X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na végre müxik a gépem ! :-)
--------------------------
X3 - Reunion
--------------------------
Game version: 1.3.0.US
Graphic card name and driver used: NVIDIA GeForce 6600 GT Version <6.14.10.8195>6.14.10.8195>
CPU name: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ Family 7 Model H
Video settings during benchmark:
Screen resolution: 1280 x 1024 * ❤️2>32>
using shader profile: 3.0
Antialias Mode: NONE
Anisotropic Mode: NONE
Graphic & Shader settings
Texture quality: high
Shader quality: high
High quality bumpmaps: enabled
Environment map: enabled
Postprocessing: enabled
using 16bit vertex format: yes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene 00 28.0 average fps 21.0 minimum fps 39.0 maximum fps
Scene 01 25.6 average fps 11.0 minimum fps 51.0 maximum fps
Scene 02 26.6 average fps 20.0 minimum fps 37.0 maximum fps
Scene 03 35.6 average fps 20.0 minimum fps 75.0 maximum fps
Overall average framerate: 29.0 fps
1024ben 35fps
off:
de tele van a hócipöm azzal a 3 betüs nagykerrel !
nem az alaplapom volt a hibás hanem a proci (amd):-(
és nem tudtak adni ugyan olyat, rá kellet fizetnem 1 másikra
ami igaz hogy jobb de most rosszkor jött a pénzkiadás.
meg se nézték az alaplapot, csak rá irták hogy csere !
na de a lényeg hogy most ezerrel nyomom tovább!! :-))
ájulás-szerû alvás következik és remélem hogy nem SPP-kkel álmodok majd, mint tegnap. <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
A sok <#wink>#wink> "jó munkás embernek" <#wink>#wink> üzenem én most teszem le a lantot és sajnos azt az ismeretlen ûrös valamit nem használtam....<#guluszem1>#guluszem1>
Egyébként a DoD:Source szvsz a legjobb II.VH-s MP játék, nagyon szép, elsõ osztályú grafika, fizika, egy szóval csúcs kis játék. Csak sajna magyar szerver nincs.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az új HL Source alapú DODot próbálta már valaki? Én terveztem hogy megveszem és kipróbálom, de közbejött egy másik játék amit azóta nem tudok abbahagyni. Tudjátok, lehet benne ûrhajókkal röpködni, meg lövöldözni, ja, és kereskedni is. Meg építkezni. <#vigyor3>#vigyor3>
Na, tudjátok már mi az? 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2.: Egy Single-player játéknál miért kellene ilyet tenni? Ott vannak a scriptek az Egosoft fórumában, végignézheted õket, és azt töltöd le, illetve telepíted fel, amelyik neked tetszik.
Meg kellene keresni azokat az embereket, és az általuk készített mod-ot vagy script-et hivatalosan egy patch formában kiadni…
Kérdés itt is a kiadó cég merevsége ill. rugalmassága, a szerzõi jogokról nem is beszélve...
Én is nézelõdtem a script-ek házatáján és találtam egy érdekességet ami inkább mod-nak készül m7 hajóosztály??? sajna a kollégám levágta a szünetmentest és azóta nem találom, <#merges3>#merges3> pedig már egy képet is beraktak a béta verzióból az argon m7-es látszott rajta, igen csinos daran lesz.
Íme a válasz:
"I decided to put my drone factory to good use and sent in 2000 drones to kill it off."
Mit is mondjak?! Ez tök hülye...<#vigyor>#vigyor>
Aki nem értené, 2000 darab Fighter Drone-t küldött rá egy Khaak M2-re. Ez is egy lehetséges megoldás...<#vigyor>#vigyor>
Egyebkent koszi a manualt 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Úgyis mindig azt mondják, hogy "elsõ gondolat a jó gondolat".
Ne növeld túl nagyra a komplexumot, részben mert kurvára belassítja a játékot, részben meg mi van ha esetleg egy-két hajó nekimegy...
http://www.fraps.com/download.php
Normál esetben egy kalóz bázis teljes pusztításához nekem is 4 db unknown rakéta kellett, de Xenon inváziós küldiben simán szétkapta. Valaki már írta, hogy a küldetések során gyengébb pajzzsal jönnek a nagy hajók... ez lehet a magyarázat.
Megduplázódott az FPS-em. Csatában is, sima zóna közlekedéskor is.
Még Ore beltben is, ahol az Ore Belt Holding Corporation folyamatosan terjeszkedik. Itt 1024*768-ban 4 FPS-t bírt a gép, ha a komplexumom a képernyõn volt, most 8-10 FPS-sel nyomja.
Tényleg erre a felbontásra lehet minde optimalizálva a játékban. Még a Xenon sector csaták is teljesen élvezhetõk lettek, két Xenon K-t sikerült a centaurommal elcsalogatni a fõ xenon rajtól messzebb és kivégezni õket. Eddig errõl nem is álmodtam, mert xenon szektorokban 4-5 fps fölé nem mentem.
3 Ghz P4, 1 giga RAM, X800 GTO.
"Kölcsönöztem" unknown objecteket is a xenon sectorban tett udvariassági látogatás során. Nekem nem végezte ki a K-t, csak a pajzsa 40-50%-át cuppantotta le, és egy-két balszerencsés L veszett oda a robbanásban.
Xenon J-re kilõve sem volt átütõ ereje, a J pajzsa 60-70%-a odalett, 1-2 L mehhalt, de nekem kellett a maradékot kivégezni.
Az Ore beltbe letett amõba jellegû gyáram tovább terjeszkedik, kiegészítettem egy Ore Mine-nal, BPAC gyárral, további SPP-vel, az ezekhez szükséges extra kajaellátás miatt beraktam egy L-es cattle ranch-ot és cahoona bakeryt.
Elég kényelmes az óriáskomplexum. Amit pluszba termel, azt lehet belõle eladni, bevinni meg nem kell semmit.
Most azon dilemmázok, hogy megálljak-e ennél a méretnél, mert ennyit még ellát a silicon mine L és az ore mine L. Ha tovább növesztem, akkor nyersanyag bevitelrõl is kell gondoskodni. Már most is 12 vagy 13 gyárból áll az egész, nem emlékszem ,hogy a 3. crystal fab-ot betettem-e már.
A másik alternatíva, hogy elkezdek egy másik borgot növeszteni egy olyan helyen, ahol közel esik egymáshoz egy jó ore és egy jó silicon asteroida.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Van egy olyan, hogy "stationtrader", na az tud olyat hogy egy hajó vesz és elad is, attól függõen, hogy éppen mibõl mennyi van az állomáson. Ráadásul a kereskedõhajók használják a jumpdriveot is, ha több hajó ad el egyszerre, akkor nem ugyanahhoz a célponthoz mennek stb stb.
A scriptek általában jól kiteszteltek, folyamatosan fejlesztik õket és a legtöbb igen jól ki van egyensúlyozva - értsd: nem cheat hogy berak 1000 millió creditet meg ilyenek.
Továbbra is hirdetem: érdemes megnézni a scripteket, sokat dobnak a játékélményen, új küldik, BBS üzenetek és rengeteg extra funkció.
Tudom, X2-ben volt külön, szerintem itt alap.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hasznos leírásokat és tippeket,ill. segédanyagotat találsz Amaro oldalán!Amaro
Én onnan és innen, ezt a fórumot végigolvasva minden kérdésre választ kaptam <#smile>#smile>!