F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Mindjárt elmondok mindent.

Rájöttem, hogy Blueprint-et nem lehet venni.A Blueprint (tervrajz) akkor "keletkezik", ha a HQ-ban beteszel egy hajó a "Reverse Engineering"-be,ahol szétszedik.

Tehát a HQ egyben egy MÉH telep is, aminek két feladata van.
    1.Szétbontja elemeire a hajót,ezeket az alkatrészeket felhasználhatod.A lóvét,amiből készült, hozzáadja a HQ kasszájához.
    2.Megkapod a tervrajzot, hogy ezután már Te GYÁRTSAD a hajót!

Tehát, ha egy Argon Mammoth-ot akarsz gyártani,bedokkoltatod és megnyomod az "Add to Reverse Engineering Queue-t".Minden hajónak van egy ideje, amíg szétszedik.Minél kisebb egy hajó, annál rövidebb idő alatt dolgozzák fel.
    Szétszedik, Te megkapod a lóvét,az alkatrészeket és a hajó TERVRAJZÁT.
    Ezután már csak gyártani kell.

GYÁRTÁS:
    Kiválaszotd, melyiket akarod legyártani.Nyomsz egy "Add to Production Queue"-t.Eztán megjelölöd mennyit kérsz belőle.
    Ha nyomsz egy "I"-t (info gomb) a klészülő hajón, láthatod mi kell hozzá és mennyi.
    TEHÁT A GYÁRTÁS NEM INGYENES.Kell hozzá egy rakás alkatrész (Chip,Comp.Components,Ore,Kaja,kristály,EC,stb,sokminden) és LÓVÉ.
    Ezutóbbi érdekes számomra, hogy minek a pénz hozzá, mivel az enyém,az én gyáram. (esetleg drágasszágom )
    Nem akarom azt modani, hogy "ott vagyok vele, ahol a part szakad",mivel nem tudom mennyivel olcsóbb vagy drágább, ha Te magad gyártatod le a hajót.

A raktár rész 500.000, azaz ötszázezer egységnyit tud tárolni.Ellentétben a hagyományos gyárakkal, itt nem írja, hogy mi kell a javításhoz/gyártáshoz, csak ha kérsz infót az adott gyártásban/javításban lévő hajóról.
    Ebből adódóan a javítás SEM IGYENES.És pénz ahhoz is kell.

Hajókat lehet hozzárendelni, kell is.Nem tudom megmondani, mit is szedjen össze az ember, de néhány tanács:

-EC kötelező
    -Ore,Silicon kell
    -Kaja (étel és élelmiszer része is).Hajóknál változó,de legyen sokféle.
    -Microchips,Computer Components kell
    -Teladianium,Cloth Rimes,Quantum Tubes kell.

Egyelőre ennyi, tesztelem tovább és mondom a többit.
    Addig élevezzétek a képeket:

JAVÍTÁS:
    Hasonlóan megy,mint a gyártás.Van itt is egy adott ideje és nyersanyag felhasználása.Az "Add to Repair Queue"-val lehet a hajókat javítani.Ez persze csak a Hull,azaz hajótest sérüléseinek javítására szolgál, tehát a pajzsokat nem érinti.Bár ki tudja?