F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • goyo2
    Előszőr is: Sajnos még arra se volt időm az utóbbi 2 napban hogy bekapcsoljam a gépet. Szal nem késtél el az ötlettel :-)

Igy reagálnák sorba, bocs hogy beidéztem ilyen sokat:

,,- Ha azt akarom,hogy adjon fegyvert+pajzsot alapból,de ne kelljen hozzá beszállítani akkor csít,,
    Bezony.

,,- Ha meg én szállítom be, akkor ugyanott vagyok mint most."
    Miért? Nem kellene kézzel cserélgetned a pajzsokat.

""- Akkor meg ne fegyvert adjon,hanem tuningolni lehessen.Ne adja azt sem, csak be lehessen állítani, mintha egy EQ Dockba lenne a hajó.Ez végülis nem cheat,az EQ Dock amúgy sem használható szarra sem.Drága, kicsi raktár,és ennyi."

A tuning cuccokat úgy érted hogy a szabványos komponensek legyenek fenn?
    Irtam, hogy azzal nehéz nem túl húzni a hajókat. Viszon azt hogy az alap három komponens feltehető legyen a HQ-ra kb 3 sor script.Ha kell megirom pillanatok alatt. De azt fel is kellene tölteni? Ingyen legyen az is?

,,- De az viszont okosság lenne, ha a termelést lehetne úgy kontrollálni, hogy egyszerre többet (is)gyártson vagy a gyártási időt felére engedni."
    Nos, erre se találtam semmit amikor a HQ cuccait nézegettem (már amit megtaláltam benne) A gyártási időt meg lehetne változtatni könnyen, de előbb azt is meg kellene találni. Arre ne számíts hogy dokumentáció híján bármit is módosítani tudjak. Talán majd a nagy Modderek.
    Mellesleg azt még nem tudom, hogy a legyártott hajók alap adatai hol leledzenek. De ha meglenne, akkor hogy képzeled, ugyanazért a pénzért kapod a fullra húzott hajót?

De ez más dolog. Egyszerre egyre koncentráljunk.

Mindenesetre, megirom a scriptet ugy ahogy nekem jó, azt majd egyéni igényekre módosítom, ha nem túl nagy munka. Szal szedd össze a gondolataid, és ird le a pontosan hogy szeretnéd. De a HQ gyártásba egyenlőre fingom sincs hogy szóljak bele.

Lényeg, hogy csítelni nem akarok, viszont teljes mértékben 1 max 2 állomáson fullra szeretném húzni, és ,,fel-szoftverezni" egy hajót, de az eredeti áron, saját termeléssel. Tervem az összes hajó szoftver gyártása, és a tuning cuccok. A többit amugy is tudod gyártani.

Még igy is el kell gondolkodni, hogy nem rontja-e el a játék összetettségét, varázsát az hogy pl. jumpdrive-ot termelek és nem kell érte menni. Igazából eléggé megváltoztatja a játékot. De mindenki másképp játsza.

Bocs, elég hosszú lett.