F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa Jr
    Nem sok az igazi mágnásokéhoz képest... :-)
    231 millió környékén volt mikor utoljára megnéztem (127 órányi játékidővel).
    6 UT hozza a lét, 3 másik kinevelés alatt van, mint Local Trader (script). Van 12 gyáram szétszórva (9 XL-es SPP, 2 Crystal Fab, meg a sztoriban kötelezően megszerzendő bánya), mindegyikhez hozzárendelve egy feltöltő vagy egy eladó hajó, amiket korábban lőttem.

Van a HQ-m és gőzerővel dolgozik a vadászok szétszedésén amiket beparkoltam odabentre (amit lelövök és még nincs az adott típusból, az mind ide megy szétszedésre, a többi meg eladásra).
    Ja és van 1 db Boron Orca TL bedokkolva a HQ-ra, hogy legyen mivel szállítani az állomásokat.
    A HQ nagyobbrészt még üres, de olykor szállítok bele fegyvereket, rakétákat meg energia cellákat, hogy legyen hol feltankolni.

Komplexem nem volt és nem is lesz eztán sem. Nem akarok nagy hajókkal röpködni, mert nem érdekel a lehetőség. Kipróbáltam még régen és nem tudtam ráérezni az ízére. Egy-két alkalommal elbohóckodtam ugyan a nagy dögökkel, de jobb szeretem teljesen uralni a gépet és normális fordulási meg sebesség értékekkel röpködni. A saját magam által kezelt fegyverekről nem is beszélve. :-)

M6 és M7 még elmegy, de a nagyok nem igazán bejövősek. Mivel nincsenek nagy hajóim, így nem különösebben érdekel a nagy, komplexeket igénylő gyártótelep sem a fegyvereik és pajzsaik kiszolgálására.

A preferált hajóm meg az M7. Miután megszereztem csak ezzel röpködtem. Persze hurcol vadászt is magával, hogy ha nagyon cikázni akarok legyen mivel megtenni.

Elröpködök én, harcolgatok, körülnézek mindenütt, nem a vagyonosodás hajt a játékban. Most például a ládákra vadászom az űrben, amik a CIG fegyvereket rejtik, meg bármit amit találni érdemes. Aztán tervbe van véve még a mobil bányászat kipróbálása is, és a Boron hajóm átalakítása ilyen célra ha megoldható.