Zseblovag#6230
Az üzeneteim között ez a legutolsó bala-g üzenet, de sajnos németül van. Ha valaki lenne oly kedves elmondani, hogy mit a fészkes francot írnak benne azt megköszönném..:
"Ressourcen benötigt, ich grü*e sie julian. Ich wei*, sie warten nun schon einige zeit auf ihr HQ, aber haben sie bitte noch etwas Geduld! Um ihr HQ Fertigzustellen, sind eine reihe spezieller waren von nöten. Zu erst einmal benötigen wir eine Argonische Handelsstation; wenn sie uns eine solche liefer würden - vann immer sie können.Wir würden ihnen dieses entgegenkommen auch mit einem der neuen, von uns entworfenen, M3 vergelten; kostenlos versteht sich. Wahlen sie ihr bevorzugtes Schiff!"
Sajnos az angol nagyságrendekkel jobban megy mint a német..... Ebből az egész hablatyból valami olyasmit értettem, hogy egy argon kereskedelmi központba dokkoljak be, de hogy mit vegyek és hova vigyem azt már nem értem, vagy azt, hogy előtte valahova máshova be kell e menni azt sem. Azt értem, hogy ezzel három hajó közül választhatok, ha megteszem, de ezek után már angolra váltott a messages panelem ott pedig egy Bala-gi research letd-s üzenet sincs már....így felteszem, a küldetés még nincs elvégezve.