kisviku#6260
No, hát hamarosan kész vagyok eme Bala Gi's küldetéssel.
Pár apró gondolat részemről.
Először is nagy nehezen rátaláltam az eldugott szektorokra két órányi szemkifolyásos keresés után, de most nem mondom meg a koordinátákat és azt sem, hogy hogy jöttem rá a megoldásra.
A lepusztult hajókat beraktam a Colossus gyomrába, miután kepcsöröltem őket.Elég veterán vagyok ahhoz, hogy a Colossusom szinte egy repülő úrhajógyár és javítóbázis egyben, oly sok hajót fogtam én már el.
A legokosabb,ha rak az ember egy pár fajtát a pajzsokból, néhány fajta lézert is, elegendő EC-t plusz egy két nyalánkságot.Így sokat segítesz magadon, ha a lepusztított hajót újra kell szerelned.
Itt a küldiben a "talált" Nemesis-re mindjárt ráraktam a 3x125 Mj-os pajzsot, jumpdriveot,kis fegyverzetet is és elküldtem egy javítára, ahol potom 6 milláért fullra húzták.
A hajó vontatása nem volt valami nagy durranás, inkább unalmas.Igaz, hogy az én kiséretem két csatahajóból, 70 db vadászból és egy anyahajóból állt,de az egyedüli amit tettem, hogy a nagy hajókkal megtisztítattam az utat.Jó, tudom, ez kicsit nagyképű,de mivel megvan a Split M1-M2 kivételével az összes, így aztán használtam is őket.
Amúgy is mindig a nagy hajók híve voltam...
Bevontattam,oda is adták, vhetem a Trading Station-t.
Apropó, lassan kész a küldi és fogalmam sincs mire jó a HQ.
Mire lesz ez jó?