kisviku#6506
Én igazándiból arra gondoltam, hogy tudod ha megveszed a Shipyardon az új hajót,alapból van hozzá pajzs és fegyver.Ez a Vanguard verziónál pl:
Argon Nova Vanguard: 2x/3x AHEPT+3x25 Mj pajzs.
Igaz itt többet is fizetsz érte.
De azért legyen már valami előny is, ha már egyszer 40 milláért megszerzed a HQ-t.Nehogy már egy szar üres hajót adjon amiért úgyszintén fizetsz!
Más kérdés, hogy pl kelljen-e ezért a HQ-nak beszállítanod a szükséges felszerelést (fegyver+pajzs)
Nem kell nagyon tuningolni,de az alap dolgokat azért adja már hozzá.
Jó, rakja rá a HQ,ne gyártsa.Ez csít lenne valóban, arra tessék gyárat venni, vagy megvenni a pajzsokat máshonnan.
Ahhoz, hogy legyen saját építésű hajód, először is el kell fogni egyet.Azt szétszedik és lesz a blueprint.
Hogy mit adjon alapból, pedig meg tudod nézni shipyardokon az I gomb megnyomása után a trade menüben.
Okés,okés, nem kell az automata felszerelés.Végülis legyen egy kis élvezet is.
De mondom, ezek csak ötletek.
Én már annak is örülnék, ha a gyártási időt a felére lehetne valamivel csökkenteni.
Egy M6-ra 5 órát várok...
Namost átgondolom az egészet újra.
- Ha azt akarom,hogy adjon fegyvert+pajzsot alapból,de ne kelljen hozzá beszállítani akkor csít
- Ha meg én szállítom be, akkor ugyanott vagyok mint most.
- Akkor meg ne fegyvert adjon,hanem tuningolni lehessen.Ne adja azt sem, csak be lehessen állítani, mintha egy EQ Dockba lenne a hajó.Ez végülis nem cheat,az EQ Dock amúgy sem használható szarra sem.Drága, kicsi raktár,és ennyi.
- De az viszont okosság lenne, ha a termelést lehetne úgy kontrollálni, hogy egyszerre többet (is)gyártson vagy a gyártási időt felére engedni.
Az igazság az, hogy szerintem azzal van tele a töke a legtöbb embernek, hogy viszi a nyers hajót felszerelni.Ez idő és sok pénz, meg néha bonyolult.