X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezek vagy zsenik, vagy bolondok. De azért felvillanyoz a hír. <#merges2>#merges2>
Most erre mit lehet mondani?
Például ilyen a Remote Control Warhead, ami még a Firestorm Torpedonál is erõsebb.Elvileg ez olyan lenne, hogy kilövés után Te magad irányítod rá a célpontra.
Nézzétek a jó oldalát is.Azért gondolom mindenki,fõként az "öregek" tartanak már ott, hogy van egy korvettjük vagy minimum egy jól felszerelt M3-as vadászuk.Én egy csomó hajót fogdosok el, már nem is nagyon veszek vadászokat a flottába vagy kalóz vagy Xenon hajót fogok el.
Még akkor is megéri, ha igen borsos a javítása, mert annyit nem fizetek ki mint egy újért.Van egy jó pár Xenon L-em, egy rakás M és egy kevés N is, de ezeket inkább lelövõm mint hogy megadják magukat.
Az állomásaimat nem támadják, eddig csak egyszer támadtak bele egy komplexumba, de a lasertowerek lelõtték õket.Elfogott hajóra szinte nem is költök, saját pajzsgyárból hozom a pajzsokat,rakétákat sajátból, a lézereket meg most kezdem gyártani.Egyedül a néha igen borsos javítást kell kifizetnem.
A küldetések szépen jönnek, szinte óránként egy Xenon invázió, sok szállítási feladat és sok bérgyilkos küldi.Ebbõl egy rakás lóvét összegyûjtök.
Érdemes összespórolni egy M1-es vagy M2-es hajóra, mert utána nem lesz ellenfeled.Alig várod majd, hogy valakit lõhess.
Mondjuk én is el tudnék képzelni egy ilyet, de kiadni több százezret emiatt...enyhén szólva õrültség lenne részemrõl.
Persze jó lenne akár kocsiban, akár wc-n sz*rás közben vagy mondjuk a természet lágy ölén x-ezni,esetleg a fürdõkádban óvatosan <#vigyor>#vigyor>
Na ez tetszik :)))
Amugy ott a scriptek között van egy JTP nevû (jump to protect) is, ami AI szinten belerakja a programba, hogy a fajok csatahajói igenis reagálnak a szektorjaikban történõ xenon/khaak betörésekre és odamennek takaritani. Szóval nem úgy mint az alapjátékban, ahol a csatahajók csak malmoznak, miközben a szomszéd szektort leradirozza valaki. Nem próbáltam még, de ötletesnek tünik.
http://www.f1-info.hu/
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az viszont tenyleg gazos, ha nem gyonyorkodhetek benne egy 6600GT-n, pedig azt sokkal jobban szeretne a penztarcam... Hat meg alszom ra par napot...
Koszi mindenkinek.
Errol akarok upgradelni. En sem adok 40k-nal tobbet egy cuccert, de most 30k-ba eladtam a regi cuccaim (pincebl regi proci sdram stb..)
Bár tény, hogy már most kifutó kártya szvsz. Személy szerint én olya 30-40 K között adok ki max videókártyára, általában 2 évente van upgrade.
Amúgy én 9800 Pro-n nyomom, 1024*768-ban, és egyenlõre még jól játszható, XI küldetéseknél azért már laggolgat, de még eltalálom az ellent. Ráadásul ha jó vagyok, akkor a csatában nem csak a pénz és a rangnövekedés a jutalom, hanem a sebesség is növekszik ahogy egyre kevesebb az ellen :)
Én úgy vagyok az upgraddel, hogy megvettem anno a 6800-as Asus V9999-et közel 110 ezerért, azóta nem cseréltem, nem is akarok egy jó ideig cserélni.Úgysem lehet lépést tartani a technikával, hacsak nem vagy nagyon gazdag és/vagy nem sajnálod a sok százezer forintot ezekre a fas*ságokra kidobni.
Inkább veszek egy drágábbat, de akkor egy-két évig nem is cserélek semmit.