X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a complex managert használom arra, hogy beállítsam, mi a product és mi nem.

Elvileg 1.3 óta egy gyár nem fejezi be a termelési ciklust, ha nincs a létrejövõ terméknek hely, azaz nem veszhet el a crystal sem. Nem teszteltem, csak a patch leírásban olvastam.
LoL. Nem jöttél rá, hogy melyik nõci? Pedig nekem már az elején gyanús volt. Hát az a csaj az elején, aki közli velünk, hogy ki volt az apánk (aki mint kiderül vagyonos üzletember). Majd ezután nem apuci bankszámlájához kapunk egy accsest, hanem kiszúrja a szemünk egy leharcolt, halom ócskavas mercuryval és abban küld ki bennünket a kalózoktól, xenonoktól és khaaktól hemzsegõ ûrbe. Amikor meghallottam majdnem a fejéhez vágtam anno. <#mf2> Mi ez ha nem gyilkossági kísérlet. Persze miután a fater üzlettársa volt, örült, hogy eltünt az öreg, és engem is ki akart csinálni. Még szerencse, hogy rájöttem, ami nem csoda, mert jó sok Derricket láttam! <#crazya>
átmenetileg ugy oldottam meg, hogy a kristály is betettem végterméknek, csak épp nem engedtem meg hogy mások is vegyék.

Igen, az ec raktár tele, de a kristályt attól még feldolgozza. Nem akarok ide még spp-t.

Eltûnik? Még nem vettem észre, de a megoldás, hogy építesz még SPP-t és töltöd fel folyamatosan.EC-bõl sosem elég vagy ahogy a Dûnében mondták "fûszerbõl nem lehet hiány" :)

complex manager nem?

Melyik script az, amelyikkel lehet állítani az eladható termékeket:
Az RS.UPS -ra gondolsz?

http://a-zcomp.eu/

Sûrgõs kérdésem. Please help'
Vazze, most veszem észre hogy az elsõ complexemben, ha tele a raktár akkor is gyárt de az altûnik a semmibe. <#gunyos1> Node pont a crystal vesszen el??? Mintha lenne erre valami javitas nem? Legalább raktározodna a cristaly is.

Sztem javítani nem nagyon érdemes, ez fõleg a nagy hajókra igaz... Engem lesebeztek 80% os HULL ra, javítás enyhén borsos volt M2-nél... érdemesebb gyorsan visszatölteni az elmentést.
Nem is kell rájuk, de jumpdrive az ajánlatos.
Nekem csak az UTimen van MK3.
<#zavart1>

Én meg 1,2 milkót költöttem a zsákmányolt novára. Tök kopaszon zsákmányoltam. A javítás 650e cr, Ahept, pajzsok stb. Lehet, hogy egy új jobb lett volna...
Érdekes, nekem egyik station trader hajómon sincs Trade MK3.

ilozÁ
Köszönöm a segítséget mindenkinek ismét.Mõködik a "Station Trader" !!! Nagyon béna voltam, mert a két hajóm ami már a gyárhoz lett rendelve korábban (Home Base) azt az install után ügyesen elfelejtette??? Azt, hogy miért azt ne kérdezzétek, nem tudom. Esetleg valaki tudja?
Igen fáradtan próbálkoztam a telepítéssel, ezért ezt nem néztem meg ….

A mûködését tekintve igen hasznos, bár kicsit borsos az ára, ha azt nézzük, hogy pl. két hajóra a 2 jump drive és 2 mk3 ez 1.2 millió és még a hajó áráról ne is beszéljünk...
De szerintem megéri manuálisan nem tudtam úgy telepakolni EC-vel a szilícium bányát mint ahogy a script-el mûködõ hajó teszi..

na most komolyan, tudja valaki, hogy az 1.3-as beta patch mentett állásai kompatibilisek lesznek-e késõbb? Én szívem szerint haználnám, mert a PSG ugye fontos <#gun> ... de hát így nem merem. Olvastatok vmit. errõl?
Milyen nõci akart kinyírni az X2-ben?
Az elõzõ rész az Omicron Lyrae-s csatával fejezõdött be, amikor megmentesz egy egész Argon bolygónyi embert a teljes kipusztítástól, megmented az Argonokat és az összes fajt a kiírtástól.
A csatában barátod, Bret az élete áldozásával ment meg Téged, Julian Brennant és Saya Kho-t azaz a csajt.A Khaak M0 (anyahajó) mielõtt a Khaak Destroyerek fegyvereibõl összegyûjtött energiával lesújtana a bolgygóra (á lá Halálcsillag), Bret barátod berepül a kényes pontra és felrobban az egész szar.Te eközben az idõt kihasználva megmented Apádat a Khaakok fogságából, majd Ban Danna átviteti az Argon One-ra ápolás miatt.

A bányák sosem merülnek ki...
A yield számitáshoz van a neten egy complexcalculator.xls - itt megadot a yieldet meg hogy milyen factoryt teszel rá, és máris megmondja, mennyit fog termelni ciklusonként/óránként.
Az XLS egyébként sok másra is jó, itt lehet például látni, melyik gyárnak mi/mennyi kell, mibe kerül, sõt, komplett komplexumok termelését is lehet vele analizálni.
És természetesen kiderül, hogy a legnagyobb profitot ismét az SPP-k (XL) hozza :)

Igen kell, mert az MK 3 a Sector és Universe Trader egyben.

Tudod mi lenne? Szerintem fagyás...
Nem mertem még megpróbálni a Colossus+ 30 hajós támadást Xenonéknál, lehet hogy a Khaakoknál lesz majd.
Inkább veszek mégegy Titánt és nem fog érdekelni ez a vadászgépes okoskodás.
A Titánnal csak az a bajom, hogy olyan rohadt lassú, hogy az nem igaz.Más kérdés hogy menekülésre nincs ok...

Kell a Sector trade-hez az MK III-as trade software ? Mert csak MK II van a TS-eimen.

Amúgy köszi, Andrew !
Milyen nagy forgalom van itt ma... :) Nem gyõzöm olvasni.
No, ez a belassulós dolog nekem csak és kizárólag csatában fordul elõ.De most már hagyom nem nagyon idegesítem magam rajta, úgysem lehet megoldani.

a_n_d_r_e_w
Yield a hozamot jelenti, azaz adott idõegység alatt mennyi silicont tudsz kinyerni. El nem fog fogyni, legalábbis a játékban töltött 17 napom alatt egyetlen bányám se merült ki :)

Sector trade: adott sectoron belül le-föl rohangál a hajó, és igyekszik a legngyobb profitot termelni azáltal, hogy a legolcsóbban vásárol és a legdrágábban ad el.

One Vision. One Purpose.

Na fiúk, megvan az X1800 XT, jobb is vele sokkal a játék. De nem ez a probléma hanem:

Keveset van idom játszani, ezért egyelor így állok:

Vane egy Wheatfarm-om Home of Light-ban, ez viszonlyag jól termelget, de max olyan 200-300 egy nap. M-es farm, lehet ezért termel olyan lassan, de nagyobbra nem is volt lé, illteve nem is lehetett kapni. Ezt úgy hoztam össze hogy az elején Silicon-nal kereskedtem a Mercury-vel, amíg lett 1.2 milka.
Miután meglett a Wheatfarm, vettem 2 db Mercury-t, azok kereskednek. Bejártam a fél univerzumot amíg találtam 25MJ pajzsot rájuk - úgy gondoltam ez fontos miután az egyik majdnem felkenodott egy kapura és a javítás többe került mint az egész aznapi profit - az Argon Sector-okban bezzeg nem volt, csak miután megvettem 9-et a 3 Mercury-ra, egy messzi szektorbol, ugy hogy a pajszsgyárat támadó kalózok felhoje közt kellett bedokkoljak ...

Most meg, miután elkaptam 2 Falcon-t és eladtam oket, vettem egy Silicon-bányát, azt rátettem egy petemnyi aszteroidára. Kérdés: meddig termel egy bánya ? Vettem mineral scanner-t, azzal megnéztem az aszteroidát, azt mondta Yield: 43 Silicon. Az most sok vagy kevés ? Megérte rátenni egy 1.2 milkás bányát ? Meddig fog menni ? Honnan tudom, lesz e profit vagy nem ? Mi lesz ha elfogy a Silicon ?

S mi az a Sector trade, fingom sincs. Hol kell beállítani. Egyébként jól vagyok, melyhez hasonló jókat kivánok nektek is.

Hubi
Bucser
Egyébként egy fullos nyomtatható térkép szektrorokról itt látható (ez egy spoilermentes map)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Argonopedia

Itt elvileg nagyon sokminden megtalálható az X univerzuimból térképek leírások etc. Érdemes olvasgatni... Csak angolul tudóknak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Amen. Sajnos kimaradt a tobbi X de majd elvalik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bocs, nofog110km
A mambát használom is azóta!!!
Megtaláltam:nofrog110km a neve

Köszi az info-t !
Majd este kipróbálom ezt a move ship-es dolgot mert most sajnos dolgozok :(
A shift+j parancsot kiadva bejön egy galaxistérkép és ott az "F" betût nyomogatva (keresett szektor nevének elsõ kezdõbetûje) rálelsz a kívánt szektorra, azaz jelen esetben Farhams Legend-re. FELTÉVE ha már korábba jártál ott jumpdrive nélkül...mert alapban nem látod a szektorokat a játék elején. Neked kell felfedezned a kapukon át. Én az X2-bõl okulva ezt úgy csináltam,h miután már volt egy Pirate Falcon-om (jó nagy raktér) bevásároltam egy tonna advanced satelite-t és a szektorok felfedezgetése közben dobáltam is ki a mûholdakat a majdani kereskedésre gondolva.
Megvan <#falbav>
Hol van az a portal? <#confused>
Sephi
Koszi de hogy kell a Farham's Legendbe eljutni? Mi mondja meg hogy hol van az?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kosz a valaszt de ezt nem ertem hogy honna avagy hogyan jovok ra hogy hova kell menni? Az tudom hogy hova de nem tudom az a "hova" hol van es hogy kell odajutni...

Akkor megcsinálták 1.3 alá is azóta a pilótafülkét. Kicsit el vagyok maradva, mondjuk nekem ez nem tetszik annyira, így is eltakarja a centaur a kilátást. :)
Belsõ hud-ra volt egy mod, de az 1.3 patch óta nem mûködik, lehet van errõl frissebb infó is. Cockpit(=mûszerfal) mod-ra keress rá.

Station trader. Visszahozta a kedvem a játékhoz. Pont azt csinálja, amit vártam tõle. Az állomásokhoz rendelt jumpdrive-os szállítóhajók okosan kiválasztják a jump distance-en belül a legjobb eladási helyet, odaugranak, eladják, visszaugranak. Ugyanez megy resource vásárlással.

Tegnapelõtt este két órát csak azzal töltöttem, hogy ezt kézzel menedzseltem. Rendesen jön a pénz, de már unalmas volt.

Mellétettem azt a scriptet, amivel be lehet állítani, hogy egy komplexumban mi számít terméknek és mi nem. A kettõvel együtt babásan be lehet állítani egy állomást, hogy csak néha kelljen ránézni, ha pl. egy hajót akarok beszerzésre és eladásra is használni.

Így nyugodtan kószálhatok, keresgélhetek küldetéseket. Kaptam tegnap egy félmillást bérgyilok küldetést. Rendesen fájt a szívem szétlõni azt a gyönyörû bõrborítású hajót (talán egy ray volt, nem biztos), inkább szeretnék egy olyat magamnak, csak ne kerülne zillióba. :)
BaLeeX
Mûködik 1.3 alatt én azzal nyomom.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nem, nem... A J gomb az már az ugrás, a j a SETA alapból. Tehát ha nem változtattál a billentyûkiosztáson, akkor a sima j az idõgyorsítás, a shift+j pedig az ugrás. És ha jól emlékszem Farham's Legendbe kell menni, de nézd meg az üzeneteid között. És amikor elugrik a pali a nagy hajóval, a csajszi kis idõ múlva mondja, hogy merre ment, és akkor utána ugrasz.
Amaro
Van erre egy cockpit mod, bár nincs benne minden hajó pilótafülkéje, és nem igazán tudom, mûködik-e 1.3 alatt. Próba, szerencse - az is fent van a portálon, ha ki akarod próbálni.

Hm.. Nem lehet valahogy bekacsolni a hajok belso HUD-jat.. Hogy latszodjon a belseje, mint X2-ben...????<#confused>
Amaro
Hmm, egy kicsit elgondolkodtam a saját SETA válaszomon, mert mi lenne mondjuk akkor, ha kisviku "attack all enemies"-re állított flottája bezúdúlna egy kisebb xenon szektorba 10x SETA mellett? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Amaro
1.deph: A ködöt ki lehet kapcsolni, egy mod segítségével. Letöltés és infó a portálon, link lejjebb. 2. deph:Ilyen hajó például a híres-hirhedt speciális Mamba, amit aknák közül kell kihozni, leírás a portál fórumában. 3. Sephi: Nem sztoriztam még, de nyilván meg fogod adott helyzetben tudni, hogy hová kell ugranod. Jumpdrive-od remélhetõleg van, ugráskor bekéri a célt. A "j" a SETA, nevezzük az egyszerûség kedvéért turbó módnak, bár nem egészen az. Billentyût, joyt ne használj, mert az leállítja, ha egérrel kéred le a térképet, menni fog tovább. Ez azért van így, mert ha SETA módban módosítanál hirtelen pályát, alighanem egy aszteroida díszítése lenne pillanatok alatt a hajód, nem is beszélve egy váratlan támadásról, ahol gyorsított ütemben lõnének porrá - tehát bármilyen billentyû vagy joy mozdításra leáll, hogy normális ütemben tudj az eseményekre reagálni. Egyébként érdemes lenne ezt a fórumot nyugodtan végigolvasni, minden feltett kérdésetekre volt már válasz, ha jól emlékszem.

Sephi
Bocs hogy nincs idom mindent elolvasni de nem ertek valamit.

Most van egy pasas akinel van egy kristaly. Aszongya a message menuben hogy repujek el valami Freeman vagy mi bazisra ahol o dokolt es ha el probal rohanni hasznajam a jumpdrivot.

De konyorgom honnan kene nekem tudnom hogy az hol van ahova menni kell?

Jah esakkor a J gomb az micsoda mert ha lenyomom akkor gyorsabban megyen a gepem de akarmilyen parancsot vagy akarmit megnyomok akkor leal es idegesito. Pl leal akkoris amikor a terkepet lekerem.

Es akkor most telepakoltam a gepet Energy Cell dolgokkal de azokat hogy hasznalom? Ugyertem magat a jumpdrivot hogy hansznalom?

Remélem a földi hajókra...

Egyébként arra jó volt ez az alant belinkelt táblázat, hogy megtudtam: a busterre felmegy hat ágy is! <#buck> Addig abban hiszemben éltem, hogy az X2-es boron makóban ülök! <#vigyor5>

Tegnap két és háromnegyed órás küzdelem után sikerült elkapnom végre egy novát. Nem addig lõttem, hanem addig töltöttem vissza mire kiugrott... Fogalmam sincs hányszor próbáltam meg. Próbáltam lassan, fokozatosan, hagytam hogy visszatöltõdjön a pajzsa, a végén meg már nem érdekelt, lõttem amig meg nem halt, utána reload. A táblázat egyébként tényleg nem túl jó, mert a Nova Raiderre (ilyet kaptam el) 3 25 MJ-és pajzsot ír, de ahogy észrevettem csak kettõ megy fel rá.

Tényleg, valaki mondja már el, hogy mi lett az X2 sztori vége. Nem játszottam végig. Mi lett azzal a nõcivel, aki ki akart nyírni bennünket?
Részlet az interjúból a fejlesztõkkel: "Milyen ûrhajókat vásárolhatunk?
Teljesen áttervezetett típusokhoz - teherhajó, nehézbombázó, vadászgép, felderítõ, stb.. - juthattok hozzá. A legjobb ûrhajófajtákért meg kell harcolni és ki kell õket menteni jól õrzött helyekrõl."

Ez mit takar???<#buck>
Xenon vagy khaak hajókra gondolt?
PSG nem nagyon lehet, mert leírások alapján novára PSG nem rakható fel...
Ja zöld és kis kék robbanás felhõ körülötte.

kisviku: nem keserítelek el, de nálam is belassul pár helyen a game, pedig nekem még nincs 30 vadászom és még xenonokkal sem találkoztam. Ore Belt-be be sem megyek, pedig ott van ore és silicon bányám is. FPS 6-7. Máshol meg 30-40.

Apropó: A ködöt nem lehet kikapcsolni? Gyorsabb lenne tõle pár szektor...
[NST]Cifu
A leírás alapján ilyen fegyver (szvsz) nincs, a HEPT zöld, de nincs "robbanásfelhõ", a PSG-nek van, de az inkább kékes színû.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"melyik fegyver az amelyik a pirate novákon (is) van és zöld, meg mikor lõnek, akkor kék hangrobbanásfelhõ van körülötte?"

Rájöttem ez a HEPT...<#wow3>
Sziasztok!

Köszönöm a segítséget, amit eddig adtatok! Igaz még az elején vagyok, de ha nem olvastam volna a topicot, már begolyóztam volna. Kicsit én is X3-drogos lettem (Ezért vettem egy 6600GT kareszt, meg még 1GB ramot)<#idiota>

Egy dolog, viszont zavart eddig: AZ UT-im és a gyárhoz rendelt kereskedõim maguktól nem használták a jumpdrive-ot. Elég sok idõm elment, hogy mindig irányítgassam õket, mert ha maguktól indultak volna 3-4 szektorral arébb beszerezni, a szokásos "feltöltötték már a gyárat mire odaért" probléma adódik.
És nem maradt idõm vadászni!!!! <#mf2>

Aztán sokatok tanácsára felraktam a station trader scriptet. Hát ez hiányzott. Kezdõknek ideális. Csak ajánlani tudom...
Azóta beindult az élet, járnak a hajóim, és UGRÁLNAK!!!!
És dõl a lé!
Ja és van idõm a "talált" Mambával kalózokat írtani!!

Ilozá: A station trader scriptben a menüpontok akkor jelennek meg, ha a hajód hozzá van rendelve egy gyárhoz. Ja és én is a cycrow félw telepítõvel raktam fel, igaz, elõtte kipróbáltam manuálisan is. Script editor > plugin.strader > run
Van egy apró dolog a station tradernél: a hajók szintjéhez képest vásárolnak fighterdrone-okat. Szintenként alapban 4-et. Annyi pénzem nincs, hogy mindegyiken ennyi drone legyen ezért én levettem 2-re. Várom az elsõ hajó elestét.

Ja és az UT-im mióta elkezdték használni a jumpdrive-ot pár óra alatt 21-22-esre fejlõdtek.<#wow1>

Láma Kérdés: melyik fegyver az amelyik a pirate novákon (is) van és zöld, meg mikor lõnek, akkor kék hangrobbanásfelhõ van körülötte? Elég hatékony...

Ja és a hajó elfogással kapcsolatban annyit, hogy nekem eddig sem a rakéta+BPAC, sem a sima BPAC, sem a HEPT nem hozott nagy sikereket. Eddig 1 db Nova adta meg magát, az is akkor, amikor a hullja már 60%-os lett.
Bustert nem sikerült még fognom - inkább lõnek mindhalálig <#mf2>

Viszont 3 pirate novából is kiesett Unknown object, úgyhogy már van 3.<#zavart1>
Hát kisviku, a te ested rejtély... <#nemtudom>
Én elkezdtem a story line-t, most ott tartok ahol a mammoth-okat kéne bevédeni,de
attól kezdve, hogy kirak a hajómba harcolni egyszerûen játszhatatlanná válik úgy belassul... (mondjuk ezt a részt nem próbáltam beta patch-el) Ore Beltre amúgy is mindenki panaszkodik a fórumon szóval én még a közelébe se mentem eddig.
Van tökéletes hely, ha vki. biztonságban akar építkezni Preachers Refugee-ban (is)... Silicon és Ore is van közel egymáshoz és a yieldjük eddig több volt mint elég...Az itteni komplexumom kb.15 db gyárat számlál (plusz amiket a gép dobál le a szektorban) és még mindig simán fut a játék. <#smile>
Ami a harcokat illeti, hát talán majd a 6 Gigás processzorral...
Amaro
Haladjunk sorban. MOVE PILOT TO NEW SHIP: véleményem szerint ezt nagyon hülyén oldották meg. A parancs kiadása után elõször azt a hajót kell választanod, ahonnan elküldöd a pilótát, a következõnél képernyõn azt, ahova küldöd a szerencsétlent, végül az állomást, ahol találkozik a két hajó. Ekkor nekiállnak bedokkolni, de nem ám egyszerre... Kétszer próbáltam, elõre összehoztam a két hajót egy shipyard mellé, hogy gyorsan lemenjen, utána csak lestem, mert a pilótás csak lógott a nagy ûrben, míg jövendõ hajója be nem dokkolt - és csak akkor indult el õ is. ( Gondolta, kivárja, eldurran-e forgolódás közben, vagy mit tudom én...) A másik meglepetés számomra az volt, hogy a pilóta viszi magával a hajó nevét! Ez rendesen megkeverheti az emberfiát <#csodalk> / 'Secret Containers Found': Nem az állomásokon vannak. Lehet, Ego-ék úgy gondolták, túl egyszerû volt az X2ben megtalálni, nem tudom. Lehetetlen koordinátákon billegnek az ûrben, a térképen csak akkor jelenik meg, ha nagyon közel jársz hozzá. Az eddig találtakban vagy némi credit, vagy 10-50 rakéta volt, nagy durranás még nem akadt. / Béta patch: van egy fontos információ, amit elfelejtettek közölni az urak. Ez pedig az, hogy a drágalátos béta peccs jelentõsen belenyúl a codecbeállításokba, futás közben telepíti az MS legfrissebb médiapackját - akinél nem a legfrissebb 10-es MP van fent (van a 10-bõl 3 változat!) annál rosszabb eredmény lesz, mint a folt elõtt volt.Ebbõl kifolyólag javaslatom a bétát lekapni (el kell indítani újra, és felajánlja), de csak akkor, ha telepítéskor csinált mentést. Hibátlanul visszaállítja, mehet a frissen lehúzott MP10, mehet a béta patch újra, fullra húzni, felbontás amit akarsz, és próba... Ennyit is régen írtam már <#zavart1>

Én megmodom õszintén örülök annak, hogy másoknál javított rajta.Habár én nem vagyok híve a beta peccseknek, de mondom mi veszteni valóm lehet?Elmentettem minden állsomat,stb,stb felraktam.
Én komolyan mondtam, hogy videóra veszem a játékot és elküldöm valamelyikõtöknek nézze már meg milyen.Az a legdurvább, hogy ha teljesen kikapcsolok mindent, leveszek mindent a legkisebb beállításra, akkor is ugyanolyan mint ha le sem vettem volna.Tehát semmi sem változik! Miért?
Kipróbáltam az 1280-as felbontást amit ajánlottatok, hogy "arra van optimalizáva", de tapasztalataim szerint minden játéknál (ez sem kivétel ez alól), ha felrakod nagyobb felbontásra, igencsak kajálja az erõforrásokat.
Eleinte azt mondtam, hogy én már hozzászoktam a sebességhez, de nem szabad ennyivel beérni.Az hogy jó a játék maga, szép is,játszható is, élvezetet is okoz, nem kárpótol abban, ha a sebessége miatt szarul fut.
Az egy dolog, hogy megyek a Titánnal és lezúzok mindenkit gyorsan ergo nem kell a gépnek annyit számolgatni, mert nincs objektum amit mozgatni kell, de mi van ha nem CSAK ezt akarom.
Mondjuk szeretnék repkedni a Colossusból kifelé a Novámmal és elfogni pár hajót, de amikor kirepül a többi harminc hajóm, képregény-szerû lesz a játékmenet...
És mondom mégyegyszer,hogy lehet az, hogy tök mindegy mit állítok be ugyanúgy megy??? Nem kéne valaminek változni? Parancsot adok a gépnek hogy ne használjon annyi erõforrást és semmi nem változik? Akkor minek vannak ezek a beállítási lehetõségek?
A példám: Loomanckstrat's Leagcy az egy relatív üres szektor, nincs "fölös" állomás, nincsen csak egy pár aszteroida, nincsen nebula (gázfelhõ) ami lassítaná.Ide jumpolok be a Colossussal és támadok be 8-10 kalózt.Tök mindegy milyen beállításokat alkalmazok, fullon is és minimumon is ugyanúgy szaggat, élvezhetetlen.