droidka#6710
Hali! Bocs, ha az amit akarok kérdezni már elhangzott volna régebben, marhára nincs türelmem az egész rovatot az elejéről végigolvasni!... Próbáltam beindítani a gyártást(Ore Mine), vettem bele energiacellát, de olyan botrányosan lassan gyártotta a cuccot, hogy tíz napnyi teherfuvarozás után dühömben feladtam a játékot, s azóta felé se néztem :( !... Mert hát ez gyanítom valami programozói hiba kellett hogy legyen!!! Vagy csak én szúrtam el valamit? Ott néztem, hogy az A.I. Ore Mine milyen sebességgel gyárt, azt annál persze, hogy jó volt!!!!... De hogy nekem miért nem gyártott rendesen valami normális, elfogadható sebességgel azt fel nem tudom fogni!!!???Pedig felturbóztam még ilyen konstrukciós egységgel is! Vagy az önálló aszteroidákra kellett volna valahogy rárakni az egészet? De akkor hogy?Meg láttam, hogy az A.I. mintha elvontatta volna az ércbányáját, de utána sem pakolta rá egy nagyobb aszteroidára...És nem is volt feltápolva konstrukciós egységgel sem az övé!És mégis 100milliószor gyorsabban termelt mint én az ugyanolyan bányámmal!!... Vagy az önállóan lebegő aszteroidákat csak a bányászhajók használhatják? A többi gyárral meg már nem volt kedvem vesződni mérgemben!... Azok is ilyen értelmetlenül lassan termelnek?
Ezt azért illett volna rendesen megcsinálniuk, és nem majd hogy várjon az ember a javított verzióra, meg a scriptre!!!... Amúgy eléggé tetszett volna! De ahhoz, hogy sofőrködéssel összekulizzak egy Split csatahajóra, arra már nem volt kedvem egy ilyen kiábrándító dolog után!... Ha valaki tud valamit ebben a dologban segíteni, akkor az válaszoljon léci!! Mert ha a gyártás ki lett esetleg javítva az újabb verziókban, akkor valószínűleg újra nekiveselkednék... Üdv!