F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • droidka
    Köszi szépen a választ! Akkor fogok én még bíbelődni az X3-mal!!!!!!! Hála neked!Már nem emlékszem mindenre, hogy mit hogyan csináltam anno pontosan, mert már elég régen játszottam vele (kb. tavaly szeptemberben). Az volt a fő célom, hogy Splitekkel összehaverkodjak és hogy vehessek tőlük egy brutálnak tűnő atomcsatahajót:)!!! Kb. 10 milliót összefuvaroztam egy kibott nagy rakterű Boron hajóval (igaz, fegyver nem volt rajta, de a harcot próbáltam kerülni), mire a gyárak vásálására szántam volna magam. A bázist a Ronkhar Fire sectorba terveztem felállítani, mert a környéken volt kereslet az ércre, vokt energiacella utánpótlás is (meg mert oooollyyyaan gyönyörű szép a szektor:) ).S a konkurenciát később terveztem is leirtani, ha már lett volna Pythonom vagy Raptorom, hogy mindenki tőlem vegyen...
    Úgy emlékszem, szilikonbánya beüzemelésével is próbálkoztam (meg ugye volt az ércbánya). Ezért valószínű, hogy volt ott abban a szektorban azonos fémtartalmú érc, hiszen sejtettem én, hogy rá kell rakni valahogy. Tehát csak az nem egészen világos, hogy pontosan hogyan is kell ezt!!!... Aztán meg már nem volt kedvem szórakozni vele, hiszen ennek pontos mikéntjét nem kötötte az orromra, számomra nem volt minden teljesen egyértelmű sajnos!!!... Vagy lehet, hogy pont sikerült is ráraknom a bányát, mert valamit azért termelt!?.. Csak nagyon lassan... De ha a yieldtől az függ, hogy milyen gyorsan termel, az valljuk be: elég fura (szimplán marhaság)! Hisz inkább úgy kéne, hogy akkor simán csak hamarább kéne kifogynia szerintem!!!... Elvégre a bázis fejlesztésével pont az lenne a reális cél, hogy kimondottan a konstrukciós egységgel (vagy akár más eszközökkel) kéne felgyorsítani a termelést... Az sokkal reálisabb lenne szerintem, ha adott idő alatt egységnyi cuccot termelne, független attól, hogy mennyi van még hátra!!! A bázis fejlettségétől, technikai felszereltségétől függjön inkább a gyártás sebessége!!!! Most az, hogy mondjuk egy nagyon kis egységnyi cucc legyártásának az üteme is automatikusan le fog csökkenni csak azért, mert kisebb az aszterioda, az szerintem egy eléggé irracionális marhaságnak tűnik! Ha jól értem akkor erre utalsz, hogy tényleg így "találták ki" a fejlesztők... :(

Más:
    Kéne már lassan Fps mód ebbe a játékba, az űrállomások és a nagyobb hajók gyomrában mászkálni milyen tök állat lenne!!!
    Meg a bolygók felszínére is le kéne tudni már szállni!!! Az adná az igazi felfedezés-élményt!!!! De ha már csak simán többjátékos móddal lenne felturbózva, már akkor is valószínű, hogy előfizetnék egy ilyen faja mókára!!! Legalábbis egy darabig, amíg meg nem unnám.De ha lenne Fps mód, akkor sokkal később unná meg az ember az egészet, az tuti!!!! Gondolj bele, milyen állat lenne a haverokkal elfoglani a nagyobb hajókat! Először ki kéne lőni a légvédelmi ágyúkat, azután támadhatna az csáklyázó hajó, a katonákkal meg benyomulnánk kommandózva!! A technikus kasztnak meg az lenne a feladata, hogy leállítsa az önpusztító szekvenciát! A túlélőket meg eladni rabszolgának, hogy egész nyomorék életükben hajthassák a Fájdalom -Kereket! (Tudod, a Conanban volt ilyen állatság:) .

(Pl: a STAR WARS: Galaxieszal nekem az volt a bajom, hogy ott az RPG rész nagyon el van rontva!(Hiába tetszett az űrhajós rész!) El lehet szúrni az ilyenekben a karaktered fejlesztését, ha nem tudod, hogy később mi mire lesz igazán jó, lehet előről kezdeni az egészet!Nem kell semmi kézügyesség a célzáshoz, az újabb karaktereknek még csak minimális esélyük sincs a régebbiek ellen, még közelharcban sem!!!... Annak pedig semmi értelme! Az egész fejlődés -RPG részt az ilyenekbe szerintem csak és kizárólag úgy lenne értelme össszekombinálni az ügyességi FPS/ TPS részekkel, mint ahogy az a Grand Theft Auto: SA-ban volt megoldva, az volt ésszerű!!!!!!! Az nagyon tetszett, hogy volt használatalapú fejlődés is, meg célozni is tudni kellett!!!!!!!!!! Ügyesnek is kellett lenni.)

Istenem, mikor lesz már egy ilyen normálisan megcsinálva?! Nem gyökér RPG módon, hanem igazi FPSsel kombinálva, egy ilyesmi kereskedős űrszimulátorban, interneten keresztül!!!!!!! Ahh! Félek, hogy soha!

Visszatérve:

Az ércbányában meg az a szimpatikus, hogy nem kell hozzá sokféle alalpanyag. Egyszerűbb az utánpótlását megszervezni. Egyénként abból szedtem meg a magam, hogy rastar olajat hoztam be tonnaszámra a kolóniákról a Split anyaországba, az nem fizetett rosszul! De ha jól emlékszem, egy ilyen gyár utánpótlásához több alalpanyag kell...

Ja! Még pár fontos kérdés! Mondom, kimondottan a Splitekkel akarok kereskedni.Mert tetszik a csatahajójuk, mind fegyverzetre, mind kinézetre ezek a legvadítóbbak! Egy brutális rambós-késre emlékeztetnek:) . MILYEN GYÁRAT ÉRDEMES VENNI SPLITBEN? Ami a legtöbbet tejeli...

Meg láttam, hogy van valami 2.0 verzió! Azt érdemes beszerezni, sok új dolog van benne, sok hiba lett kijavítva?Vagy csak hurkatöltő?:)
    Remélem mentettem akkor, és meg is találom!... De ha esetleg nem, akkor is újrakezdeeeeemmmmmmm!!!! GRRRR!!! Na, jól van akkor köszönöm mégegyszer! Most usgyi fel is telepítem, ha megtalálom a lemezt. (Pápá Armed Assault?)Szevasztok!