-
droidka #6927 Szevasztok!
Köszönöm mindenkinek a tippeket! Akkor pár univerzális kereskedőt feltétlenül megveszek, hadd növekedjen az argonauták és a splitek bizodalma!
A sima 1 MJ-os pajzs tényleg elgondolkodtató, mert négy faj EQ-dockjaiban is átveszik...
A kajával (rastar olaj)tényleg nagyot lehet szakítani. Legalábbis amikor magam fuvaroztam egy jó 9000-es rakterű Teladi Vulturral, akkor azzal tisztán meg lehetett keresni min. 600 000 ezer kreditet is fordulónként, ha legalacsonyabb áron vettem és a legtöbbért adtam el!De splitben elég erős a konkurencia, úgyhogy ezt majd tán később próbálom meg gyártani...(Különösen ennél csináltam azt a trükköt, hogy mindig figyeltem, hogy mikor dokkol be az ellen, majd visszatöltöttem, hogy a lehető legmagasabb áron adjam el a kaját! Még mielőtt a másik éppen bedokkolt volna...)
Más:
A talládiumot termelő üzemeimet először rossz helyre tettem (Trinity Sanctumba), de azután visszatöltöttem (mert vonósugarat nekem senki nem ad, még ennyi játékidő után sem!!! ): Brühühü!...) és egy szektorral odébb, Preacher's Refugeban már okádja a pénzt úgy, mint eddig még semmi!!!! Szóval a még nálam is kezdőbb iparosoknak ezt erősen ajánlom, mert relatíve egyszerű beüzemelni (nem kell hozzá sokféle alapanyag, és túl magas bizalmi szint sem). A többi hasonlóan egyszerű gyárnál amiket eddig kipróbáltam (EC, érc, szilikon), azoknál többet lehet keresni itt (zéró konkurencia, hatalmas kereslet,)!!! És ebben a szektorban még van asszem' egy 45-ös szilikon aszteroida, amit később még ki is használhatok. Fel is pakoltam ide kapásból egy négy azonos egységből álló komplexet! De lehet, hogy még növelem a dózist...
A nagy hajókkal való automata bányászat lehetősége engem is érdekel, ha azzal is lehetne esetleg sok pénzt keresni, akkor szóljatok!!!!
Bár nekem akkor tetszene jobban a játék, ha minden fejlődés sokkal- sokkal gyorsabban történne! Mert kicsit már unalmas kivárni azt amíg eljutok odaáig, hogy legyen végre egy Titánom, vagy egy Pitonom... ):
Mégegyszer köszönöm a hasznos tippeket! Sok-sok kreditet és szétrobbanó xeno hajók látványát kívánom mindenkinek!!! Üdv!