F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Fegyverek:

Ahogy előttem szóló mondotta, van a fegyvereknek energia szükséglete.
    Ez nagyjából a lőszer.Sosem fogy ki, de egy idő után - folyamatos tüzelésnél - lemerül.
    Vannak a fegyverosztályok.Később megismered mindet.Minél nagyobb a fegyver, annál többet fogyaszt,de persze jóval erősebb is.
    Van egy-két egyedi fegyver, amihez kell lőszert is venni.Ilyen pl. a Mass Driver.Ez egy mechanikus nem energiaalapú fegyver, amihez kell a lőszer is.
    Rakéták:Annyi lesz amennyit veszel, értelemszerűen.
    Amaro oldalán találsz egy csomó infót a rakétákról és a lézerekről,amit én írtam.

A fegyverek korlátozottan használhatók a hajótípusokon.A kicsiken általában kicsi fegyvert lehet használni, a nagyobbakon meg szinte mindent.Először nézd meg, kompatibilis-e a hajóddal, mielőtt megveszed súlyos összegekért.
    A nagyobb hajókon nagyobb a fegyvergenerátor is, ez határozza meg a fegyverzeted töltési idejét illetve, hogy meddig tudsz folymatosan lőni.
    A fegyverosztályok kicsi színes kockákkal van jelölve a hajódon.Ezt le tudod hívni a Ship--->Weapons menüvel.
    Nem kell feltétlen a nevüket megjegyezni,elég a színt egyelőre.

A pajzsoknál dettó.Nagyobb pajzsgenerátor=gyorsabb töltési idő.
    A max szerelhető pajzsokat a Ship--->Details alatt találod.Görgesd lefelé és a végefelé ki van írva, hogy 1x,2x,3x,4x,5x,stb Mj pajzs.