel mintha kevesebbet kéne vesződni, és nem kell pluszba kifizetni a gyár és egy második teherhajó árát!!!!!
Szóval az UT az brutálisan hatékonynak tűnik! Eddig tetszik, mint állat!Sok időt elvesztegettem enélkül!!! Veszek ebből még vagy húszat, az tuti!!!
A teljesen önellátó gyárhoz ha XXL-es SPPt érdemes venni, akkor azt egyenlőre még hanyagolom, mert 20 millába kerül, és az nekem még elég drága! De hátha a félig önellátő kajagyárnak is lesz értelme, hogy csak az ECt veszem bele, és telepítek mellé alapanyag üzemet... Remélem!...
Hála az UT-nek és a két talládium üzememnek, végre egyből gyorsabban fejlődök, végre van már egy kis pénzem, amiből már talán lehetne fejleszteni ezt- azt amazt!!!...
Úgyhogy mégegyszer köszönöm a tippeket!!! Megérte bejelentkezni erre a fórumra, hála a segítőkész embereknek!Üdv!