F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zombye
    Én sajnos Script ügyben sosem voltam nagy ász. de nekem is bele kék vágni,mert elég gyéren jönnek így a különböző bérgyilok és egyéb küldetések.

Most mán én is a HQra gyúrok, már csak a TradingStation kell, de most csak kb 11 millám van, mert 5 millát eljótékonykodtam a Boron királyi Spaciflie védő alapítványnak. Igaz, hogy hogy, queen's Protectorate, vagz mi lettem, 83%on, ami azért nem roszz, De így elég sovány lett a kézpénzállományom.

A hajóelfogásba is kezdek belejönni, tegnap fogtam két novát, 1 falkont, két herriert, meg egy xenon M-t. úgy tűnik, hogy az M az egyik legjobb m4. cáfoljatok meg, ha gondoljátok. 4x5 mega pajzs, meg megy rá pulzbímemitter is. aminek mongyuk a lőtávja nem az igazi, de pl. 20 M csapatban azért már tudna alkotni. ezeket majd beszórom a HQba, oszt csináljon terveket.

Ki hova rakta a HQját? Én MidnájtSztáron gondolkodom, nekem az a szektor szinte már szakrális jelentőséggel bír, X2ben ez volt az első UNKNOWN szektor amit megtaláltam. nagy öröm volt, meghát ott van egy 102-es ore aszteroid is.