F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ace McCloud
    A cons.kit arra szolgál hogy 2 saját objektumot(hajókat kivéve)összekössél, és létrehoz egy különálló dokkolóegységet ahol hozzáférsz az összes összekötött elem tárhelyéhez, és anyagaihoz, továbbá szállítóhajók nélkül lessz a gyárak között anyagforgalom.
    1 cons.kitet 2 objektumra pazarolhatsz el, pl összekötsz 2 crystal fabot, létrejön egy complex. Hozzá akarsz kötni egy cah.Bakeryt akkor 1db kittel a Cah.bakeryt a complexhez kötöd, és így tovább. Nekem jelenleg egy XL - es sil mine (70 körüli hozammal az antigone mem.ban) 2 db L - es cattle ranch, 2db L - es Cah.Bakery, és 2db M es cryst.fab van complexbe kötve. Az x2 ben az anyagmozgást kb 1000000 cr körüli összegből kihozott hajókkal bonyolítottam, de meg volt az esélye hogy elpusztultak közben, pl nekimentek az állomásnak miközben 2en akartak dokkolni. Ezzel kiváltották ezt az egészet és veszély nélkül, azonnal osztoznak az anyagokon a gyárak. Van egy olyan pozitív tulajdonsága, hogy a tárhelyeket is összeadja, így 1 leszállással sokszor annyi anyaghoz juthatsz. Érdekességképpen, még nem raktam a complexemre az XL naperőművet de már most 120000 ec t tud tárolni.