kisviku#6362
Muszály volt kihagynom egy hosszú időt, mert most is a rabjává lettem és másról sem szól a meló utáni életem, hogy elvonulok nagy magányomban az X világába.
Nagyjából olyan ez a játék,mint egy drog.Rászokni könnyű, leszokni nem annyira.
Mivel az űr világa jelen pillanatban az ember számára elérhetetlen, ezért legalább az illúzió legyen meg.Nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné felfedezni egy új világ titkait,kalandozni az űrben, megismerni más népeket vagy egyszerűen csak vonzza ez a hangulat.Soha nem fogunk eljutni ide (legalábbis nem a mi életünkben), legyen hát lehetőségünk csodálni és könnyes szemmel figyelni az X világának alakulását.
S ki tudja,lehet, hogy mások meg a sikerélményeiket szeretnék ebben a világban kiélni.
Azok a gyönyörű bolygók,világok,csillagrendszerek, és az a hozzátartozó zene,amiért külön köszönet a szerzőjének, egy olyan fenomenális világba kaluzolja el a látogatót, amit nehezen felejt el.
Itt könnyebben eléri az ember (játékos) a célját, mint a valóságban.Az álmaimat sikerült megvalósítani, a céljaimat elérni és ez nagyon jó érzés.Kár, hogy az egész valótlan és egy illúzió.De akkor is szép.