klb#6622
Az a helyzet, hogy nem elsődleges szempont számomra momentán a gyors meggazdagodás. Mivel új még a játék, így örömmel repkedek össze vissza, és gyönyörködöm benne, illetve próbálok kereskedni.
A 66 kredit amiatt jött össze, hogy próba képpen energia cellát vettem 16 kreditért, amit örültem, hogy végre el tudtam adni. Ráadásul a custom kezdésén kapott 1000 kreditből nem sokat sikerült venni.
Éppen emiatt az Ore Belt szektorban felszedtem a 75000 kreditet, ezzel könnyebb lesz elkezdeni a játékot.
Két kérdésem megen vagyon. Az első, hogy lehet-e tuningolni a hajó szkennerén? Ugyanis momentán ha belépek egy szektorba semmit sem látok, össze vissza kell repkednem, hogy megtaláljam a szektorban lévő gyárakat, kereskedelmi központot, stb. És így sem találok meg szerintem mindent.
A második, hogy ha a szektoron belül keresek egy kontkrét pontot, azt hogy tudom gyorsan megtalálni? Most az Ore Belt-ben lévő kredit konténert úgy találtam meg, hogy a szektor térképét nézve irányítottam a hajót, igy láttam, hogy az adott kordináta merre változik. Elég nehéz volt ez így.