kisviku#6480
Tegnap elmentem Xenon vadászatra.Szerettem volna szerezni egyet az új Xenon LX-ből, ami ugye megfelel az új, M3-at is felülmúló vadászgépnek.
Sajnos nem jött össze, nem lehet elkapni.
Még egy Xenon P-t sem sikerült összehoznom, cserébe viszont 6 L-t és 3 M-et fogtam.
Amúgy a gyártásuk már megy.
Készülő cikkemhez tesztelem az M1-es hajókat elég sok sikerrel.Érdekes a Xenon AI is.
Egy nem túl népes szektorban folyik a teszt, északra Getsu Fune-tól.
Sokmindent megfigyeltem.Először is nem szeretik a műholdakat szektorukon belül.Letelepítettem egyet, mégpedig olyankor, mikor egyetlen ellenséges hajó sem volt.Pár perc (5-10) elteltével kiküldtek egy Xenon L-t, ami kilőtte.Amikor nekimentem bosszúból az L-nek,megjelent a közelében (kábé 20 km-re) egy J is.
Olyan,mintha "segélykiáltásra" jelennének meg.Amúgy nem erőszakosak,de ott vannak a közelben.A J és K hajók 7-8 km-en belül kezdenek ellened fordulni, megfigyelhető a hirtelen sebességnövekedés és hogy szembe fordulnak veled.
Néha kiküldenek egy-egy provokátort vagy járőrt a kapu bejáratához, majd jön egy P néhány L és M társaságában.Úgy manővereznek, hogy lehetőleg a közelben legyen egy nagyobb hajó, így a csata hevében alig veszed észre egy Xenon K vagy J közeledését.
Hogy ezt az egészet miért írtam le, arról fogalmam sincs, csak érdekesnek találtam.